Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 64.883
Dajte komentar kako vi vidite +3 god buducnost automobila..
Meni se cini da su ljudi postali izuzetno glupi , pojma nemam zasto se to desava..
Ja jesam gluplji , ali to ide pomalo sa godinama, manje inteligentan, slabije se pamti ali ne drasticno..
Ali da ovoliko dugo bas niko ne kapira, tj da su ljudi toliko jednoumni , usmerene percepcije i ispranih ambicija i ushemljeni , uhlebljeni , to je pravi naziv, uhlebljeni , koji sam pokupio sa sajma istrazivaca, jer me je tamo puklo koliko istrazivace zabole tuki za ono sto istrazuju , samo im je bitno fitovanje i interakcije...ono sto istrazivac radi usput , dok dizajnira nov test, zavrsava mu se obrada prethodnog i onda gleda rezultate prethodnog i tako za par dana dobija iterativno zadivljujuce iterativne rezultate...
Ali mora da se ukljuci vizuelizacija, razmisljanje, analitika, kefalo pre toga, i posle toga....
Ovo je kao kad svi kazu skoci sa mosta i svi skacu sa mosta....samo se estetika razlikuje, totalno nemastovito...
Samo ono sto sprecava napredak auto industrije je to sto svi krecu od 80 milijardi evra kao start...
Nagradno pitanje koja auto firma ne daje ni evro za reklamu a ima net kapital od hiljadu milijardi evra...