KOMENTAR GRUPE C

Da,mnogo su bolje "Hrvatske" od ovih nasih "Srpskih" grupa :) ...najteza grupa...*******...i F bi bila teska ali bi bar drali purgere...Holandija je najveci favorit ovde...mozda nesto i uspemo...bar da ne puknemo od holandjana...onda napucamo Argentinu 8:1 i ove indijance 1:0 i to je to...da ...bilo bi lepo:)
 
Najteža grupa koju smo mogli dobiti
1)Nekorektne(ili bolje reći ''prljave)Argentince, da ne govorim da su veoma kvalitetni kao tim, ali i pojedinačno
2)Neugodne i jake Holanđane(još se sećamo poraza 6-1).
3)Bar Obalu Slonovače možemo da pobedimo.Pa šta ako imaju Drogbu, ne može on sve sam.
Ne kažem da smo u startu osuđeni na neprolazak, daleko od toga, tako je bilo na početku kvalifikacija(nije verovano u nas, a onda Mondijal), ali nam je Hajdi izabrala najtežu grupu.Alex.L
 
pa mogli bismo da dobijemo holanđane,ipak mi se čini da su naši igrači mnogo iskusniji...možda je bolje što smo izvukli jake protivnike,ako vredimo proći ćemo grupu,ako ne vredimo bolje da odmah ispadnemo nego da se blamiramo kao na euru 2000
 
Ja se najvise plasim od te Obale Slonovace!
Ma dobra je grupa...nasi uvek zasseru kada igraju sa nekim losijim ekipama i misle "lako cemo"...ovako ce znati da kim igraju i moraju da kidaju.
Moja procena je da ce Argentina da padne...tj. da cemo da ih dobijemo. Sa Holandijom mozda X,a mozda i izgubimo i posle samo da dobijemo O. Slonovace,koje se ja pribojavam najvise.
 
čoveče kad sam znao da upadamo u najaču grupu..... Ih kako nismo upali sa Hrvatima i kariokama.... Obala Slonovače me najviše plaši ! imaju oni dobre pojedince.... Male su nam šanse! ali dobro mi makar učestvujemo!!!!
 
Iskreno sa prizeljkivao Argentinu, posto mi se cini da je Mexico mnogo kompaktniji.Argentinci su igracki jaci, ali su mnogo manje solidarni i tu vidim nasu veliku sansu...Ako damo brz gol, bice tesko da se vrate...Holandjane mislim da ne mozemo da dobijemo..Remi, i to 2:2 bi bio najbolji, cisto zbog sto vise datih golova...Jaki su svuda...A protiv Obale slonovace cemo da se mucimo svih 90 minuta...Kod njih je problem sto su brzi svi, a nasi se bas i ne odlikuju tim kvalitetom...Pogotovo odbrana...Ali ne mogu da tvrdim ko ce dalje iz nase grupe, jer imam osecaj da ce Argentina lako da dobije Holandjane, a da ce Obala sigurno da uzme nekome bodove...
 
Ama nista bolje nismo mogli da izvucemo.
Imali smo srece ko niko.
Jednostavan razlog.
Bar se necemo osramotiti kad ispadnemo. Imamo opravdanje jaki protivnici i dostojanstveno cemo ispasti.

AKo zelimo nesto da postignemo onda je svejedno sa kim se sastajemo jer svakog moramo da pobedimo, a slusajuci izjave nasih predstavnika na tv-u i kukanja shvatam da nista ne bismo postigli i zato je ovako bolje.
 
to upravo i ja kazem.
Sta ima da se kuka.
Ako vrede pobedice bez obzira ko je u grupi (na kraju ne moraju da budu prvi, mogu i kao drugi) a ako nisu u stanju da naprave rezultat koji to donosi onda stvarno...
 
Moje mišljenje je da prolazimo dalje. Previše omalovažavamo našu reprezentaciju. Po prvi put posle 15-ak godina imamo kompaktnu ekipu. To je dokazano u kvalifikacijama. Vreme je da nekima vratimo stare dugove.
 
Vec kuknjava. Pa ako nemogu da pobede Argentinu ili Holandiju treba da nas izbace i iz prvih 50 (sad svo valjda 48?) Zaista ako nedobiju jednu od ove dve reprezentacije realno je da neidemo dalje.

@banegad2004
Govedarica RULEZ! :-) :-) :-) :-)
 

Back
Top