Коме вјерујете, када причамо о критичком погледу на политику?

~sweet girl~

Domaćin
VIP
Poruka
4.254
Прво себи вјерујете, ОК.
Ко је особа коју када послушате помислите да та особа зна о чему прича?

Тема није за људе који осјећају било какве емотивне осјећаје према политичарима.
(Титоисти, АВоисти, Путинисти,Трамписти и остали исти, СТОП! )

Poslednja izmena:
Да ли знате да постоји контролисана опозиција?
Такви су веће зло од тога да се ништа не ради, јер дају утисак да нешто знаш, а само долазе филтриране информације.

Монах Антоније нема популарност, прегледе, нити рекламе! Неподобан по сваком погледу. Послушајте да сазнате зашто.

Прво себи вјерујете, ОК.

Тема није за људе који осјећају било какве емотивне осјећаје према политичарима.

Kapitalistima sa zapada.

ЈЕДИНА особа коју могу да слушам гледе критичког посматрања на свијет, је монах Антоније.
Знате ли ко је он?

ne, prvi put cujem za coveka

Прво себи вјерујете, ОК.

Ovde vise niko ne zna sta prica i o cemu prica. Sve je direktna propaganda ili indirektna agenda.

Postali smo kao Asterix kad rimljani posalju onog lika da ih sve posvadja.

ne, prvi put cujem za coveka
Било би лијепо дати шансу и послушати, јер то што прича да икоме одговара, био би популарнији.
Нико од познатих му пришао није.
Онај Несторовић је бјежао кад су га једном срели, а као опозиција је :)

Прво себи вјерујете, ОК.

Отац Рафаило (Бољевић), игумам манастира из Црне Горе.

Било би лијепо дати шансу и послушати, јер то што прича да икоме одговара, био би популарнији.
Нико од познатих му пришао није.
Онај Несторовић је бјежао кад су га једном срели, а као опозиција је :)

poslusao sam ga, ispravno covek prica, jedino sto su medijski neobrazovani i on ni taj koji ga snima. Ali to je Srbija. Kod nas je sve majstorski i nista inzenjerski. Ja malo ne odzvanjam posto nisam vernik, pa mi verski obojen izraz smeta, ali imace sledbenike kad se konsoliduje. Ako bude imao energije da nastavi. Mislim ima ovde puno ljudi koji ce na toj 'pravoslavnoj' osnovi da ga isprati. Ja sam mislio da se svestenici bave bogom a ne politikom a pogotovo konspiracijama. Ali, sve to ne umanjuje.znacaj da neko ispravno prica o tome gde smo. Ko misli prave misli cuce se na hiljade kilometara (Kineska poslovica)

Ovi ostali iz politike su tek totalni duduci. Nestorovic je preispoljeni kreten, nije mi jasno ko se uopste primio na njega. Dokaz da ovde u politici mozes da kazes bilo sta i neko ce da te isprati (ili ce da bude potkupljen da te isprati).

ЈЕДИНА особа коју могу да слушам гледе критичког посматрања на свијет, је монах Антоније.
Знате ли ко је он?

Рећи да знамо некога, пре спознаје самих себе би било препотентно...

Монах Антоније је добар, али води и личне ратове уз колективне, па зато има несавршености, као и сваки борац против лопова и ботова...

Никола Симићевић је још бољи, ако мене питаш КО ЈЕ НАЈБОЉИ АНАЛИТИЧАР...

У том "трутх мувменту Србије" имамо још и Пландемиолога Зарића, монаха Антонија, Жунића УНС, Ацкеладу и можда сам још неког заборавио (Србија Трибалија, ФЕС ТВ...)

poslusao sam ga, ispravno covek prica, jedino sto su medijski neobrazovani i on ni taj koji ga snima. Ali to je Srbija. Kod nas je sve majstorski i nista inzenjerski. Ja malo ne odzvanjam posto nisam vernik, pa mi verski obojen izraz smeta, ali imace sledbenike kad se konsoliduje. Ako bude imao energije da nastavi. Mislim ima ovde puno ljudi koji ce na toj 'pravoslavnoj' osnovi da ga isprati.
Баш због православља мислим да га ни неће ни саслушати.
Има он много енергије, он је баш искрени и прави вјерник, отуда и има енергију. Чини ми се да рече да 9 година ово већ ради. 9 година, мало ли је?
А за њега нико не зна!

Ja sam mislio da se svestenici bave bogom a ne politikom a pogotovo konspiracijama. Ali, sve to ne umanjuje.znacaj da neko ispravno prica o tome gde smo. Ko misli prave misli cuce se na hiljade kilometara (Kineska poslovica)
Све је то веома увезано. Проблем смисла животног многи невјерујући налазе у разним политичарима, организацијама или претјераним гриејсима, чему год. Монах је то одлично повезао.
Ја њега изразито поштујем, јер волим кад неко размишља широко и повезује све, а размишља критички.

Ovi ostali iz politike su tek totalni duduci. Nestorovic je preispoljeni kreten, nije mi jasno ko se uopste primio na njega. Dokaz da ovde u politici mozes da kazes bilo sta i neko ce da te isprati (ili ce da bude potkupljen da te isprati).
Контролисана опозиција, да одведе себи све који су били критички настројени ка вакцинацији.

Отац Рафаило (Бољевић), игумам манастира из Црне Горе.
Он је класично лапрдало из ЦГ жељно пажње ко и сваки Мрчогорац - из друге државе бот и менталитета крда, идеална лажна опозиција изнутра...

Епски лупач глупости, да је доспео до Мима оним кретенским вицевима о херојину...

Рећи да знамо некога, пре спознаје самих себе би било преоптентно...
Хвала на корекцији.

Монах Антоније је добар, али води и личне ратове уз колективне, па зато има несавршености, као и сваки борац против лопова и ботова...
Наравно, размонашен је и сигурно да је тај дио и личан, па му се неке несавршености могу и опростити.
Бар је искрен и срчан, па и кад гађа јајима.

Никола Симићевић је још бољи, ако мене питаш КО ЈЕ НАЈБОЉИ АНАЛИТИЧАР...
Хвала, не знам за њега. А твоје мишљење поштујем изразито. Обавезно ћу да послушам.

У том "трутх мувменту Србије" имамо још и Пландемиолога Зарића, монаха Антонија, Жунића УНС, Ацкеладу и можда сам још неког заборавио (Србија Трибалија, ФЕС ТВ...)
Хвалаа пуно на овим информацијама.

Баш због православља мислим да га ни неће ни саслушати.
Има он много енергије, он је баш искрени и прави вјерник, отуда и има енергију. Чини ми се да рече да 9 година ово већ ради. 9 година, мало ли је?
А за њега нико не зна!
Huh, previše verski obojeno tumačenje. Kome to leži ok. Meni ne baš.

Хвала на корекцији.

Наравно, размонашен је и сигурно да је тај дио и личан, па му се неке несавршености могу и опростити.
Бар је искрен и срчан, па и кад гађа јајима.

Хвала, не знам за њега. А твоје мишљење поштујем изразито. Обавезно ћу да послушам.

Хвалаа пуно на овим информацијама.
Не може ПО КАНОНУ нико да те размонаши НИКАД (до духовни отац, ал и то само уз пристанак целог манастира, а то одавно не постоји више у Србском монаштву, да више од 12 људи имаш на једном месту било шта да заједно већају у својој кући)...

Не постоји размонашење као процес у Православљу ко код католика, јер то што укључује било кога између тебе и Бога, ти је чин личног заветовања Христу, који се тиче само тебе и Бога... Други људи нема шта ту да регулишу...

Иначе за правог аналитичара је потребна чврста самоконтрола и духовна Осама у светим текстовима, а тек тога не имаш више нигде...

Зато се опрезно мораш ослањати ИСКЉУЧИВО на своју савест ДАНАС, пазећи да је грех не жигоше неком издајом или лажи, која ће у сличним жигосаним и спаљеним савестима да залуд тражи лека ван себе...

Христос је у нама, и ту адресу треба да контактираш...

Zar igumani,monasi i sli. ne treba da se bave nekim drugim poslom,a ne da gule svetsku politiiku.
Само најбољи од најбољих се баве политиком у манастирима, и то тек кад све друге обавезе изврше...

Данас је то бављење тешким крстом гажења сатаниста у сакоима, више бежање од личних монашких обавеза, него ношење Крста целог народа као Бог коме служиш по заповеђеном за свој чин и улогу у народу Божијем...

posle tolike neverice na koju sam primoran ovde, poceo sam da ne verujem ni samom sebi!
Окрени размишљања и закључке на контемплацију виших смислова...

И Бог је као човек на Крсту помислио да нема никог више и да су га сви оставили, па се одмах мало потом повратио у Себе вером у васкрсење...

Таква вера и наоко најпропалије узвисује изнад свих пораза...

Zar igumani,monasi i sli. ne treba da se bave nekim drugim poslom,a ne da gule svetsku politiiku.
А шта мислиш да нису о много чему говорили док није било интернета? Сад је утисак да више "гуле"јер је технологија напредовала. Сви имају камере на мобилним па ајмо видео на јутјуб. Отац Рафаило је диван беседник, зна и на шаљив начин нешто каже. Благо људима који могу да га уживо слушају. Волим и да слушам владику зворничког- тузланског... Од правослвних добре књиге наш Николај Велимировић, св.Пајсије Светогорац..

Окрени размишљања и закључке на контемплацију виших смислова...

И Бог је као човек на Крсту помислио да нема никог више и да су га сви оставили, па се одмах мало потом повратио у Себе вером у васкрсење...

Таква вера и наоко најпропалије узвисује изнад свих пораза...

Faith moves the mountains!

Back