Kome verovati ortopedu ili radiologu

jelena857

Početnik
Poruka
9
Ako vam daju dve suprotne dijagnoze, Ortoped je pogledao slike sa tomografije rekao da fraktura normalno zarasta, skinuo gips i poslao me na fizikalnu terapiju. Par dana kasnije stigao mi je izvestaj radiologa da fraktura ne zarasta i pokazuje znake pseudoartroze. Zaista ne mogu da budem pametna kako je to moguce.

Poslednja izmena:
Ako vam daju dve suprotne dijagnoze, Ortoped je pogledao slike sa tomografije rekao da faktura normalno zarasta, skinuo gips i poslao me na fizikalnu terapiju. Par dana kasnije stigao mi je izvestaj radiologa da faktura ne zarasta i pokazuje znake pseudoartroze. Zaista ne mogu da budem pametna kako je to moguce.
To je srbija,nek je bog u pomoci kakvi idioti rade odgovorne poslove,nema cekanja treba ici po druga misljenja da ne bude kasno

Ako vam daju dve suprotne dijagnoze, Ortoped je pogledao slike sa tomografije rekao da fraktura normalno zarasta, skinuo gips i poslao me na fizikalnu terapiju. Par dana kasnije stigao mi je izvestaj radiologa da fraktura ne zarasta i pokazuje znake pseudoartroze. Zaista ne mogu da budem pametna kako je to moguce.

Iskreno rečeno opet bi iznova kod drugih doktora

Nesrastanje može biti uzrokovano različitim faktorima, uključujući nedovoljnu prokrvljenost koštanog tkiva, infekciju, pomeranje slomljene kosti, kao i nesrastanje usled lošeg kvaliteta kostiju ili neadekvatne imobilizacije.

Licno bi poverovao radiologu,jer to mu je specijalnost,a ortoped to pogleda iz ruke i pitanje je u sta gleda i sta misli.Zna se kako se gledaju snimci.

Back