жежени
Iskusan
- Poruka
- 5.323
Батице, искључи телевизор и укључи мозак.Ima pametnih stvari na Hepiju, kao sto je Emisija Posle Rucka, Cirilica, Goli Zivot..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Батице, искључи телевизор и укључи мозак.Ima pametnih stvari na Hepiju, kao sto je Emisija Posle Rucka, Cirilica, Goli Zivot..
Nemoj me vuci za jezik da ne bih opet dobio ban zbog podrzavanja ubistva.Znamo,videli smo po Ćuruviji....
Pa ja to gledam ponekad na youtubu ako su dobri gosti, ne gledam TV.Батице, искључи телевизор и укључи мозак.
Не веруј им ништа, то су све случајеви.Pa ja to gledam ponekad na youtubu ako su dobri gosti, ne gledam TV.
.... да ли си ти мала маца или само ован? Тако су одговарали и у Нирнбергу на питањаMeni je ipak nejasno šta ti isti novinari rade pa su to "zaslužili". Da li je to zato što neće da ćute? Što kažu kako valja?
Jeste... nema više niko živ iz tog žurnala...Znamo,videli smo po Ćuruviji....
a oni sa pinka i rts su kraljevi i dameако се тако могу назвати "новинари" Н1 нису ништа друго него исталирана маса која отвара уста , без икаквог квалитета ..пијуни који отварају уста
sto se tice slavka... jel neko od vas pametnih kolega zna zasto je uopste ubijen?Jeste... nema više niko živ iz tog žurnala...
a oni sa pinka i rts su kraljevi i dame
pa kad ka<+zes da spis+keri otvaraju usta ja ti kazem da su svi spikeri na celom svetu isti, svi samo otvaraju usta i govore ne ono sto misle vec sta im urednik preko idiota napise a oni blenu u njega iza kamere i citaju napisanoа зашто мора бити или , или ..нисам поменула пинк , нити је пинк тема ..отвори тему о пинку па ћу и њега да коментаришем , немој да ми намећеш своје мишљење и трпаш речи у уста ..то је веома безобразно и ради се из немоћи..
Н1 је ЦНН то је иста корпорација и имају трениране појединице које тешко било ко може назвати новинарима ..
зна се шта је новинар а ови са Н1 су отварачи уста и ништа више од тога .
To mi je ringtone na telefonu, Djilas lopov pesma.e sad ako pricamo o urednicima to je druga tema...
sace brzo zeljko sa pesmom.... spremite se da pevusite djilase lopove
savrsenoTo mi je ringtone na telefonu, Djilas lopov pesma.
Salim se, ali je dobra pesma.savrseno
vrhunski
mir s tobom
Не знам ко је паметан али врло, врло чудан догађај, чудно убиство...sto se tice slavka... jel neko od vas pametnih kolega zna zasto je uopste ubijen?
A sto su Dosovci ubili Tapija i Nebojsu M. Krstica i njegove saputnike?Не знам ко је паметан али врло, врло чудан догађај, чудно убиство...
Чудно и као убиство Ивана Стамболића, директора ЈАТ-а Жике Петровића, министра војног
Павла Булатовића па директора "Беопетрола" Зорана Тодоровића Кундака...
Можда је НАЈБЛИЖЕ ИСТИНИ ауторски чланак Ниела Кларка у лондонском
"Гардијану" под насловом "БЕОГРАДСКИ КВИСЛИНГ"...
The quisling of Belgrade
Moglo im se.A sto su Dosovci ubili Tapija i Nebojsu M. Krstica i njegove saputnike?
Списак оних који су они убили је подужи, а тек списак оних које су опљачкали бандитски са оружјем упадајући у куће и предузећа се не зна. То је била пљачка невиђених размера још од комунистичке пљачке. Да ти не причам сада тек како су се иживљавали над патриотама, колико је ту затворских казни било, отпуштања са посла, прогона....A sto su Dosovci ubili Tapija i Nebojsu M. Krstica i njegove saputnike?
Сва та убиства могу се повезати са занимљивом тезом у поменутом ауторском тексту!A sto su Dosovci ubili Tapija i Nebojsu M. Krstica i njegove saputnike?
Znam sve, to su bolesni umovi. Djinjdic je imao svoje placene ubice kojima je davao zadatke koga ce da skinu. On je direktno narucio ubistvo Nebojse M Krstica nekoliko dana posle sastanka DOSa i Nebojse gde ih je on odjebao.Списак оних који су они убили је подужи, а тек списак оних које су опљачкали бандитски са оружјем упадајући у куће и предузећа се не зна. То је била пљачка невиђених размера још од комунистичке пљачке. Да ти не причам сада тек како су се иживљавали над патриотама, колико је ту затворских казни било, отпуштања са посла, прогона....
Није Ђинђић имао, он је био волина која је умислила да је намазана и да је заштићена.Агентура која је то урадила је давно пре тога била инсталирана, и као што видимо још увек је ту.Znam sve, to su bolesni umovi. Djinjdic je imao svoje placene ubice kojima je davao zadatke koga ce da skinu. On je direktno narucio ubistvo Nebojse M Krstica nekoliko dana posle sastanka DOSa i Nebojse gde ih je on odjebao.
То онај визиЈонар што је тражио наставак бомбардовања 03.маја 1999-те?Znam sve, to su bolesni umovi. Djinjdic je imao svoje placene ubice kojima je davao zadatke koga ce da skinu. On je direktno narucio ubistvo Nebojse M Krstica nekoliko dana posle sastanka DOSa i Nebojse gde ih je on odjebao.
To je tajТо онај визиЈонар што је тражио наставак бомбардовања 03.маја 1999-те?
Tako je rekao Duci Simonovic koji je najbolje informisan sto se Djindjica tice jer ga je znao dobro.Није Ђинђић имао, он је био волина која је умислила да је намазана и да је заштићена.Агентура која је то урадила је давно пре тога била инсталирана, и као што видимо још увек је ту.