Kome smetaju novinari N1 i Nova S?

Meni je ipak nejasno šta ti isti novinari rade pa su to "zaslužili". Da li je to zato što neće da ćute? Što kažu kako valja?
:hahaha: :zcepanje::zcepanje: .... да ли си ти мала маца или само ован? Тако су одговарали и у Нирнбергу на питања
судија Хитлерови бандити - "Они су само радили свој пос'о!"

a oni sa pinka i rts su kraljevi i dame :hahaha:

а зашто мора бити или , или ..нисам поменула пинк , нити је пинк тема ..отвори тему о пинку па ћу и њега да коментаришем , немој да ми намећеш своје мишљење и трпаш речи у уста ..то је веома безобразно и ради се из немоћи..

Н1 је ЦНН то је иста корпорација и имају трениране појединице које тешко било ко може назвати новинарима ..

зна се шта је новинар а ови са Н1 су отварачи уста и ништа више од тога .

а зашто мора бити или , или ..нисам поменула пинк , нити је пинк тема ..отвори тему о пинку па ћу и њега да коментаришем , немој да ми намећеш своје мишљење и трпаш речи у уста ..то је веома безобразно и ради се из немоћи..

Н1 је ЦНН то је иста корпорација и имају трениране појединице које тешко било ко може назвати новинарима ..

зна се шта је новинар а ови са Н1 су отварачи уста и ништа више од тога .
pa kad ka<+zes da spis+keri otvaraju usta ja ti kazem da su svi spikeri na celom svetu isti, svi samo otvaraju usta i govore ne ono sto misle vec sta im urednik preko idiota napise a oni blenu u njega iza kamere i citaju napisano

sto se tice slavka... jel neko od vas pametnih kolega zna zasto je uopste ubijen?
Не знам ко је паметан али врло, врло чудан догађај, чудно убиство...

Чудно и као убиство Ивана Стамболића, директора ЈАТ-а Жике Петровића, министра војног
Павла Булатовића па директора "Беопетрола" Зорана Тодоровића Кундака...
Можда је НАЈБЛИЖЕ ИСТИНИ ауторски чланак Ниела Кларка у лондонском
"Гардијану" под насловом "БЕОГРАДСКИ КВИСЛИНГ"...
The quisling of Belgrade

Не знам ко је паметан али врло, врло чудан догађај, чудно убиство...

Чудно и као убиство Ивана Стамболића, директора ЈАТ-а Жике Петровића, министра војног
Павла Булатовића па директора "Беопетрола" Зорана Тодоровића Кундака...
Можда је НАЈБЛИЖЕ ИСТИНИ ауторски чланак Ниела Кларка у лондонском
"Гардијану" под насловом "БЕОГРАДСКИ КВИСЛИНГ"...
The quisling of Belgrade
A sto su Dosovci ubili Tapija i Nebojsu M. Krstica i njegove saputnike?

Списак оних који су они убили је подужи, а тек списак оних које су опљачкали бандитски са оружјем упадајући у куће и предузећа се не зна. То је била пљачка невиђених размера још од комунистичке пљачке. Да ти не причам сада тек како су се иживљавали над патриотама, колико је ту затворских казни било, отпуштања са посла, прогона....

Сва та убиства могу се повезати са занимљивом тезом у поменутом ауторском тексту!
Држава НИЈЕ имала интереса, имала је само штету и Кларк јасно упире прстом у оне
који су имали интереса за смрт тих људи, а по њему то су они који су примили од ЦИА-е
403.000.000 дојчмарака за државни удар 5.ктобра.

Списак оних који су они убили је подужи, а тек списак оних које су опљачкали бандитски са оружјем упадајући у куће и предузећа се не зна. То је била пљачка невиђених размера још од комунистичке пљачке. Да ти не причам сада тек како су се иживљавали над патриотама, колико је ту затворских казни било, отпуштања са посла, прогона....
Znam sve, to su bolesni umovi. Djinjdic je imao svoje placene ubice kojima je davao zadatke koga ce da skinu. On je direktno narucio ubistvo Nebojse M Krstica nekoliko dana posle sastanka DOSa i Nebojse gde ih je on odjebao.

Znam sve, to su bolesni umovi. Djinjdic je imao svoje placene ubice kojima je davao zadatke koga ce da skinu. On je direktno narucio ubistvo Nebojse M Krstica nekoliko dana posle sastanka DOSa i Nebojse gde ih je on odjebao.
Није Ђинђић имао, он је био волина која је умислила да је намазана и да је заштићена.Агентура која је то урадила је давно пре тога била инсталирана, и као што видимо још увек је ту.

То онај визиЈонар што је тражио наставак бомбардовања 03.маја 1999-те?
Djindjic%203.maja%201999.%20za%20nastavak%20bombardovanja.jpg

Није Ђинђић имао, он је био волина која је умислила да је намазана и да је заштићена.Агентура која је то урадила је давно пре тога била инсталирана, и као што видимо још увек је ту.
Tako je rekao Duci Simonovic koji je najbolje informisan sto se Djindjica tice jer ga je znao dobro.

Back