Kome smetaju novinari N1 i Nova S?

Jes baš mi nešto pucakurac da gledam Jugoslava Mrguda Čosića koj mrzi i sebe pored svega ostalog.
Srbija NASA Zemlja je objavila izvode iz banke na kojima se vidi da je Americka Ambasada uplatima firmi ciji je vlasnik Cosic i njegova zena oko milion i nesto evra u vidu donacija. Sta dalje reci. Naravno posle su stranicu ekspresno ugasili.

Srbija NASA Zemlja je objavila izvode iz banke na kojima se vidi da je Americka Ambasada uplatima firmi ciji je vlasnik Cosic i njegova zena oko milion i nesto evra u vidu donacija. Sta dalje reci. Naravno posle su stranicu ekspresno ugasili.
i nemacka je vucicu dala donacija hiljadu puta veca pa on u znak zahvalnosti zida groblja wwII nacistima u vojvodini.
to naravno nije strasno
hteo jadnik i u kragujevcu da pljune na seni djaka koji su streljani da uradi isto, ali sumadija nije vojvodina.

i nemacka je vucicu dala donacija hiljadu puta veca pa on u znak zahvalnosti zida groblja wwII nacistima u vojvodini.
to naravno nije strasno
hteo jadnik i u kragujevcu da pljune na seni djaka koji su streljani da uradi isto, ali sumadija nije vojvodina.
Ima jedna razlika tu. Nije niko dao Vucicu nego nasoj drzavi, a Cosic je obican novinar aka placenik.

Ljudi koji se otvoreno zalažu za priznanje Kosova su više prisutni na Pinku i Hepiju nego na N1 i Nova. To se vidi iz aviona.
Од када су Пинк и Хепу патриотски медији? Зар они не служе да се маса заглупи и излуди? Теби Жељко и Марић нису психопате? У ком универзуму ти живиш?

Од када су Пинк и Хепу патриотски медији? Зар они не служе да се маса заглупи и излуди? Теби Жељко и Марић нису психопате? У ком универзуму ти живиш?
Pa ima li patriotskih medija uopšte? Samo N1 i Novoj se pripisuje neka agentura a od vas nikako da pročitam da su mediji uz vlast agenture.

Pa ima li patriotskih medija uopšte? Samo N1 i Novoj se pripisuje neka agentura a od vas nikako da pročitam da su mediji uz vlast agenture.
Нема патриотских медија.Али цнН1 је дефинитивно и толико кретенски очигледно заступник наших непријатеља да би и слеп и глув то схватио након пола сата.

Pogledaj ko se odakle finansira i valjda će ti biti jasno. Ako postoji medij koji finansira vlast, onda je to agentura vlasti. Ja znam da postoje 2 medija koje država finansira, jedan je Tanjug a drugi Infobiro.

Ja mislim da bi većina trebala da gleda to kako ko postavlja pitanja,i ko govori u ime građana a ko u ime svoje reputacije...
E,da... Vidim da sam napravio grešku.. Nataša Miljković je privremeno na N1..
I nju su "razvlačili" na Tviteru jedno vreme i dok je bila na RTS-u.... Bio je neki sporan tvit za botove..
Sad je za tabloide licemerna.

A Maja Žeželj? Intervju sa njom je OK i prihvatljiv za većinu,a TV na kojoj radi je loša... pih....

Ja mislim da bi većina trebala da gleda to kako ko postavlja pitanja,i ko govori u ime građana a ko u ime svoje reputacije...
E,da... Vidim da sam napravio grešku.. Nataša Miljković je privremeno na N1..
I nju su "razvlačili" na Tviteru jedno vreme i dok je bila na RTS-u.... Bio je neki sporan tvit za botove..
Sad je za tabloide licemerna.

A Maja Žeželj? Intervju sa njom je OK i prihvatljiv za većinu,a TV na kojoj radi je loša... pih....
Nataša Miljković je bila dobra dok joj je Tijanić pisao scenarija za emisije. Maja Žeželj nije novinar, ona je samo interpretator vesti, odnosno spiker.Ali , daleko inteligentnija od Nataše.

....Da se ja vratim na temu...
Uglavnom,šta je problem kod tih ljudi i televizija na kojima rade?
Pritom,treba uzeti u obzir da oni nisu pristrasni,dok Pink to priznaje i tako se ponaša. Okej,imaju favorita,ali ne sme da se zloupotrebljava nac. frekvencija,REM je tu...
A N1 i NOVA S nemaju nac. frekvenciju,ali mislim da izveštavaju ok. I to kažem nakon dve godine informisanja sa N1 i upoređivanja šta prenese N1,a šta ostali...
Za NOVA S još nemam komentar,ali i tu rade oni koji su pobegli sa Prve.

Back