Kome smetaju novinari N1 i Nova S?

Može da se tuži, eno na primer Đilas redovno odere novčano Informer na sudu a sam srpski sud je oslobodio onu Anu Lalić. Dakle sud kaže da Informer mnogo laže a N1 nije još osudjen kao Informer. Nije to nikakav medjunarodni sud nego je srpski sud.
informera moze na sudu odrati dete sa osmoljetkom...i sud ne dere informer nego dere tvoj i moj novac jer informer to ne placa iz svog dzepa vec iz drzavnog pa zato i tako prosipa gnoj svaki dan.
da je njegov novac i da zaista nezavisna novina jako bi pazio na svako slovo.

Ne treba da se ukinu, treba da se cenzurisu. Kao sto je Slobodan Milosevic doneo zakon o informisanju medija, svako ko iznese laz bez dokaza na racun drzave automatski dobija poziv na sud. Ako se ne pojavi odmah bude osudjen po difoltu.
Cenzura? Jel ti imaš pameti dečko, znaš li šta želiš uopšte? Mrvu samopoštovanja,želju da budeš slobodna jedinka?

Milošević je time iskopao sebi grob još dublje samo, ako smo ga dotad mrzeli lupali u šerpe i šetali, posle toga smo bili spremni da mu jbm mater bez obzira na cenu...kraj sam znaš. A nismo ni net imali,samo radio. Zamisli sada tek. Zna i predsednik. Zato ne sme.

Ne moze da se resi kada su N1 i Nova S zasticeni kao beli medvedi od medjunarodne zajednice. Da ne govorim o novinarima, ko takne novinara gotov je..

I treba tako da bude. Niko i ne sme da ih pipne za ono što objavljuju. To je apsolutno normalno stanje stvari. Demantuj argumentima ili tuži pa opet demantuj argumentima.

Pola stvari koje oni izreknu su lazi. Takodje su podrzavali Bombardovanje i isporuku svih heroja na svojim medijima.
aha
i ti na sud ces otici ili napisati prijavu i kazaces podizem krivicnu prijavu protiv n1 jer pola stvari koje izreknu su lazi? jel tako?
i sudija te pogleda i kaze jeste daco tako je sad cemo da ih osudimo :lol:
nisi samo rekao koja polovina, ona prednja ili zadnja :lol:

koji heroji kad su sve osudjeni ratni zlocinci...svi do jednog i nijedan se nije zalio na presudu, pa cak ni seselj i zato su ga pustili.

Cenzura? Jel ti imaš pameti dečko, znaš li šta želiš uopšte? Mrvu samopoštovanja,želju da budeš slobodna jedinka?

Milošević je time iskopao sebi grob još dublje samo, ako smo ga dotad mrzeli lupali u šerpe i šetali, posle toga smo bili spremni da mu jbm mater bez obzira na cenu...kraj sam znaš. A nismo ni net imali,samo radio. Zamisli sada tek. Zna i predsednik. Zato ne sme.

I treba tako da bude. Niko i ne sme da ih pipne za ono što objavljuju. To je apsolutno normalno stanje stvari. Demantuj argumentima ili tuži pa opet demantuj argumentima.
Opet me vredjas. Da je Sloba ostao Srbija bi danas bila Nemacka na Azurnoj obali. Ali posle zutaca trebace nam 100 godina da se oporavimo, kojih uzgred receno necemo docekati jer svet ide u kataklizmu. A sto se tice novinara, ja protiv njih nemam nista kada rade svoj posao ali imam kada izmisljaju i lazu na racun nase drzavs i vlasti.

aha
i ti na sud ces otici ili napisati prijavu i kazaces podizem krivicnu prijavu protiv n1 jer pola stvari koje izreknu su lazi? jel tako?
i sudija te pogleda i kaze jeste daco tako je sad cemo da ih osudimo :lol:
nisi samo rekao koja polovina, ona prednja ili zadnja :lol:

koji heroji kad su sve osudjeni ratni zlocinci...svi do jednog i nijedan se nije zalio na presudu, pa cak ni seselj i zato su ga pustili.
Pa sta ja imam da pricam sa covekom koji ne zna za heroje sopstvenog naroda. Cak i Natasu ovu prozivas i govoris da je debilka.. Uzas

Opet me vredjas. Da je Sloba ostao Srbija bi danas bila Nemacka na Azurnoj obali. Ali posle zutaca trebace nam 100 godina da se oporavimo, kojih uzgred receno necemo docekati jer svet ide u kataklizmu. A sto se tice novinara, ja protiv njih nemam nista kada rade svoj posao ali imam kada izmisljaju i lazu na racun nase drzavs i vlasti.

Vređam? Nikako. Veruj mi uzdržavam se do krajnjih granica kada vidim šta pišeš. Toliko mi je apsurdno tvoje razmišljanje da uglavnom i preskočim postove. Čak ni nema veze da li si za Vučića ili ne, ovo što ti pišeš je zaista van mojih poimanja da neko tako razmišlja.

Back