- Poruka
- 50.619
Podržavam..da bar decu spasimo od nas samih i naših frustracija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A sta ces sa botovimaPodržavam..da bar decu spasimo od nas samih i naših frustracija...
U bajbok, za koga botuje nebitno..A sta ces sa botovima

Ti zaista mislis da ce rezimski botovi odgovaratiU bajbok, za koga botuje nebitno..
Lajanje, vredjanje, izmišljanje, ai podmetanje..sve skresati, redom...![]()
Da se ja pitam...naravno...Ti zaista mislis da ce rezimski botovi odgovarati![]()
Milos je bio drzavnik i zeleo je dobro srbijiMiloš Obrenović je znao da je najopasnije za njegovu vlast kad se narod ućuti...ovaj to ne kapira nego je rešio da ućutka sve koji ga kritikuju...što više represije i što manje izduvnih ventila to veći pritisak i brži kraj režima...
Ovo je tvoj duh napisao,jel?Hvala Bogu, nema me na mrežama
Bice zabranjeno i malo obrazovnog materijala.Prvo lustracija i zabrana radikalne stranke i sns.
Sns decuPodržavam..da bar decu spasimo od nas samih i naših frustracija...

Svu decu..deca su ukras sveta...Sns decu![]()
vrv ce mi kopirati moju temu ovde al nebitnoKome smetaju društvene mreže: Nacrt Zakona o javnom redu i miru korak ka kontroli internet sadržaja, predviđa kazne do 150.000
https://n1info.rs/vesti/zastitnik-gradjana-javni-red-i-mir-zakon-izmene-drustvene-mreze/
Nadam se nekom zescem resetu u narednih 10 godina... Ovo postaje neizdrzivo...
Kome smetaju društvene mreže: Nacrt Zakona o javnom redu i miru korak ka kontroli internet sadržaja, predviđa kazne do 150.000
https://n1info.rs/vesti/zastitnik-gradjana-javni-red-i-mir-zakon-izmene-drustvene-mreze/
Nadam se nekom zescem resetu u narednih 10 godina... Ovo postaje neizdrzivo...
О западу причају највише они који тамо нису били или који не знају стране језике.Isti zakoni se uvode u celoj EU. Hocemo u EU , ovo je cena.
U Americi ovakvi zakoni postoje vec 20 godina i odlicno funkcionisu.
ne moras da zivis u londonu da bi znao da se kaznjava proseravanje preko internetaО западу причају највише они који тамо нису били или који не знају стране језике.
Не мораш да живиш, али овде постоје људи који се декларишу да су изнад други и да су културни, а немају благе везе како изгледа свакодневни живот у некој западној земљи и која су све ограничења уведена.ne moras da zivis u londonu da bi znao da se kaznjava proseravanje preko interneta
Мала је то казна за такве збуњиваче као што си ти.
to je tradicionalno ponasanjeНе мораш да живиш, али овде постоје људи који се декларишу да су изнад други и да су културни, а немају благе везе како изгледа свакодневни живот у некој западној земљи и која су све ограничења уведена.
Кад ми дође и каже "е је л знаш ти да у Америци...", а није ишао даље од Сегедина.to je tradicionalno ponasanje
Ko ti drma kavez? Žali se upravi vodovoda.Мала је то казна за такве збуњиваче као што си ти.
Sve te njihove glupe tuzbe su oborene na sudovima. Samo trose drzavne pare.Ko ti drma kavez? Žali se upravi vodovoda.