- Poruka
- 333
Zanima me pod kojim bi to okolnosti ako ne pod ovim danas danasnja vlast(moramo se svi sloziti izdajnicka) upotrebila vojnu silu!?!?!?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me pod kojim bi to okolnosti ako ne pod ovim danas danasnja vlast(moramo se svi sloziti izdajnicka) upotrebila vojnu silu!?!?!?
Служи да се краду паре из буџета.
upravo tako. ministarstvo odbrane i vojska danas sluze da tadicevci pljackaju pare iz budzeta
a da nas napadne Vojska San Marina Tadic bi polozio oruzje rekao da mi necemo ratovati i jos bi im se pride naguzio
Vojska zajedno sa policijom sluzi da chuva aktuelnu vlast od shirokih narodnih masa .
Znaju ovi na vlasti kako su doshli na istu .
Vojska zajedno sa policijom sluzi da chuva aktuelnu vlast od shirokih narodnih masa .
Znaju ovi na vlasti kako su doshli na istu .
Нешто си ти побркао.Коју војну силу.Јел мислиш на ватрогасну бригаду Охаја*
Део Србије је под окупацијом, а ми уништисмо војску ефикасније од НАТО-а.
А како "бој не бије свијело одужје већ срце у јунака" наш председник срчано, храбро и одлучно али убојито кличе "никада нећемо признати Косово". Зато сви у хор са председником а војску распустимо.
upravo tako. ministarstvo odbrane i vojska danas sluze da tadicevci pljackaju pare iz budzeta
a da nas napadne Vojska San Marina Tadic bi polozio oruzje rekao da mi necemo ratovati i jos bi im se pride naguzio
Ajde sada zamisli da imamo 300 najmodernijih vojnih aviona i 1000 najmodernijih tenkova, najmodernije raketne sisteme zemlja- vazduh..... i jos svakom gradjanu po jedan raketni bacac i AK 47....
CEMU bi to koristilo???
Nicemu, samo trosenju para!
Da opet napadnemo na Kosovo - opet bi dobili po nosu uprkos svoj toj sili!
A taj pocetak je za tebe verovatno pristupanje NATO-uta vojska da je nesto valjala ne bi izgubila 4 rata u roku od 10 godina...znaci rasformirati potpuno i krenuti ispocetka, kao sto je zdravko ponosh pokushao...