Коме одговарају блокадери?

Шта је блокирано?

• 1. Режим, који треба да падне

glasova: 9 39,1%
  • 2. Сви ми, ни криви ни дужни

glasova: 7 30,4%
  • 3. Здрав разум

glasova: 6 26,1%
  • 4. Решење ове ситуације

glasova: 2 8,7%

• Ukupno glasova
    23

HEFESTOS 1

Buduća legenda
Poruka
30.892
Да ли је то крупни капитал, који не жели да се одрекне привилегија неолибералног поретка, у коме ником не полажу никакав рачун, постављају и уклањају владе по својим жељама и потребама, одређују и укидају право на живот и постојање, или је ово само заблуда младости, или оправдан и исправан начин борбе за промене у политичком животу, или пак, нешто четврто, чега се ја не досећам?
Изволите...

Е, кад ти Југословен то објашњава, а ти си тим објашњењем задовољан- све је јасно... :lol:
A vidis na pogeesna mjesta su bile blokade tamo nedje balvanima po hrvatskoj namesto sva ta predjadnistva direktno Beograd skoplje Zagreb Sarajevo
I onda budale uzmu klati jedno druge a njihovi mafijasi politicari trguju kradu I podsmevaju im se

Što onda Čedomir Kantić stalno ponavlja po televiziji da su plenumi levičarski
Не бркај аутентичну левицу са овом неписменом и самозваном.
Није левица заинтересована за права Геј удруга, него за социјалну правду и фер односе послодаваца и радника.

A to zastupa Vucic i SNS, naravno.
То овде не заступа нико, и зато наглашавам да левица не постоји, овде и данас.
Све политичке организације данас су мање или више издале програме које као- заступају.

Да ли је то крупни капитал, који не жели да се одрекне привилегија неолибералног поретка, у коме ником не полажу никакав рачун, постављају и уклањају владе по својим жељама и потребама, одређују и укидају право на живот и постојање, или је ово само заблуда младости, или оправдан и исправан начин борбе за промене у политичком животу, или пак, нешто четврто, чега се ја не досећам?
Изволите...

Nezadovoljstvo postojećim stanjem u državi. Pre svega korupcijom ali i siromaštvom, trovanjem, odsustvom sloboda i perspektive.

Nezadovoljstvo postojećim stanjem u državi. Pre svega korupcijom ali i siromaštvom, trovanjem, odsustvom sloboda i perspektive.
Делим то стање, и слажем се са оценама стања.
Одакле вам идеја да овим методом борбе треба кренути у решавање тих проблема?

Делим то стање, и слажем се са оценама стања.
Одакле вам идеја да овим методом борбе треба кренути у решавање тих проблема?

Metod političke borbe "na ulici" je izabrao režim kada je ukinuo slobodne medije, poštene izbore i nezavisne institucije. Pitaj njih što su tako izabrali. Da smo demokratska država, ne bi bilo ulice.

Metod političke borbe "na ulici" je izabrao režim kada je ukinuo slobodne medije, poštene izbore i nezavisne institucije. Pitaj njih što su tako izabrali. Da smo demokratska država, ne bi bilo ulice.
Не видиш ти, синовац, даље од носа, тог, подигнутог, до неба. :lol:
Заебавате обичан свет, јер немате херца да нападнете тамо, где треба.
Све је то једно велико фолирање и лагарија, и сви ми, обични људи, таоци смо ваше надмености и умишљене величине, и режима, који баш заболе да се очисти од шљама, јер се њих више плаши од вас...
Између ваша два безобразлука ја бирам да будем подаље од обе ваше клике.
Далеко вам лепа кућа, и једнима, и другима!

Back