- Poruka
- 14.556
Dalo bi se zaključiti po modernom trendu, da muškarci traze svezu vodu u pustinji, a žene u močvari. U prenesenom značenju, zene uglavnom imaju lose ponude, muskarci gotovo nikakve. Koliko je to tačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemo se svadjamo beЖенама.
Ја то не умем, са женама, мислим да се свађам.Nemo se svadjamo be

Jbg ja se bas naostrila od jutrosЈа то не умем, са женама, мислим да се свађам.![]()
Skroz tačno. Žene imaju gomilu udvarača, koji su, po njihovim standardima nikakvi. Muškarci uglavnom nemaju nikakve ponude pa moraju da se iscimaju za bilo kakvu šansu.Dalo bi se zaključiti po modernom trendu, da muškarci traze svezu vodu u pustinji, a žene u močvari. U prenesenom značenju, zene uglavnom imaju lose ponude, muskarci gotovo nikakve. Koliko je to tačno?
И ја сам наоштрен увек..Jbg ja se bas naostrila od jutros

To po statistikama na zapadu jeste tacno ,mada se razlika smanjila u idnosu na ranije.Ali to je samo u mojoj glavi.Jer po meni realno muskaci više i muljaju msm seme itd
Neeee nema tu prevare ako je slobodna ona salta, ali ne znam ni jednu koja sara i vara bas težak slučaj uglavnom ni slobodne retko sta uhvateTo po statistikama na zapadu jeste tacno ,mada se razlika smanjila u idnosu na ranije.
Al ne svi, a i opet ako je muskarac stidljiv i povucen, teako da ce ista uraditi, kad nadje neku cuvace je ko malo vode na dlanu. Dok je zena uvek u izazovu da bude u prilici da prevari.
Pustas im neke sexy talaseЈа само знам да кад год сам био у вези облетале су ме рибе, кад сам соло, то је борба.. о чему се ту ради нисам паметан.

Dalo bi se zaključiti po modernom trendu, da muškarci traze svezu vodu u pustinji, a žene u močvari. U prenesenom značenju, zene uglavnom imaju lose ponude, muskarci gotovo nikakve. Koliko je to tačno?

Пуштам ђокуPustas im neke sexy talase![]()
Ne znas ko je gori od nas dvojeЕБемумиша

Ма да си ми ту негде у близини опалио бих те гарантNe znas ko je gori od nas dvoje![]()
Шалим се, насам ја таки'