Kome je lakše da dođu do veze/šeme/seksa, muškarcima ili ženama, i žašto?

Dalo bi se zaključiti po modernom trendu, da muškarci traze svezu vodu u pustinji, a žene u močvari. U prenesenom značenju, zene uglavnom imaju lose ponude, muskarci gotovo nikakve. Koliko je to tačno?
Skroz tačno. Žene imaju gomilu udvarača, koji su, po njihovim standardima nikakvi. Muškarci uglavnom nemaju nikakve ponude pa moraju da se iscimaju za bilo kakvu šansu.
Izuzeci su neprivlačne žene i jako privlačni muškarci, za njih su skroz drugačija pravila

Ali to je samo u mojoj glavi.Jer po meni realno muskaci više i muljaju msm seme itd
To po statistikama na zapadu jeste tacno ,mada se razlika smanjila u idnosu na ranije.
Al ne svi, a i opet ako je muskarac stidljiv i povucen, teako da ce ista uraditi, kad nadje neku cuvace je ko malo vode na dlanu. Dok je zena uvek u izazovu da bude u prilici da prevari.

To po statistikama na zapadu jeste tacno ,mada se razlika smanjila u idnosu na ranije.
Al ne svi, a i opet ako je muskarac stidljiv i povucen, teako da ce ista uraditi, kad nadje neku cuvace je ko malo vode na dlanu. Dok je zena uvek u izazovu da bude u prilici da prevari.
Neeee nema tu prevare ako je slobodna ona salta, ali ne znam ni jednu koja sara i vara bas težak slučaj uglavnom ni slobodne retko sta uhvate

Dalo bi se zaključiti po modernom trendu, da muškarci traze svezu vodu u pustinji, a žene u močvari. U prenesenom značenju, zene uglavnom imaju lose ponude, muskarci gotovo nikakve. Koliko je to tačno?

Tačno je. I dobra je za analogija sa pustinjom i močvarom. Muškarac, da bi došao do šeme ili veze, mora da se trudi, pokazuje najbolje od sebe, čak i ono što nije. Da se ističe u moru boljih od sebe. Žena samo treba da pristane.

Back