- Poruka
- 51.481
To je već za politiku. U najkraćem dozvoljeno je da pljuju po Srbima. Dok obrnuto baš ne može. Jer to je odmah rasizam, fašizam i šta li sve ne.Na šta misliš konkretno?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je već za politiku. U najkraćem dozvoljeno je da pljuju po Srbima. Dok obrnuto baš ne može. Jer to je odmah rasizam, fašizam i šta li sve ne.Na šta misliš konkretno?![]()
A, ne... Samo im uplatiš dve karte do Teherana, država plaća. Turizam na delu..Takve idiote zna se. U zatvor i zaboraviti ključ.
...i za vas jedna karta za Teheran. Poseta znamenitostima...Karikiranje o nekakvoj "uzasnoj mrznji"prema romima-muslimanima.
To su ti vučićevi hučigani koji idu škodama i batinaju narodPričam o centru Beograda da sam ih video ne o Novom Sadu.
Skinhedsima i oni sto glume fašisteNema ih mnogo, a svakako nisu pravili nekakve incidente. No ipak, neko je zaista opterećen užasnom mržnjom prema njima.
Napali porodicu islamske veroispovesti u Novom Sadu, psovali Kur'an i hidžab
Porodica romske nacionalnosti napadnuta je u subotu uveče u Temerinskoj ulici.
Na društvenim mrežama su objavljeni snimci na kojima se vidi grupa mladića u crnom koja psuje.
Povodom ovog incidenta oglasilo se Muftijstvo novosadsko, navodeći da je član Islamske zajednice fizički i verbalno napadnut, dok je bio u društvu svoje supruge i dve ćerke.
Napad se dogodio dok je ulazio u automobil.
"Dvojica napadača su uz psovke muslimanskih najvećih svetinja - Kur'ana, islama, hidžaba, s obzirom na to da su njegova supruga i starija ćerka odevene po islamskim propisima, razjareno nasrnuli na porodicu, a onda svojim autom udarili u parkirani automobil porodice i vidno ga oštetili", navodi se u saopštenju.
Dodaje se da su se napadači udaljili tek nakon što je napadnuti muškarac uzeo telefon kako bi pozvao policiju.
Za sada nema nikakvih informacija o tome da su napadači privedeni.
"Muftijstvo novosadsko najoštrije osuđuje ovaj vandalski čin, brutalni napad na pripadnika Islamske zajednice, u čijem je društvu, između ostalih, bila i njegova maloletna ćerka koja je zadobila teške traume. Zahtevamo od državnih organa da što pre reaguju i izgrednike privedu licu pravde. Time će se poslati poruka da su svi građani ove države, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost, zaštićeni i sigurni", ukazuje se.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/H...esti-u-Novom-Sadu-psovali-Kuran-i-hidzab.html
Ljudi u crnom tuku ljude na ulici. Ko su oni?![]()
Prirodna je reakcija da premlatiš one koji ti se ne sviđaju??!Prirodna reakcija na to kad vidiš oko sebe i svom gradu talibane kako se mirno šetaju.
E, mani se kafanskih priča, svako ima pravo da se oblači kako hoće. Šta te briga?Kod mene u gradu do pre desetak godina nisam ih vidjao ali sad sam detektovao desetak likova sa ženama i decom, svi obučeni u talibanskom stilu, muškarci podvrnute pantalone, obrijani brkovi a puštena brada. Žene umotane u one njihove zavese.
Muslimanski romi.
Dobio sam informaciju da njima iz Saudijske Arabije stiže novac pod uslovom da se ovako oblače. Veliki je pritisak i da im se dozvoli da sagrade minaret.
I ne briši mi poruke ako si me već nešto pitao. Radikalni islamski pokreti su teroristički i takvo oblačenje iritira ljude. Zato su njihove rekacije normalne.Prirodna je reakcija da premlatiš one koji ti se ne sviđaju??!
Hajde malo razmisli.
Zašto ne bi mirno šetali? Oni idu svojim putem, ti svojim i to je to.
E, mani se kafanskih priča, svako ima pravo da se oblači kako hoće. Šta te briga?
Ne krij se iza "diskriminacije i govora mržnje".Oblačenje je jedno, a terorizam nešto drugo.
Poruke koje sadrže diskriminaciju i govor mržnje jesu brisane i tako će biti i ubuduće. To se inače i kažnjava.
Eto jednom si u pravu. Elegantnu SS unifirmu dizajnirao Hugo BossTo nije isto, čak ni blizu.
Da, i? Nacisti su takođe pravili i VW, Opele i Mercedese pa ih svejedno i danas vozimo kao što neko ima odeću Hugo Boss.Eto jednom si u pravu. Elegantnu SS unifirmu dizajnirao Hugo Boss
A ja kažem da razumem ljude kad reaguju na talibansku opremu. I dao sam poredjenje sa SS uniformom, neko bi burno reagovao i to mogu da razumem.Da, i? Nacisti su takođe pravili i VW, Opele i Mercedese pa ih svejedno i danas vozimo kao što neko ima odeću Hugo Boss.
Da li se meni lično sviđaju burke i ostalo slično? Ne, ali mi to ne daje pravo da nekoga mlatim ili gazim kolima. Kapiraš?
Ne može vox populi da bude nasilje prema drugima. A ti drugi nemaju nikakvu talibansku opremu nego nošnju koja je recimo u pustinjama uobičajena.A ja kažem da razumem ljude kad reaguju na talibansku opremu. I dao sam poredjenje sa SS uniformom, neko bi burno reagovao i to mogu da razumem.
Da je sreće, država bi trebalo da nas štiti i da razmišlja o budućnosti naše dece i bezbednosti. Kad toga nema onda narod reaguje. Vox populi vox dei.
Evo ja prvi se ježim na te pokrivene i zabrađene. Ali to nije opravdanje da ih u bilo kom smislu maltretiram.A ja kažem da razumem ljude kad reaguju na talibansku opremu. I dao sam poredjenje sa SS uniformom, neko bi burno reagovao i to mogu da razumem.
Da je sreće, država bi trebalo da nas štiti i da razmišlja o budućnosti naše dece i bezbednosti. Kad toga nema onda narod reaguje. Vox populi vox dei.
Uporedio si primer nečega što se nikad ranije nije desilo kod nas sa činjenicom da je porast muslimana, a time i radikalnog islama, direktno povezan sa porastom svakog kriminala, nasilja i terorizma.Ja nisam primetio da su talibani pucalo po oš vladislav ribnikar ili mladenovcu tako da to tvoje trtljanje nije ništa drugo do širenje rasne i verske mržnje.
Vučić je sve podredio opstanku na vlasti. Naselio bi migrante, uništio Srbiju kopanjem litijuma,...Upravo ono što su vučićevi debili radili u ns. Ne budi i ti vučićev debos.
Nasilje ne opravdavam ali ima jedna misao od Tomasa Džefersona, kaže "Kada nepravda postane zakon. otpor postaje dužnost."Ne može vox populi da bude nasilje prema drugima.
A u Srbiji je inače pustinjska klima?A ti drugi nemaju nikakvu talibansku opremu nego nošnju koja je recimo u pustinjama uobičajena.
Moje lično mišljenje da fizički nije potrebno ali treba da se stavi do znanja da nisu poželjniEvo ja prvi se ježim na te pokrivene i zabrađene. Ali to nije opravdanje da ih u bilo kom smislu maltretiram.
Nemaš argumenata. Samo lupetanje. Opet ti kažem, tvoj nivo je tema o kineskim telefonima.Pa da klasika, umesto da juriš vučića i skineš sa vlasti ti si se okrenuo manjinama. Ako nema manjina dobra je i porodica tj nasilje u porodici.