Коме бре ми да уведемо санкције?

Обилић

Elita
Poruka
16.731
Што ме нервира кад на ТВ неко објашњава зашто ми не уведемо санкције Русији,
па потегне наша искуства са санкцијама и том приликом развијену сажаљивост,
па као "нама жао да некоме (Русији) уведемо ****** у мозак" !

Истина је много другачија,
ако ће Русију на прави пут да скрену економске санкције
онда је то свакако боље него да их свет
бомбама призива памети.

Па што им ми онда не уведемо те чувене санкције ?

Па зато што би уствари себе санкционисали,
они то не би ни приметили !

Да не увозимо више њихове енергенте ?
Хахаха, па можемо само по свету скупље да нађемо !

Да им не извозимо јабуке ?
Јок, него да их оставимо овде да труле !

...

Da ste prave Srbende uveli bi sankcije svim drzavama koje su priznale Kosovo.

Love It Esports GIF by ENCE

Какве бре праве србенде, шта ти је то ?

Толико је пута у задњих 200 година над нама извршен погром,
или модерније речено геноцид,
да су нам изменили крвну слику и генетику.

Немамо ми еректилну функцију,
сад смо више лизачи пикче !

Za vas gospodine jedno pitanje,.. očekujem konkretan i iskren odgovor.

- Da li veruješ da će Srbija ikada ući u Evropsku Uniju ?

.. Ne samo zbog volje EU, koja već finansira naše prilagođavanje, već zbog naše politike.
( dopuniću još jedan detalj). Naime Tomislav Nikolić je nakon napuštanja Šešeljove politike, a glavna razlika je bila prihvatanje evropskog puta ( a što mu je malo ko iskreno poverovao ) *u vreme boravka gospodina Vojislava u Ševeningenu, rekao jednu rečenicu (koju ne mogu sada naći na internetu).
- Sve i da znam da nikada nećemo ući u EU, uredio bih zemlju po njihovim standardima. (cca)

Za vas gospodine jedno pitanje,.. očekujem konkretan i iskren odgovor.

- Da li veruješ da će Srbija ikada ući u Evropsku Uniju ?

.. Ne samo zbog volje EU, koja već finansira naše prilagođavanje, već zbog naše politike.
( dopuniću još jedan detalj). Naime Tomislav Nikolić je nakon napuštanja Šešeljove politike, a glavna razlika je bila prihvatanje evropskog puta ( a što mu je malo ko iskreno poverovao ) *u vreme boravka gospodina Vojislava u Ševeningenu, rekao jednu rečenicu (koju ne mogu sada naći na internetu).
- Sve i da znam da nikada nećemo ući u EU, uredio bih zemlju po njihovim standardima. (cca)

Vjerujem da ce uci kada nestane srpski nacionalizam.

Za pocetak zasto da Srbija ne uvede sankcije Montenegru?
Svim drzvljanima Montenegra traziti vize za ulazak, proterati one koji nemaju osnova da borave u Srbiji, ispitati poreklo mafijaskog novca koji su doneli i oduzeti im, ispitati opravdanost penzija koje se isplacuju iz srpskog budzetra u Montenegro, otkazati mogucnost i prekinuti studiranje studentima sa drzavljanstvom Montenegra, blokirati uvoz (sta bre Srbija uopste uvozi iz Montenegra, a ljudi?), ukinuti letove iz Montenegra za Srbiju, spreciti platni promet izmedju drzava, uvesti takse turistima koji iz Srbije zele da odu u Montenegro...

Kako vam izgleda ovo? Ne mora nikome vise da se uvode sankcije.

Poslednja izmena:
Za pocetak zasto da Srbija ne uvede sankcije Montenegru?
Svim drzvljanima Montenegra traziti vize za ulazak, proterati one koji nemaju osnova da borave u Srbiji, ispitati poreklo mafijaskog novca koji su doneli i oduzeti im, ispitati opravdanost penzija koje se izplacuju iz srpskog budzetra u Montenegro, otkazati mogucnost i prekinuti studiranje studentima sa drzavljanstvom Montenegra, blokirati uvoz (sta bre Srbija uopste uvozi iz Montenegra, a ljudi?), ukinuti letove iz Montenegra za Srbiju, spreciti platni promet izmedju drzava, uvesti takse turistima koji iz Srbije zele da odu u Montenegro...

Kako vam izgleda ovo? Ne mora nikome vise da se uvode sankcije.

Ne ne, prvo sankcije Americi i Njemackoj, mi Crnogorci smo previse mali, nebitni za sankcije .

Ne ne, prvo sankcije Americi i Njemackoj, mi Crnogorci smo previse mali, nebitni za sankcije .
Ko si bre ti da se za bilo sta pitas?
Dakle, uvek kreces od slabijih, izivis se na slabijima, upropastis ih, satres, zatres... i za 50 godina kada dodjes na opustelu teritoriju kazes "ovde su nekad ziveli Montegrini, plemensko drustvo, pleme ekstremno sumnjivog morala, kriminalnog miljea".

Srbija i Montenegro imaju godisnju razmenu od 588 miliona eura, Srbija uveze za 70 miliona a izveze za 518 miliona eura u svog jugo-zapadnog komsiju.
Od 28,6 milijardi koliko Srbija izveze za godinu dana to je 1,8% - skoro beznacajno. Montenegro izveze za 700 miliona eura tako da izvoz u Srbiju cini 10% njihovog godisnjeg izvoza. Montenegro je prosle godine prihodovao od turizma 1360 miliona eura ( jbt, za skoro duplo vise nego od izvoza, strava) a od toga je p[o zvanicnim (nezvanicne kazu da je to znatno vise) statistikama otpalo 27,5% ( 374 miliona eura) na goste iz Srbije. Teretna luka, pruga, aerodromi Itd.

Pa vidis djeticu kada k.e.n.jate po Srbima i Srbiji da to moze biti kontraproduktivno za vas.

No, posto je dole u Montenegru najbrojniji narod srpski narod (necemo valjda uvoditi sankcije nasim ljudima), posto je i vecina Crnogoraca posteno i prijateljski naklonjena ka Srbiji, a bogami i neki muslimani koje znam odatle nisu neprijateljski raspolozeni - zasto bi nekome u Srbiji i padalo na pamet da uvodi sankcije Montenegru? Usprkos budaletinama kojih dole ima a koje, eto, dolaze i na ovaj forum.

Poslednja izmena:
Srbija i Montenegro imaju godisnju razmenu od 588 miliona eura, Srbija uveze za 70 miliona a izveze za 518 miliona eura u svog jugo-zapadnog komsiju.
Od 28,6 milijardi koliko Srbija izveze za godinu dana to je 1,8% - skoro beznacajno. Montenegro izveze za 700 miliona eura tako da izvoz u Srbiju cini 10% njihovog godisnjeg izvoza. Montenegro je prosle godine prihodovao od turizma 1360 miliona eura ( jbt, za skoro duplo vise nego od izvoza, strava) a od toga je otpalo 27,5% ( 374 miliona eura) na goste iz Srbije. Teretna luka, pruga, aerodromi Itd.

Pa vidis djeticu kada k.e.n.jate po Srbima i Srbiji da to moze biti kontraproduktivno za vas.

No, posto je dole u Montenegru najbrojniji narod srpski narod (necemo valjda uvoditi sankcije nasim ljudima), posto je i vecina Crnogoraca posteno i prijateljski naklonjena ka Srbiji, a bogami i neki muslimani koje znam odatle nisu neprijateljski raspolozeni - zasto bi nekome u Srbiji i padalo na pamet da uvodi sankcije Montenegru? Usprkos budaletinama kojih dole ima a koje, eto, dolaze i na ovaj forum.

Jer nas volite najvise necete nikad :heart2:

Ali slobodno Amerima i Njemackoj udrite odmah

Jer nas volite najvise necete nikad :heart2:

Ali slobodno Amerima i Njemackoj udrite odmah
Sto se mene tice Nemackoj mogu odmah ali mafija ce momentalno da ubije vlastodrsca u Srbalja, kako ce bre da uvoze Audi, BMW makine ako su pod sankcijama...

Amerikancima nikako, ja imam firmu u toj Americi pa radim trange-frange sa srpskom Raifajzen bankom. Uveli bi sankcije i meni.
Da se vratimo onda na Montenegro?

I jois jednom:

Sto se mene tice Nemackoj mogu odmah ali mafija ce momentalno da ubije vlastodrsca u Srbalja, kako ce bre da uvoze Audi, BMW makine ako su pod sankcijama...

Amerikancima nikako, ja imam firmu u toj Americi pa radim trange-frange sa srpskom Raifajzen bankom. Uveli bi sankcije i meni.

Ma pokazi to SrBstvo na djelu, udri i sebi.

Што ме нервира кад на ТВ неко објашњава зашто ми не уведемо санкције Русији,
па потегне наша искуства са санкцијама и том приликом развијену сажаљивост,
па као "нама жао да некоме (Русији) уведемо ****** у мозак" !

Истина је много другачија,
ако ће Русију на прави пут да скрену економске санкције
онда је то свакако боље него да их свет
бомбама призива памети.

Па што им ми онда не уведемо те чувене санкције ?

Па зато што би уствари себе санкционисали,
они то не би ни приметили !

Да не увозимо више њихове енергенте ?
Хахаха, па можемо само по свету скупље да нађемо !

Да им не извозимо јабуке ?
Јок, него да их оставимо овде да труле !

...
Ne kunem se u Rusiju, s*bala nas je uvek kad nam je najviše trebala.
Glagoljivost-OK. ZaneTost Dostojevskim? OK!
Putin, OK-Zaustavi stradanja ljudi, božiji čoveče, ljudi pate!
Svi su grozni i nesposobni. Tačka, svidelo ti se ili ne.

Back