- Poruka
- 83.817
Kome bi gurnuli prst u oko (u prenosnom smislu - dovesti u neprijatan položaj, provocirati)? Zašto?
Može javna ličnost, forumaš ili bilo ko drugi.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u prenosnom (možda bih trebao da pojasnim u uvodu?)U kom smislu?
Svima koji su u politici, nevezano od stranke, drzave, nacije...Kome bi gurnuli prst u oko (u prenosnom smislu - dovesti u neprijatan položaj, provocirati)? Zašto?
Nikome.Kome bi gurnuli prst u oko (u prenosnom smislu - dovesti u neprijatan položaj, provocirati)? Zašto?
Što u prenosnom? Ja bih stvarno brknula u oko nekimau prenosnom (možda bih trebao da pojasnim u uvodu?)
Pa evo ti tema pa guraj. Ali prst! Ostale dijelove anatomije drži za sebeA da i Iskapa nešta gurne??
A znači ne mora u oko,samo nek je prst,ne mogu da se kao Alter ne zapitam:Je li ovo TO??Pa evo ti tema pa guraj. Ali prst! Ostale dijelove anatomije drži za sebe
Zavisi What is your next move?A znači ne mora u oko,samo nek je prst,ne mogu da se kao Alter ne zapitam:Je li ovo TO??
@Iskapa Tamo na drugoj temi je rekao da nisam normalna
Budala već izvađenaZavisi What is your next move?
Kokblokeri STOP
Ti si najnormalnija osoba koju znam.
A dobro znaj i ovo...
CENzURISANO a karavani prolaze...
samo mahni sa kamile.
Esi tresnuo od sto da uspostaviš dominaciju?Budala već izvađena
Zasto mi se obracas geache?Kokblokeri STOP
Zezamo se tamo na drugim temama Ne zamjeri nam SokoleZasto mi se obracas geache?
Ko ti drma kavez?
Zaboravi na odgovor.
Ae mrsh tamo bolesniku.
Ne zamjeram ja nikome nista.Zezamo se tamo na drugim temama Ne zamjeri nam Sokole
Jesam ali nažalost promašio sam sto i mlatnuo sebe po koljenu,sad imam naprsnuće čašiceEsi tresnuo od sto da uspostaviš dominaciju?
Aj onda kad se oporaviš pa nastavimo nisi sad ni zaštoJesam ali nažalost promašio sam sto i mlatnuo sebe po koljenu,sad imam naprsnuće čašice
Ni kriv ni dužan dobih blok od ovog dobrog čovjekaNe zamjeram ja nikome nista.
Ali ovdje se obracam TEBI a geak se nasao da serre meni.
Sad ide na ignor listu.
A tebi i rendevouz sutra...
znas vec gde...
Neka izdržaću,sad sam kao kamen stamenAj onda kad se oporaviš pa nastavimo nisi sad ni zašto
Никоме за сад, нико ми не пада на паметKome bi gurnuli prst u oko (u prenosnom smislu - dovesti u neprijatan položaj, provocirati)? Zašto?