Fejs74
Primećen član
- Poruka
- 579
Ma samo ne priznaj!!!!!!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GalebDzonatan:U braku zena cesce nosi sedlo negoli covek, koji cesce nosi mamuze. Ako je konj pitom, on ce se na sedlo privici. Ako li je pak divlji, te veran sebi vecma negoli drugome, tesko ga je obuzdati kad se razulari. I onaj koji nosi mamuze cesto voli da uzjase i drugog konja, nebili ga usporedio sa svojim. Ma moze o obrnuto
Metafora je naizgled vulgarna, ali je sustina jasna.
Ima i onih koji nit sedlo nose nit mamuze. Ima i onih na koje ni muva nece da padne. Ima i cestite i plemenite gospode...
Neverstvo u braku je cesca pojava no sto se misli. Razlozi su mnogobrojni. I covek i zena padaju iz poroka. Zivot je vestina, a brak je najtezi deo te vestine.
banchi:'Ajde da se prikljucim...
Nedostatak sexa = NERVOZA ! ! !
Trudim se da mi zena ne bude nervozna ( za sada uspevam ). Ako se ja unervozim, pa to potraje, bolje je da se izradujem sa strane nego da vicem po kuci ( ako vec nema neke utakmice, da se istresem na sudiju!!! ).
QUOTE]
VIDIŠ KAKO SE RAZUMEMO!
Uzasno si u pravu, kod duge veze to je vrlo rizicno osvezavanje.Aleksej_BASO:Ne bas naprotiv sam primetio, kod duge veze, ako mozemo da poredimo to da je jako zeznuto jer moze da pocne da ti se vise svidja ono drugo, i tu je kraj veze... Za mesec ili pola godine nebitno....
Tamo_jedan:Na osnovu licnog iskustva,naravno.Istu stvar mi je potvrdio i ortak.Interesantan momenat,kaze od kako ima nekog sa strane,mnogo mu je sadrzajniji sex i sa sopstvenom zenom,sto je najveca fora ,kaze,poceo je vise da je ceni (suprugu).
gordanica:Uzasno si u pravu, kod duge veze to je vrlo rizicno osvezavanje.
Najbolja je mešana salata.Šta ako svako sebi pravi da mu ne bude dosadno ?Psihologue:ORDINACIJA nije saglasna sa preljubama..Napravite tako brak da vam nije dosadno...
Onaj koji vrshi preljubu moze mu se vratiti istom merom...Nishta od idealnog braka samo
osvezenje momentalno koje dovodi do sigurnog hladjenja odnosa...
Fejs74:Rizično je biti nerovozan!!!!!!
verovatno i zene osete svezinu kad i same odu na takav izletTamo_jedan:Jel neko od ozenjenih primetio da se posle "izleta" van braka,oseca neka nova svezina u braku.Cudno ali istinito.
sorry i dalje zvučiš nezrelo.Tamo_jedan:Uzgred da dodam i to da imam 34 god ,navodim to jer nisam bio shvacen kad sam citirao Balasevica.."Svi smo mi gospodari sveta..s 22..." .
jadnica i ne sanja sa kim ima posla. pa ti si jedna obična gnjida. imaš imovinu koju si stekao u braku a kriješ od žene? imaš li dece? jesu li oni to zaslužili?Tamo_jedan:naravno pola od onoga za sta zena zna
Naravno ako si pre toga procenio da vredi,u suprotnom brani se na sve nacine.
Ja nemogu da se setim da sam to rekao!!!!!!gupika:Znaci, Fejs, muz tek posle prevare postaje pravi muskarac????
Naravno da je i ženama to preko potrebno i ja odobravam -kvalitetne ženske izlete.Ali u mnogo slučajeva se one ZALJUBE glupače, e to je već problem.tvrdoglava:verovatno i zene osete svezinu kad i same odu na takav izlet
mada treba biti malo mastovitiji pa napraviti izlet sa suprugom i tako osveziti svoj sexualni zivot