Fejs74:
Kakav izgovor!!!!!Ali te taj tvoj loži na lošu foru!!!! Skoro nisam čuo takvo lupetanje...."Zbog 15 min rke-krke".....Taj te vara sigurno!!! A ti se ljuti koliko god hoćeš....
ŠVRLJANJE I POVREMENI SEX SA PROVERENIM PARTNERKAMA JE OK. I SIGURNO DA UNOSI PREKO POTREBNI ADRENALIN U DUH I TELO....AKO NE MISLIS DA KREŠEŠ ŽENU I ZAMIŠLJAŠ PLAYBOY DEVOJKU.PA LJUDI I ŽENAMA DOSADI ISTI PARTNER U SEXU KROZ GODINE,LJUDSKI JE TO.SAMO TREBA BITI UMEREN I PAMETAN.
Fejs,uzeo si me reci iz usta ,ni ja to nebih bolje srocio.Hvala bogu da ima neko ko kapira o cemu se radi.Pri tome bih dodao da je ovo "igra " koja se igra sa stilom.Stil nuzno podrazumeva pravila kojih se moras pridrzavati ako zelis vrhunske rezultate.Gluposti ,tipa zena ti na poslu a ti kreses u bracnom krevetu,nisu vredne komentara.
Ovde se radi o sofisticiranom pristupu celoj stvari,dakle moras raditi glavom i uvek biti korak ispred, al sad vec zalazimo u drugi segment cele price.Ne treba banalizovati stvari,cesto se desi da to bude malo vise od obicnog sexa inace nebi imalo smisla na duze
Izdvojio bih jos nesto iz Fejs-ovog posta,po meni veoma vazno kad je ova tema u pitanju, a to je pojam "Proverena partnerka"
Kljucna stvar u celoj prici.
Uzgred da dodam i to da imam 34 god ,navodim to jer nisam bio shvacen kad sam citirao Balasevica.."Svi smo mi gospodari sveta..s 22..."
Bila je to aluzija na komentare, .."kad bi ja to provalila uradila bi ovo ili ono..".....
I jos nesto,kad si u "igri" moras biti spreman na sve moguce scenarije,pa cak i da delis na pola ono sto je s godinama sticano,naravno pola od onoga za sta zena zna
Naravno ako si pre toga procenio da vredi,u suprotnom brani se na sve nacine.