Kombinacije van braka;osvezavaju isti?

U braku zena cesce nosi sedlo negoli covek, koji cesce nosi mamuze. Ako je konj pitom, on ce se na sedlo privici. Ako li je pak divlji, te veran sebi vecma negoli drugome, tesko ga je obuzdati kad se razulari. I onaj koji nosi mamuze cesto voli da uzjase i drugog konja, nebili ga usporedio sa svojim. Ma moze o obrnuto :)
Metafora je naizgled vulgarna, ali je sustina jasna.
Ima i onih koji nit sedlo nose nit mamuze. Ima i onih na koje ni muva nece da padne. Ima i cestite i plemenite gospode...
Neverstvo u braku je cesca pojava no sto se misli. Razlozi su mnogobrojni. I covek i zena padaju iz poroka. Zivot je vestina, a brak je najtezi deo te vestine.

Drago mi je ako tako mislis Suzy, izgleda da nisi razumela da sam i ja tu negde!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nema tu osvezenja prijatelju. To je glavobolja nevidjena. Sa psihicke strane, onaj koji to radi nije zreo ili je zestoko nezadovoljan. Sa materijalne strane, treba izdrzavati dve zene. Sa prakticne strane sve je veoma nategnuto, vidjanje, telefoni, poruke, strah da ne budes uhvacen.
Jedan moj poznanik je prevario zenu, ova mu presrela poruke. Vukla ga je bukvalno niz stepenice covece, nije smeo da pisne. Htela je razvod, odmah se odselila sa detetom, jedva je vratio. To ga je kostalo dodatnog ponizavanja i kupovine novih kola (sva sreca te je mogao). Pa ti vidi....osvezavaj.

petrof:
Drago mi je ako tako mislis Suzy, izgleda da nisi razumela da sam i ja tu negde!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nema tu osvezenja prijatelju. To je glavobolja nevidjena. Sa psihicke strane, onaj koji to radi nije zreo ili je zestoko nezadovoljan. Sa materijalne strane, treba izdrzavati dve zene. Sa prakticne strane sve je veoma nategnuto, vidjanje, telefoni, poruke, strah da ne budes uhvacen.
Jedan moj poznanik je prevario zenu, ova mu presrela poruke. Vukla ga je bukvalno niz stepenice covece, nije smeo da pisne. Htela je razvod, odmah se odselila sa detetom, jedva je vratio. To ga je kostalo dodatnog ponizavanja i kupovine novih kola (sva sreca te je mogao). Pa ti vidi....osvezavaj.

ha, ha..
bolje mu je bilo da kupi Bref...ili vec neki drugi osvezivac....;-)-jeftiniji od vuce po stepenicama i novih kola.....;-)

Suzy:
Pa prikane..bas ti pricas kao da imas 12 a ne 22....
tako pricaju napaljeni klinci ili oni -neizivljeni- koji onu stvar pre braka nisu ni videli...
ja odavno nemam 22...a covek sa kojim sam ima 39!!!!!!!!
i njegova je parola-zasto zbog 15 minuta rke-krke da izgubim nesto sto zaista vredi?
Ali...polako...
mozda i ti upoznas nekoga ko iole vredi....i izlecis sve svoje komplekse.....

Kakav izgovor!!!!!Ali te taj tvoj loži na lošu foru!!!! Skoro nisam čuo takvo lupetanje...."Zbog 15 min rke-krke".....Taj te vara sigurno!!! A ti se ljuti koliko god hoćeš....
ŠVRLJANJE I POVREMENI SEX SA PROVERENIM PARTNERKAMA JE OK. I SIGURNO DA UNOSI PREKO POTREBNI ADRENALIN U DUH I TELO....AKO NE MISLIS DA KREŠEŠ ŽENU I ZAMIŠLJAŠ PLAYBOY DEVOJKU.PA LJUDI I ŽENAMA DOSADI ISTI PARTNER U SEXU KROZ GODINE,LJUDSKI JE TO.SAMO TREBA BITI UMEREN I PAMETAN.

@ bobba

Evo primer. Danasnje vreme. Hladno. Resi jedan od partnera da se omasti sa strane....nema love za hotel ili sl. i dovede onu prevarantsku polovinu u stan, kad mu partner/partnerka nije tu. Pocnu oni kad odjednom, inerfon zvoni, partner/partnerka se vraca ranije. Otvara on/ona prozor, izbacuje prevarantsku polovinu napolje, otvaraju se ulazna vrata i drugi partner/partnerka ulazi i kaze.... Sto je nesto sveze u stanu......zatvori prozor. :lol:

Fejs74:
Kakav izgovor!!!!!Ali te taj tvoj loži na lošu foru!!!! Skoro nisam čuo takvo lupetanje...."Zbog 15 min rke-krke".....Taj te vara sigurno!!! A ti se ljuti koliko god hoćeš....
ŠVRLJANJE I POVREMENI SEX SA PROVERENIM PARTNERKAMA JE OK. I SIGURNO DA UNOSI PREKO POTREBNI ADRENALIN U DUH I TELO....AKO NE MISLIS DA KREŠEŠ ŽENU I ZAMIŠLJAŠ PLAYBOY DEVOJKU.PA LJUDI I ŽENAMA DOSADI ISTI PARTNER U SEXU KROZ GODINE,LJUDSKI JE TO.SAMO TREBA BITI UMEREN I PAMETAN.
Fejs,uzeo si me reci iz usta ,ni ja to nebih bolje srocio.Hvala bogu da ima neko ko kapira o cemu se radi.Pri tome bih dodao da je ovo "igra " koja se igra sa stilom.Stil nuzno podrazumeva pravila kojih se moras pridrzavati ako zelis vrhunske rezultate.Gluposti ,tipa zena ti na poslu a ti kreses u bracnom krevetu,nisu vredne komentara.
Ovde se radi o sofisticiranom pristupu celoj stvari,dakle moras raditi glavom i uvek biti korak ispred, al sad vec zalazimo u drugi segment cele price.Ne treba banalizovati stvari,cesto se desi da to bude malo vise od obicnog sexa inace nebi imalo smisla na duze
Izdvojio bih jos nesto iz Fejs-ovog posta,po meni veoma vazno kad je ova tema u pitanju, a to je pojam "Proverena partnerka"
Kljucna stvar u celoj prici.
Uzgred da dodam i to da imam 34 god ,navodim to jer nisam bio shvacen kad sam citirao Balasevica.."Svi smo mi gospodari sveta..s 22..."
Bila je to aluzija na komentare, .."kad bi ja to provalila uradila bi ovo ili ono..".....
I jos nesto,kad si u "igri" moras biti spreman na sve moguce scenarije,pa cak i da delis na pola ono sto je s godinama sticano,naravno pola od onoga za sta zena zna:)
Naravno ako si pre toga procenio da vredi,u suprotnom brani se na sve nacine.

=Darkman=:
Zar biste rizikovali nekog koga volite zbog kratke avanturice???

Ja sam rizikovao i isplatilo se.A i ako te uhvate samo ne priznaj.I ništa se nije ni dogodilo.
Ma ne podstičem ja druge da to rade.Ali ako si pametan sve može da se postigne.Ne zaboravite da žene imaju šesto čulo za te stvari.

Serija "ALLO,ALLO" Rene kaže svojoj ženi kad ga uhvati sa konobaricom:
"You stupid woman"

evo i da ja prokomentarisem.Nisam varala do sada , ali nikad ne reci nikad , jer ne znam sta donosi sutra.Znam one koji jesu jednom, i koji jesu mnogo puta.I...ne mogu da ih svrstam u istu kategotiju ljudi,cak se medjusobno jako razlikuju , po razmisljanjima , shvatanjima, po svemu.Niko od njih mi ni u jednom momentu nije rekao da se kaje ili da nece nikada vise.A znam da se brakovi nekih od njih vode kao jako stabilni.Elem, mislim da svako od nas u jednom momentu pozeli promenu,neko to ostvari kroz sex sa nekom drugom osobom, neko na drugi nacim.U svakom slucaju ukoliko to nije zbog toga sto se brak raspada iz mnogih drugih razloga, to treba da ostane tajna dvoje ljudi,kada je vec doslo do toga.
Nisam neki moralista , svesna sam da svako moze u nekom momentu tako da razmislja , i iskreno ne znam sta bi kada bi on mene prevario, naravno da ja na pouzdan nacin saznam za to.I ne znam sta bih kada bi ja njega prevarila...da li bih osecela grizu savesti, iako mislim da ne bih jer ukoliko sam to zelela,pa...zivot je samo jedan!

U „Edi Murphi`s Raw” postoji deo gde govori o prevari.
Upada zena u sobu inalazi muza na „gomili”, pocinje da kuka i place „djubre jedno, svi ste vi muskarci isti, kako si to mogao da mi uradis” i istrcava iz kuce. On ostavlja ribu, trci go za njom i vice „cekaj draga polako, stani objasnicu ti” , a ona: „nemas ti meni sta da objasnjavas, djubre, j*bao si je, videla sam, j*ebao si je!!!”. On nastavlja da moli i kuka i u jednom trenutku staje i pocinje da vice na nju: „Sta je, sta hoces, jeste j*ebao sam je, jesam, bas sam je j*bao”. A onda umilnim glasom: „ali sa tobom vodim ljubav”. Sve mu je oprosteno, kaze Murphy. Ko sam ja da ne verujem?

Back