Tamo_jedan
Početnik
- Poruka
- 23
Jel neko od ozenjenih primetio da se posle "izleta" van braka,oseca neka nova svezina u braku.Cudno ali istinito.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo_jedan:Jel neko od ozenjenih primetio da se posle "izleta" van braka,oseca neka nova svezina u braku.Cudno ali istinito.
Tamo_jedan:Na osnovu licnog iskustva,naravno.Istu stvar mi je potvrdio i ortak.Interesantan momenat,kaze od kako ima nekog sa strane,mnogo mu je sadrzajniji sex i sa sopstvenom zenom,sto je najveca fora ,kaze,poceo je vise da je ceni (suprugu).
Suzy:Pa...jedino ako te je zena provalila (sto i po pogledu pametna zena moze) ..pa te je izbacila napolje ..malo na svez vazduh.....
hoce, hoce za jedno polovinu ako ne i vise nekretina i ostalog imanja koje imajuSuzy:I ona ce njega vise da ceni kada sazna....
evi:Uuu Suzy ta ti je dobra, samo jos da promeni bravu. ;-)
A i sto je on nju cenio pre ...do jajablondi:hoce, hoce za jedno polovinu ako ne i vise nekretina i ostalog imanja koje imaju
Tamo_jedan:Jel neko od ozenjenih primetio da se posle "izleta" van braka,oseca neka nova svezina u braku.Cudno ali istinito.
Tamo_jedan:He,he ..nije mi bila namera da isprovociram buru potisnutog besa kod zenskog dela populacije.Ako je ovo praznjenje pomoglo nekom od njih danas i to je nesto.Razumem vas.Pitanje je bilo upuceno ozenjenima al cenim svako misljenje.
Elem,hteli vi to da priznate ili ne ,pricam o svakodnevnoci koja nas okruzuje.Neko moze zatvarati oci pred tim stvar licnog odabira.
Sto rece Balasevic "Svi smo mi gospodari sveta...s 22-ve.."
Paaaaa....ako je ozenjen....mora da gleda na sat.....;-).....pa da ga malo ubrza....;-)marlon:A sta samo 15 minuta ...mislim rke-krke....ja mislio da to moze mnogo duze
Da, vise puta sam cula takve izjave, kako od muskaraca, tako i od zena koje su prevarile muzeve...Tamo_jedan:He,he ..nije mi bila namera da isprovociram buru potisnutog besa kod zenskog dela populacije.Ako je ovo praznjenje pomoglo nekom od njih danas i to je nesto.Razumem vas.Pitanje je bilo upuceno ozenjenima al cenim svako misljenje.
Elem,hteli vi to da priznate ili ne ,pricam o svakodnevnoci koja nas okruzuje.Neko moze zatvarati oci pred tim stvar licnog odabira.
Sto rece Balasevic "Svi smo mi gospodari sveta...s 22-ve.."