Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 9.134
Да ли неко од лекара на форуму може да протумачи резултат снимања колоноскопије, хвала унапред, на ВМА су само написали извештај а контрола је тек за пар месеци
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni jednog lekara na forumu... Možda može tvoj lekar opšte prakse... a tumačenje možeš potražiti i na netu, čisto orijentacije radi.Да ли неко од лекара на форуму може да протумачи резултат снимања колоноскопије, хвала унапред, на ВМА су само написали извештај а контрола је тек за пар месеци
Неко ми је одговарао на прошле теме, као лекар, пронаћи ћу никNema ni jednog lekara na forumu... Možda može tvoj lekar opšte prakse... a tumačenje možeš potražiti i na netu, čisto orijentacije radi.
@pikax je doktorka, bila je ranije moderator na ptf Zdravlje... čini mi se da sada ponekad svraća...Неко ми је одговарао на прошле теме, као лекар, пронаћи ћу ник
да мислим да је так ник у питању...@pikax je doktorka, bila je ranije moderator na ptf Zdravlje... čini mi se da sada ponekad svraća...
Pošalji joj pp, možda ti se javi...
može, pošalji slobodnoда мислим да је так ник у питању...
овај налог @СофијаСОФИЈА је доктор, патолог. Њу питај.
Мајка је радила (има 69 година) има одређених проблема са желуцем које санира уз терапију а колоноскопију је радила због проблема са затворомZašto ste radili pregled ?
U nalazu koliko vidim nema neke ozbiljne patologije. Ne znam šta znači melnizirana.
@Софија ?
Значи да пије лаксативе који садрже сену. Она да слузници лажну пигментацију која се зове псеудомеланоза и која се види у виду пигментованих макрофага у слузници.Zašto ste radili pregled ?
U nalazu koliko vidim nema neke ozbiljne patologije. Ne znam šta znači melnizirana.
@Софија ?
Хвала пуно, узима за пробаву и кесице, и чајеве и таблете некад, и сируп који мислим да саджи лактулозуНалаз уредан.
Можда боље да регулише столицу лактулозом или магнезијумом (пред спавање 600-700мг).