Kolko verujemo Bošnjacima i da koliko ih volimo ili ne volimo?

Koliko verujemo Bošnjacima, da li ih volimo ili ne volimo?

• Verujem im, volim ih

glasova: 5 16,7%
  • Ne verujem im, ne volim ih

glasova: 6 20,0%
  • Ne verujem im mnogo, poštujem ih, niti ih volim niti ne volim

glasova: 3 10,0%
  • Sa njima je najbolje biti razgraničen.

glasova: 16 53,3%

• Ukupno glasova
    30
Da ne smrdi, ne bi u pekari dobio pecivo sa 50% popusta, ovako kad je 21h i krene popust, niko iza njega u redu....
Jednom sam se slusajno nasao u to vreme, pa sam video ali i osetio sta znaci kiselo a i odlicno je za dijetu...nema sanse da ti se jede 1h 2h posle toga...bar meni nije, a bio sam tu zato sto sam bio pregladneo..

Nego dobro , jel imate vi granicu snage kad vam vise nije do mrznje i klanja?

Ne razumem, ja ne mrzim nikoga.
Pojasni...

Kad vidim momcila u ovom hipi fazonu, kao siri ljubav izmedju ljudi, a prema ustasama i mudzahedinima
dodje mi da povracam...

Naravno Srbi su nagori , genocidni, smrde , zaostali
a Hrvati , Muslimani i siptari su gospoda ljudi,
koji su se i ovoga puta izvukli za zlocine i etnicko ciscenje nad Srpskim civilima kao i u WW2.
Znaš kako završavaju takvi kao Momčilo u mešanim sredinama u dodiru sa realnošću.

Verujem da je narod Srbije debelo ogrezao u zlobu i glupost, tako da bi neki ratni sukob u ovo vreme bio i poslednji za srbe kao naciju...
Verovao je i Franc Ferdinand u isto.

Sta bih to pametno mogao da kazem, a da si ti u stanju da razumes?
Ispričaj nam opet kako su Nemci super i uzvišeniji od nas.

Ne razumem, ja ne mrzim nikoga.
Pojasni...
Cekaj , ovo je inace tema koja u zaglavlju ima teznju da poveca saradnju jednog srbina i jednog bosanca?
U temi se inace javljaju ljudi koji ne znaju pre gde bi i koga bi ubili, da li srbina koji im nije po meri ili bosanca koji su takvi vec nekoliko vekova, ako se gleda po opstim argumentima u temi...

Регион
Децу која су славила Светог Саву прогласили четницима

САРАЈЕВО - Објављивање фотографије групе српске деце из Сребренице на Инстаграму, уз коју пише „Браћа четници”, био је повод за данашњи протест око стотину родитеља бошњачке деце испред Прве основне школе у тој општини. Фотографије српске деце објављене су током обележавања Школске славе Светог Саве, а Бошњаци тврде да је тај празник злоупотребљен за „величање четништва у просторијама школе”. Бивши начелник те општине, Ћамил Дураковић, је на протесту рекао да је, како је навео, „ово било само једно протестно упозорење од сат времена како би се напокон стало на крај пропагирању фашизма и мржње”. „Ако се ствари не буду мењале, ми ћемо на демократски начин тражити права за нашу децу, јер желимо да одрастају у нормалном и цивилизованом амбијенту, а не у политичкој индоктринацији.

A da su srpska deca slavila Bajram onda bi bila OK.

Како болан од мириса лоја који им се завукао у кожу?
Ето рецимо кад било оно масовно силовање деведсетих
у босни ја од 20 000 не нађох ни једну безлојну.
Нема шансе, неће да се дигне, једино сад можда има нека
веганка али треба то пронаћ.

namerno se namazale sa loj ..........da te spasu corke..............inace bi danas igrao tablic sa Mladic u Seveningenu.

Nama je još davno jedina opcija koja je preostala da najskuplje prodamo kožu kada reše da nas ponovo istrebljuju.
Problem je sto je srpski narod uzasno agresivan, i onda ako ne povladjujes, onda postajes protivnik i onda se lako sve shvata kao zelja da se istrebi neko..

Moj komsija ce sigurno tumaciti moj gest kad mu kazem ne pustaj malo dete da izlazi samo kao gest kojim zelim da ga istrebim, ili prizovem mu nesrecu...a zasto , zato sto ne zelim da se druzim sa njim, covek je tzv ebac sitnog qujca, kiti se ordenjem onih koji su mu u blizini , totalno je nepazljiv i bahat i to nekad donosi sukob sto moras da mu kazes, ajde se odmakni, ili ono srpsko , u svojoj avliji radi sta hoces (sto je uzas ali je narodni pristup, jer dovodi do zelje da siri avliju , tj agresivnost i plus nasilje u porodici koje je skoro pod obavezno u Srbiji, samo je psihicko i teror, ali je nasilje)

Niko od vas Srba iz Srbije se nije obratio nama Srbima sa pitanjima:
Ko su i kakvi su muslimani?
Kakav je karakter muslimana?
Šta muslimani misle o nama Srbima?
Itd.
Ovaj forum je leglo i brlog njihove i svake druge antisrpske propagande.
Zabole me qurac za karakter muslimana kada ih u Novom Sadu ima na prste jedne ruke , jes ti nekad u toj tvojoj ovcojebini u Bosni razmišljao o karakteru Madjara recimo ? Aj u 100 marke da nisi .

Па не, ви сте убили око 100к Боснијака и етничи очистили 48% БиХ.

Зато су вам судили у Ден Хагу.
naivan si ako mislis da su nam zato "sudili u Hagu".................sudili su nam iz istog razloga kao i onima u vijetnamu i koreji i libiji i siriji i iraku i avganistanu...............pa mi se cini da je nasa "osuda" u Hagu deo nekog globalnog plana......................NISI DETE PA DA TI SADA NABRAJAM KOJEG PLANA.

Zabole me qurac za karakter muslimana kada ih u Novom Sadu ima na prste jedne ruke , jes ti nekad u toj tvojoj ovcojebini u Bosni razmišljao o karakteru Madjara recimo ? Aj u 100 marke da nisi .
ПолаХко само, број Мађара у НС опада, а број муслимана свуда само расте.

Niko od vas Srba iz Srbije se nije obratio nama Srbima sa pitanjima:
Ko su i kakvi su muslimani?
Kakav je karakter muslimana?
Šta muslimani misle o nama Srbima?
Itd.
Ovaj forum je leglo i brlog njihove i svake druge antisrpske propagande.
Ja sam bio na ekskurziji u sarajevu .bilo je super,ekstra je bilo.cevapi,zezanje.bili smo i na vrelu bosne sa labudovima i tako to.obisao sam celu jugu uzduz i popreko ,Zao mi je
sta se desilo jugi a i danasnje mlade generacije ne umeju da uzivaju kako smo mi uzivali.danas samo droga i sve sto nevalja.mi nismo znali za drogu.drogerasa nije bilo,mogao si da spavas u parku na klupi.zenske bile isto ekstra.

Ja sam bio na ekskurziji u sarajevu .bilo je super,ekstra je bilo.cevapi,zezanje.bili smo i na vrelu bosne sa labudovima i tako to.obisao sam celu jugu uzduz i popreko ,Zao mi je
sta se desilo jugi a i danasnje mlade generacije ne umeju da uzivaju kako smo mi uzivali.danas samo droga i sve sto nevalja.mi nismo znali za drogu.drogerasa nije bilo,mogao si da spavas u parku na klupi.zenske bile isto ekstra.
Svega toga ima i danas, ko ti brani da obilazis i dalje, ili zalis sto ne mozes da spavas na klupi u parku ? :)

S obzirom da su Srbi bili najvece zrtve u proteklom ratu suludo je da uvek mi pokusavamo da budemo objektivni. Naravno takvi poput tebe ce reci, pa da, ali da nije bilo velikosrpske ideologije... I onda vidis da sa takvom osobom nema sta dalje da pricas. Realno, posle 25 godina Srbi i jesu hladne glave, dok se za ostale to bas i ne bi moglo reci. Ali da, oni imaju pravo, jer 'velikosrpska agresija'.
....................jer su u NATO.........zato imaju pravo.

trebe

Back