Dzoni Vs N.W.O.
Primećen član
- Poruka
- 984
odustali od necega?? Bilo cega ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

odustali od necega?? Bilo cega ???
dva puta sam odustajao od pušenja uspešno i 568 puta neuspešno. evo sad se spremam za treće uspešno odustajanje od te loše navike.
e sam omašio temu?![]()
ali kada onaj do koga ti je stalo to ne vidi i ne primecuje?
ali kada onaj do koga ti je stalo to ne vidi i ne primecuje?
Ма та особа ''и види и примећује'' - само се прави блесава, и другим речима ставља те на неки тест.ali kada onaj do koga ti je stalo to ne vidi i ne primecuje?
Ма та особа ''и види и примећује'' - само се прави блесава, и другим речима ставља те на неки тест.
Да види колике су границе твоје издржљивости, и колико си далеко спреман да идеш због нечега.
Никада не одустај, докажи да си вредан свог задатка и да си јебено мушко.
Ма та особа ''и види и примећује'' - само се прави блесава, и другим речима ставља те на неки тест.
Да види колике су границе твоје издржљивости, и колико си далеко спреман да идеш због нечега.
Када те неко ''кулира'' или игнорише, он ти јасно ставља до знања да те не подноси, да си му антипатичан,kako razlikovati testiranje od kuliranja?
Kolko sam riba ja izgubio u zivotu majko moja!!!!!!Када те неко ''кулира'' или игнорише, он ти јасно ставља до знања да те не подноси, да си му антипатичан,
да једноставно према теби гаји једну врсту мржње, која је у почетку прикривена (латентна) а ако достигне
критични ниво, еволуира у отворену, где ти та особа сво своје незадовољство сручи у фацу.
Код тестирања имаш са друге стране, особу којој си драг, и готиван, али не жели да ти одмах
на тањиру сервира своје симпатије, него мора да буде сигурна и дефинитивна у свом избору.
Зато те подвргава тестирању, да види да ли је теби заиста стало до ње - да ли заиста мислиш оно што
причаш, јер имаш људе који једно мисле, друго причају, а треће раде. У тој зајебанцији се она кобајаги
прави фригидна, не обраћа пажњу на тебе (гистро!).
)

Dal brojis>? XDDJa prvi put kad sam video naslov ove teme, a bogami i svaki put posle, uvek pomislim kako će pitanje biti: Kolko ste puta u životu--- drrkali
Zanimljiviji odgovori bi bili od ovih sad, ovde.
Dal brojis>? XDD