- Poruka
- 1.795
svetolik trpkovic koja u februaru?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo moja u februaru nema nikakvih postova tada ,samo reci "da" ima da curi mast na sve strane
Ajd' samo da vidim kako će da se pokaže aktuelni kandidat januarac
Ne, stvarno, možda je ružno reći, ali posne slave su, brate, ženska robija. Pogotovo ako ima puno gostiju (moja familija je taman tolika da poslednje goste isterujemo metlom iz kuće trećeg dana). Prvo orobimo sve ribarnice u kraju, pa to treba napržiti, napeći, nakuvati (ebo one papaline i ko ih izmisli), pa zamotati te sarmice, pa one posne pitice, oljuštiti, iseckati i skuvati onaj krompir za salatu... A na svu muku, majku sam tek pre koju godinu prevaspitala na kupovne posne kolače. Pre toga, to je bio horor, muljaš one kuglice i rolatiće dok ti oči ne ispadnu...
A mrsna slava opuštencija - prasići u pečenjaru ili oteraš muške da vrte ražanj kod rođaka/kolege/prijatelja koji živi van grada, umuljaš rusku salatu i par torti i mirna Bosna!
Ajd' samo da vidim kako će da se pokaže aktuelni kandidat januarac
Ne, stvarno, možda je ružno reći, ali posne slave su, brate, ženska robija. Pogotovo ako ima puno gostiju (moja familija je taman tolika da poslednje goste isterujemo metlom iz kuće trećeg dana). Prvo orobimo sve ribarnice u kraju, pa to treba napržiti, napeći, nakuvati (ebo one papaline i ko ih izmisli), pa zamotati te sarmice, pa one posne pitice, oljuštiti, iseckati i skuvati onaj krompir za salatu... A na svu muku, majku sam tek pre koju godinu prevaspitala na kupovne posne kolače. Pre toga, to je bio horor, muljaš one kuglice i rolatiće dok ti oči ne ispadnu...
A mrsna slava opuštencija - prasići u pečenjaru ili oteraš muške da vrte ražanj kod rođaka/kolege/prijatelja koji živi van grada, umuljaš rusku salatu i par torti i mirna Bosna!
pa jes mja keva je davno prestala da se cima oko tih stvari tim pre sto sada ima toliko tih pecenjara ,poslaticarnica ,supermarketa raznih gde mozes maltene sve da kupis,a ne izadje nista skuplje kad pogledas cimanje ,al zato tetka koja slavi Djurdjic sprema sve po PSu i to pravi uvek i neke egzoticne fency zajebacije sto slane ,sto slatke i mesec dana traju pripreme mmm jedva cekam petakAjd' samo da vidim kako će da se pokaže aktuelni kandidat januarac
moze ako napustis jeres vatikanskujel primaš narudžbe
za 24.11 rođ mi paaa......
Ufffff....ja ogladne...........Ako sve ovo znas da spremas,racunaj da imas i jednog kandidata novembarca.......
jel primaš narudžbe
za 24.11 rođ mi paaa......