Kolko kosta 8 kila hleba , 6 litra zejtina , 25 jaja , 5x 2 litre Coca Cole , pa onda 3 litra knjaz milos vode , dva praska za pecivo , 4 litre mleka....aj izracunajte sledece nedelje mi slava 21 novembra :x
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja mislim da Arandjel nije posna , mada u Vojvodini Srbi starosedeoci i za svetog Nikolu jedu prasetinu i sve ostalo ,znam da se moja baba iz Pomoravlja cija je to slava uvek cudila tome.[[Darko_91]] :svetolik trpkovic kakvo prase sta ako je posna slava?
da posna mi je ali pravim mrsne kolace i mozda cu da zakoljem svinju
pa ja mislim da Arandjel nije posna , mada u Vojvodini Srbi starosedeoci i za svetog Nikolu jedu prasetinu i sve ostalo ,znam da se moja baba iz Pomoravlja cija je to slava uvek cudila tome.
pa ja mislim da Arandjel nije posna , mada u Vojvodini Srbi starosedeoci i za svetog Nikolu jedu prasetinu i sve ostalo ,znam da se moja baba iz Pomoravlja cija je to slava uvek cudila tome.
ne ja sam siptarsko-ustasko-jevrejski provokator sa Sorsevog platnog spiskaA ti si "ko" Srbin ? hahaha
pa trebalo bi da bude, jer se danas retko ljudi bas toliko rigorozno pridrzavaju svih tih obicaja ,barem u urbanim sredinama ,ne secam se kad sam bio na nekoj posnoj slavi a da nije sveti Nikola:|nije u vreme Bozicnog posta ali pada u sredu,a sredom i petkom se posti...zato je ove godine ta slava posna(ili bi trebalo da bude)
pa trebalo bi da bude, jer se danas retko ljudi bas toliko rigorozno pridrzavaju svih tih obicaja ,barem u urbanim sredinama ,ne secam se kad sam bio na nekoj posnoj slavi a da nije sveti Nikola:|
pa moguce ,a hebga kad je vecina pocela (ponovo) da slavi slave pre 15-20 godina pa valjda jos nisu sigurni kako to sve idemozda u tvom okruzenju...ljudi koje poznajem i na cije slave idem(i oni kod mene) uglavnom se trude da bar te stvari ispostuju...
pa moguce ,a hebga kad je vecina pocela (ponovo) da slavi slave pre 15-20 godina pa valjda jos nisu sigurni kako to sve ide
ne jedem ribu u nikakvoj formi i nista sto pliva ,volim samo ono sto trckara po dvoristu mada volim kad baba pravi za svetog Nikolu posan pasulj prebrana i suve paprike punjene lukom ,pirincem i pasuljem i zito naravno[[Darko_91]] :svetolik trpkovic sto pa extra je riblja corba?
Evo moja u februaru nema nikakvih postova tada ,samo reci "da" ima da curi mast na sve straneNi ja ne volim posne slave.....a moja baš posna.
Tako sam rešila da se udam ili "u mrsnu slavu" ili za nekog "nevernika", ili nikako