Kolko ja jela meso...

a1Ohw2C.gif.pagespeed.ce.CAUtLyNXoM.gif

Mesecima glavna tema penzioner!? I taman kad se sve to primirilo penzoneri dobiše još jedan šamar,doduše više liči na moždani udar izazvan nevericom!Novine pišu da nacionalne penzije ne podležu ovom zakonu?Zašto je većina nosioci tih penzija oduvek bila privilegovana po raznim osnovama?

Vlast se pravda time i kaže da to nisu penzije već priznanja.Možda bih mogo i da prihvatim ali ako su priznanja zašto se isplacuju iz PIO fonda?

Hocu da se ogradim odmah.Mi smo mala zemlja i svaki sportski rezultat treba nagraditi,zaslužili su njih ne treba dirati.Ali ima onih koji su pijančili i lomili po kafanama,danas sede zavaljeni u fotelji na televiziji i oblizujuci usne kao da se svima podsmevaju.Opet jedna se ceo život kockala,u jednoj noći gubili para kolko neki penzioneri za ceo svoj život ne mogu da prime penziju..Gledam ona pevaljka prima na RTSu platu i prima nacionalnu penziju.Žive bre u vilama,voze najskuplje automobile i država ih nagradjuje "priznanjem' i još neće da ga umanji a da ne pitam ko od njih plaća porez?

Zaključak je prost,udri po penzioneru jer je nemoćan i nezaštićen i zato što ćuti i zato što nije penzioner nego invalid al' u mozgu.Znam da se niko neće potresti zbog ovoga al dobro.

Moja komšinica Dara kaže: "ne mogu im ništa osim da kažem dabogda ebali onoliko puta kolko ja jedem meso"

Koliko se sećam , kad je Čaušesko obećao rumunima parče mesa , jedamput mesečno , naravno , posle dvogodišnjih reformi - oni su ga bestijalno likvidirali na deponiji....eto , vidite šat meso pravi od ljudi - revolucionare ubice...zato nama ovi ukidaju sve i bacaju prašinu u oči...jao nisu znali da su preplaćeni za ovakvu bestijalnu pljačku.....

533608_0203_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/...rzavnih-plata-o-kojima-mozemo-samo-da-sanjamo

123loncar;bt266696:
Koliko se sećam , kad je Čaušesko obećao rumunima parče mesa , jedamput mesečno , naravno , posle dvogodišnjih reformi - oni su ga bestijalno likvidirali na deponiji....eto , vidite šat meso pravi od ljudi - revolucionare ubice...zato nama ovi ukidaju sve i bacaju prašinu u oči...jao nisu znali da su preplaćeni za ovakvu bestijalnu pljačku.....

533608_0203_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/...rzavnih-plata-o-kojima-mozemo-samo-da-sanjamo

Kad bi se ispunila Darina kletva pod ovim uslovima bi bili u teskoj neebici :D

luna-luna;bt266717:
i sta s tim sto imamu pare...
ebes bre pare..nisu one najvaznije...potrebne jesu za neki normalan zivot
ali nikada nisam mastala da imam brdo para, ko Baja Patak:D

Da imas para ne bi morala u banku.
Kad udjes u banku znaci da si naebala
imas da vracas dug godinama a da ne znas
kolika ti je mesecna rata...zato ti trebaju pare:mrgreen:

luna-luna;bt266718:
njih nista ne dotice...
ali sve se u zivotu placa i vraca...
na ovaj ili onaj nacin...
kako god, ne bih se ja menjala sa njima

Zato je srpski penzos genijalac :D
Statistike kazu da penzioneri sve duze zive
a za to je kriva Vlada.Penzije sve manje i zato moraju da jedu
zelenis i tako poravljaju pritisak,holesterol i duze zive:D

B2A57X2IUAAn16U.png

Poslednja izmena:
SibirskiTigar;bt266722:
Zato je srpski penzos genijalac :D
Statistike kazu da penzioneri sve duze zive
a za to je kriva Vlada.Penzije sve manje i zato moraju da jedu
zelenis i tako poravljaju pritisak,holesterol i duze zive:D

B2A57X2IUAAn16U.png

sada, posle smanjenja penzija i plata, svi cemo duze da zivimo...
pocecemo da pasemo travu, a u travi ima raznih lekovitih biljaka:roll:

Back