Koljači iz OVK ubijali Srbe, Beograd im ukinuo pritvor!

tomcat318

Ističe se
Banovan
Poruka
2.412
Silovao, pa ubio osmogodišnju devojčicu(?!)


- Snage bezbebdnosti SRJ su, posle zauzimanja terorističkog uporišta u selu Klečka, pronašle kompletnu kasarnu, u kojoj je bila smeštena 121. brigada OVK, kojm je komandovao Fatmir Ljimaj.

Kasnije je Ljimaj postao pomoćnik načelnika
glavnog štaba OVK za vojnu policiju, u čijoj su direktnoj ingerenciji bili zatvori koje je
uspostavila OVK.

U blizini navedene kasarne, u objektu za
pečenje kreča, pronađene su kosti ljudskih skeleta više lica.

Na osnovu pronađenih kostiju zaključeno je da je tu spaljeno 20 kindaopovanih lica.

Jedan od,u toj akciji, uhapšenih terorista
priznao je pripadnicima MUP-a da je silovao, a potom ubio devojčicu od osam godina!

Taj zlikovac je priznao da je učestvovao u silovanju i zlostavljanju žena srpske
nacioanlnosti u selima Opteruša i Retimlje, u opštini Orahovac,te da su meštanina sela
Retimlje Rajka Nikolića, polili benzinog i živog ga spalili - kaže bivši direktor Vojne
bezbednosne agencije, general Momir Stojanović.

http://www.svedok.rs/index.asp?show=73715

I njega je naša vlast takodje pustila na slobodu da može nesmetano da nastavi sa svojim umobolnim aktivnosima.
 

jevropa

Buduća legenda
Poruka
35.531
]Ja sam ti mitke nekako cepidlaka, [/B]ako procitam nesto sumnjivo, ja pocinjem odmah da istrazujem. Tekst koji si naveo je melodramatican, srceparajuci, ali bez linka, ali rekoh ajde da vidim iz kojeg vremena potice citat, i nadjem da se isti tekst, od istog autora pojavljuje istog dana [11.01.2111] na nekoliko mesta, tj. nekoliko razlicitih novina. Da li mi mozes reci razlog zasto je to tako?
teks..
http://www.alo.rs/vesti/34592/Cvikcanglama_su_mi_cupali_nokte

http://www.alo.rs/vesti/34592/Cvikcanglama_su_mi_cupali_nokte


Meni nekako vise licis na ................ljigavca
 

jevropa

Buduća legenda
Poruka
35.531
Mene odavno niko nije iznenadio na krsti. Tacno unapred znam ko ce ti odgovoriti na pitanje, ko ce se javiti samo da pokaze svoj nivo [?] vaspitanja, ili ko zeli neku diskusiju u kojoj ce se pokusati dokazati ko je u pravu.


A ko ozbiljan i normalan ima potrebu da ozbiljno diskutuje sa likom koji ima dijagnozu"podvojena licnost"...................mi ovde.nit smo psihijatri, niti psihopate, forum "doktor" je ........tamo malo dalje:zelenko::zelenko:
 

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624


A ko ozbiljan i normalan ima potrebu da ozbiljno diskutuje sa likom koji ima dijagnozu"podvojena licnost"...................mi ovde.nit smo psihijatri, niti psihopate, forum "doktor" je ........tamo malo dalje:zelenko::zelenko:

Ja sa nekolicinom forumasa ne diskutujem. Da li su podvejene ili visestruke licnosti, to mene ne zanima, znam da su bezobrazni i primitivni u diskusiji. Na tvoju srecu, zenski deo forumasa sam izuzeo iz te liste, jer postujem suprotan pol.
ps. Da mislim o nekome to sto pises, ja nikada ne bih procitao ni jedan post od te osobi
 

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
Jedan tekst koji ce uneti malo svetla. Tekst je iz perioda pre pustanja optuzenih, ali nisam uspeo da saznam datum.

Krvoločniji od zveriPiše:M. RISTOVIĆ
Pred Većem za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu uskoro će početi suđenje pripadnicima “gnjilanske grupe”, takozvane oslobodilačke vojske Kosova. Protiv 17 članova ove ozaglašene bande, Tužilaštvo za ratne zločine Srbije krajem juna je podiglo optužnicu, koja je stupila na pravnu snagu krajem prošle nedelje. Terete se da su na teritoriji opštine Gnjilane od juna do septembra 1999. godine, na svirep način, ubili najmanje 52 Srba, Roma i Albanaca i silovali nekoliko žena.
Fazlija Ajdari, Redžep Aliji i Šaćir Šaćiri optuženi su da su kao vođe operativnog centra OVK za Gnjilane naredili protivzakonita zatvaranja, silovanja, nečovečna postupanja, mučenja, sakaćenja i ubistva, “sa ciljem da preostalo srpsko stanovništvo napusti tu opštinu, kao i teritoriju Kosova i Metohije”.
Kao izvršioci - monstrumi, optuženi su Šefket Musliji, Sadik Aliji, Idriz Aliji, Aguš Memiši, Faton Hajdari, Šemsija Nuhiju, Ahmet Hasani, Nazif Hasani, Ramadan Halimi, Samet Hajdari, Ferat Hajdari, Kamber Sahiti, Selimon Sadiku i Burim Fazliju. Tužilac za ratne zločine je predložio da se osmorici okrivljenih koji su u bekstvu sudi u odsustvu. Devetorica pripadnika terorističke OVK pritvorena su 26. decembra prošle godine.
Zanimljivo je da su boravak u internatu srednjoškolskog doma u Gnjilanu pripadnici “gnjilanske grupe” ovekovečili - fotografijama. Na tim slikama, koje “Revija 92” ekskluzivno objavljuju, vide se teroristi OVK kako “poziraju” u sobama internata – polugoli ili u uniformama, pa i sa sekirama u ruci.
Prilikom hapšenja bivših članova naoružane formacije 138. brigade OVK za područje operativne zone “Karadak”, od koje je formirana nova jedinica, smeštena u internat srednjoškolskog doma u Gnjilanu, pronađene su i druge fotografije, gde su teroristi zabeleženi sa oružjem pa i sekirom!
Pored grupnih i pojedinačnih silovanja žena, odrubljivanja glava žrtvama, navodimo i ostale najdrastičnije primere teških zločina pripadnika “gnjilanske grupe”:

- Kidnapovane ljude ubadali i sekli noževima, a zatim su u te otvorene rane gurali i zavlačili svoje ruke i kidali meso.

- Štanglama i palicama prebijali ljude, tako da su žrtvama pucale kosti.

- Probadanje dece bajonetom. U podrumu internata je dovedena trudna žena, sa malim detetom, koje uzimaju i bacaju u vis a zatim ga dočekuju na isukani bajonet. Majka izbezumljeno vrišti, a teroristi se smeju i prete da će joj iz stomaka, istim nožem, izvaditi nerođeno dete.

- Čerečenje kidnapovane žene i muškarca. Ispred postrojenih pripadnika OVK, ženi vezuju noge za dva automobila. Tada se čuje naredba njihovog komandanta Redžepa Alijija, koji kaže: “Neka vozila lagano krenu, kako bi Srpkinja što duže umirala. Gledajte dobro i ovako ih morate ubijati, da bi im uterali strah u kosti, da se svi isele sa Kosova i da konačno imamo našu čistu državu”. Kada su toj ženi pokidali nogu iz tela, davale je znakove života, a onda joj vezuju ruke za vozila i kidaju ih. Na isti način je pogubljen i muškarac. Potom teroristi uzimaju sekire i njima seku tela žrtvama, da bi mogli delove da stave u plastične kese.

- Streljanje više ljudi, jednim metkom. U podrum internata teroristi dovode dvojicu Srba i jednog Albanca. Skinuti su do gole kože i rukama vezani za metalne cevi od grejanja, na tavanici. Jedan terorista rukama i nogama tuče svu trojicu i pita ostale zločince da li dobro izvodi kik - boks udarce nogom? Kada se umorio, seda u fotelju, par metara udaljenu od žrtava, uzima bajonet i gađa, zabijajući im nož u tela. Kada mu je i to dosadilo, peređao je kidnapovane, u koloni, jedan iza drugog, želeći da proveri probojnu moć svog pištolja “bereta”. Čim je ispalio prvi metak, žrtva koja se nalazila prva u koloni je pala mrtva. Potom padaju i ostala dvojica... Tela ubijenih su isečeni na komade, spakovani u najlonske kese i kasnije bačeni u Livočko jezero.

- Davljenje žicom. Prilikom patroliranja u blizini zelene pijace u Gnjilanu, jedan Srbin je ugledalo bandite i pokušao je da pobegne. Terorista ga stiže, obara na zemlju a potom mu oko vrata nabacuje specijanu žicu namenjenu za davljenje, takozvanu “davilicu”. Leš ostavlja na ulici.

- Ispijanje ljudske krvi. U internatu su dovedena tri starija muškarca, koje su teroristi vezali za stolice. Zločinci sipaju viski u čaše, u nameri da nazdrave. Jedan terorista kaže da sačekaju, prilazi žrtvi i nožem mu preseca vene na ruci. Zatim prinosi praznu čašu, koju puni krvlju žrtve, pa njome nazdravlja i ispija je naiskap. Drugi terorista prilazi žrtvama i pištoljem svoj trojici lomi zube, a zatim ih ubija.

Zabijanje upaljača u mozak. Svojevrsni zverski „specijalitet“ pripadnika “gnjilanske grupe”, na koji su bili veoma ponosni, bio je zabijanje plastičnog upaljača direktno u mozak žrtve. U podrumu internata su dovedena dva muškarca, starosti 30 i 40 godina. Prvu žrtvu jedan od terorista metalnom šipkom udara u glavu, od čega mu je naprsla lobanja. Potom uzima upaljač, stavlja ga na mesto gde je pukla lobanja i nabija u glavu. Žrtvi polazi pena na usta i odmah umire. Drugu žrtvu terorista je zaklao i odrubio glavu. Potom su raskomadali tela i delove bacili u obližnji kontejner.
Očekuje se suđenje zlikovcima, a pitanje je da li postoji pravedna kazna za ovakve monstruozne zločine.

LIKVIDACIJA
Kuršum u usta
SA zadatkom da ubiju jednog Albanca, teroristi provaljuju u njegov stan i pitaju ga da li želi da ga likvidiraju pištoljem ili nožem? Žrtva drhti i preklinje za milost, a jedan od terorista mu stavlja pištolj u usta i puca. Potom u telo žrtve ispaljuje ceo šaržer pištolja.

SILOVANJE
Pobili sve stanare
Grupa terorista nasilno upada u jedan stan, na trećem spratu stambene zgrade u Gnjilanu, u kome zatiču četiri starije žene i dva muškarca. Jedan od terorista pokušava da siluje staricu od 60 godina, a kada mu to ne uspeva, baca je kroz prozor stana. I ostale koj esu zatekli u stanu - ubijaju.

KRVNIČKI
Ženu ubijaju maljem
Krvnici ulaze u dvorište jedne prizemne kuće u Gnjilanu, gde zatiču stariju žensku osobu i mladića od oko 20 godina. Staricu ubijaju, udarivši je velikim čekićem u glavu, a mladića odvode u internat, gde ga streljaju, a njegovo telo komadaju.

http://www.arena92.rs/code/navigate.php?Id=599&editionId=94&articleId=403
 

tomcat318

Ističe se
Banovan
Poruka
2.412
Касапили су и труднице!


Младен Николић, председник Окружног суда у Гњилану 1999. године, каже за Пресс да су у то време у овом граду почињени страшни злочини .

- Оно што је најстрашније у свему томе јесте да су се ти злочини дешавали пред очима међународних снага .

Конкретно,када смо добили информацију да је у селу Угљаре пронађено 15 осакаћених тела Срба, издао сам налог да се уради увиђај и да наши људи заједно са Кфором изађу на лице места .

Американци нам нису дали дозволу за то .

Дозволили су нам само обдукцију, која је
извршена у једној хладњачи у Приштини .
То су била свирепа мучења, сакаћења...

Поред Угљара, лешеви су пронађени и на још неколико локација:
у Фабрици батерија Гњилане, у средњошколском интернату у Гњилану , у селу Малишево...

Међу искасапљеним телима било је деце , жена, па чак и трудница... - прича Николић.

Izvor: Press
 

tomcat318

Ističe se
Banovan
Poruka
2.412
,,Славица Пауновић , као најдрастичнији случај у интернату , описује убиство
детета и силовања трудне Српкиње .

- Из наручја видно измрцварене жене, један од припадника ОВК отргао је дете - објашњава Славица.

- Један од њих је муњевитом брзином дете набо на оштрицу ножа .
Све се десило у неколико секунди. Несрећна мајка успела је само да цикне, а
већ у наредном тренутку док се њен јаук проламао просторијом , дете је било мртво.

Другу жену, у поодмаклој трудноћи су
силовали и над њом урликали од неког животињског задовољства ."

Izvor: Novosti (06.01.2009.)

I ove albanske monstrume je ,,naša" proevropska i demokratska vlast pustila na slobodu ?!
A i zapitao bih muslimane-da li je ovakva praksa dozvoljena u islamu?
 

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
35.273
,,Славица Пауновић , као најдрастичнији случај у интернату , описује убиство
детета и силовања трудне Српкиње .

- Из наручја видно измрцварене жене, један од припадника ОВК отргао је дете - објашњава Славица.

- Један од њих је муњевитом брзином дете набо на оштрицу ножа .
Све се десило у неколико секунди. Несрећна мајка успела је само да цикне, а
већ у наредном тренутку док се њен јаук проламао просторијом , дете је било мртво.

Другу жену, у поодмаклој трудноћи су
силовали и над њом урликали од неког животињског задовољства ."

Izvor: Novosti (06.01.2009.)

I ove albanske monstrume je ,,naša" proevropska i demokratska vlast pustila na slobodu ?!
A i zapitao bih muslimane-da li je ovakva praksa dozvoljena u islamu?

Ubijati Srbe , nije kaznjivo u Srbiji .U koliko ubica nije Srbin. Vazno je da s uhapsili stotinu onih sto su demonstrirali protiv anarhista na gej paradi , da je simo Spasic u zatvoru ,.
Nadam se da ce sutrasnje izricanje presude nad onima kojii su ubiili Brisa Tatona biti u znaku i pod jakim uticajem pustanja ovih siptarskih zlikovaca .
 

tomcat318

Ističe se
Banovan
Poruka
2.412
Potpuno si u pravu.
U samoj Srbiji-Srbi su ugrožena nacija.

Osećaj je kao da su na vlasti neki Homeni,Lihtovi,Rasimi,Šaperi,Dulići,Konovi,Sulejmani,Koeni,a ne Srbi.

Što je najgore,mogu ovde da izredjam još na hiljade zločina i užasa koje su albanci iz OVK i Gnjilanske grupe učinili nad Srbima i da postignem apsolutno nikakav efekat.

Razumem da je narod trenutno prevaren i da smo medijski nadvladani,ali ne razumem odsustvo svake želje za borbom...
Šta treba da se desi...da počnu masovne egzikucije po Srbiji,pa da se narod probudi?!
Tada će biti kasno.
 

Победоносцев

Stara legenda
Poruka
82.203
Молим да се не поткоповају одлични билатерални односи наше владе са владом републике Косово

Јер, како рече председник Тадић, то што је Тачи продавао органе Срба њега неће спречити да развија пријатељске односе и кооперацију са господином Тачијем.
 

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
Молим да се не поткоповају одлични билатерални односи наше владе са владом републике Косово

Јер, како рече председник Тадић, то што је Тачи продавао органе Срба њега неће спречити да развија пријатељске односе и кооперацију са господином Тачијем.

Nemoj tako,tadic je skoro rekao da ce im ebati mater ako nastave da se glupiraju:rtfm::mrgreen:
 

Победоносцев

Stara legenda
Poruka
82.203
Brate , odrzana su vec nekolika - ispred filozofskog , na jednoj izlozbi posvecenoj Ademu Jasariju , u Knezu .. i td...

Шта ти имаш против одавања поште господину Јашарију од стране младих уметника друге Србије?

Такви као ти сте нас и завадили са нашом браћом и разбили нам нашу Југу.
 

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
35.273
Potpuno si u pravu.
U samoj Srbiji-Srbi su ugrožena nacija.

Osećaj je kao da su na vlasti neki Homeni,Lihtovi,Rasimi,Šaperi,Dulići,Konovi,Sulejmani,Koeni,a ne Srbi.

Što je najgore,mogu ovde da izredjam još na hiljade zločina i užasa koje su albanci iz OVK i Gnjilanske grupe učinili nad Srbima i da postignem apsolutno nikakav efekat.

Razumem da je narod trenutno prevaren i da smo medijski nadvladani,ali ne razumem odsustvo svake želje za borbom...
Šta treba da se desi...da počnu masovne egzikucije po Srbiji,pa da se narod probudi?!
Tada će biti kasno.

Sve si u pravu ... jedino ne bi mogao da se slozim za Koena . On se oseca zaista srbinom , i neverovatnim zarom nas je zastupao , tako da su ovi Jugosloveni na vlasti morali da ga najure , da im ne remeti planove . A njemu licno niko i nesme da kaze da nije srbin , obzirom na njegovu poodicnu istoriju u Srbiji .
On nema veze s ovim ostalima .
I nije jedini . Oskar Davico ( Oj Srbijo , pesmo medju narodima ) je bezgranicno voleo Srpski narod , a o Enriku Josifu ne treba ni polemisati . On je smislio da su Srbi nebeski narod . sto srpski neprijatelji obilato korise da bi naam se narugali zbog toboznje nase surevnjivosti , koja ne postoji . Ovo drugo si u pravu ssasvim . Medjutim , smatram da ti ocigledi neprijatelji i nisu tioliki problem , koliko su problem Jugosloveni u nasj drzavi .
Kad kazem Jugosloveni , mislim na oni ciji su predci Srbi , a oni se tako ne osecaju , nego se osecaju jugoslovenima i zaista mrze Srbiju i Srbe . Takva je cela nasa vlada , kompletan DS , a o LDPu da i ne govorim ,. LDPovci su u stvari vise siptari ili hrvati , nnego biilo sta .
Mislim da ce nas Jugosloveni istrebiti , il e mo mi istrebiti njih .
 

Lepi Bora

Buduća legenda
Poruka
38.423
Шта ти имаш против одавања поште господину Јашарију од стране младих уметника друге Србије?

Такви као ти сте нас и завадили са нашом браћом и разбили нам нашу Југу.

MA NI PO JADA - NEGO I DALJE KUJEM MRACNE PLANOVE .
sm5.gif
... KO IM JE KRIV KAD PACERI NISU NAPRAVILI 6 OKTOBAR .
sm117.gif
 

Top