Koljači iz OVK ubijali Srbe, Beograd im ukinuo pritvor!

Utemeljivač pravde

Obećava
Banovan
Poruka
51
progon-kosovskih-alba-62064.jpg

Trinito

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
487
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/109527/Koljaci-iz-OVK-ubijali-Srbe-Beograd-im-ukinuo-pritvor

Odeljenje za ratne zločine Višeg suda u Beogradu ukinulo je pritvor petorici pripadnika "Gnjilanske grupe" Oslobodilačke vojske Kosova, izjavila je portparol tog suda Dušica Ristić, a prenose beogradski mediji.
Foto - arhiva: Privođenje članova "Gnjilanske grupe"

108482_gnjilanska-grupa2_f.jpg

Njima je, međutim, izrečena mera zabrane napuštanja boravišta bez odobrenja suda, dodala je Ristićeva. Sudsko veće sudije Snežane Nikolić Garotić, posle skoro dve godine od hapšenja, ukinulo je pritvor Ahmetu Hasaniju, Nazifu Hasaniju, Feratu Hajdariju, Kamberu Sahitiju i Burimu Fazliu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

...neko je napravio odlican komentar kad je rekao "Osvoji li Tadic jos jedan mandat u Srbiji nece ostati ni S od Srba" ...

...kakav narod, takav im i predsednik... :ok:

wet.gif
Boro ti si bog.Srbin je lud,Srbin je proklet ,jednom ga ubijes on hoce opet

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/109527/Koljaci-iz-OVK-ubijali-Srbe-Beograd-im-ukinuo-pritvor

Odeljenje za ratne zločine Višeg suda u Beogradu ukinulo je pritvor petorici pripadnika "Gnjilanske grupe" Oslobodilačke vojske Kosova, izjavila je portparol tog suda Dušica Ristić, a prenose beogradski mediji.

Njima je, međutim, izrečena mera zabrane napuštanja boravišta bez odobrenja suda, dodala je Ristićeva. Sudsko veće sudije Snežane Nikolić Garotić, posle skoro dve godine od hapšenja, ukinulo je pritvor Ahmetu Hasaniju, Nazifu Hasaniju, Feratu Hajdariju, Kamberu Sahitiju i Burimu Fazliu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

...neko je napravio odlican komentar kad je rekao "Osvoji li Tadic jos jedan mandat u Srbiji nece ostati ni S od Srba" ...

wet.gif

A bre Konsigleri pa ti ko s' marsa da si pao pa ne znas da je sadasnja vlast bila saveznik OVK 99'z:D

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
E kad se setim teme koja je usledila nakon hapsenja ove grupe... Koje odusevljenje forumasa. A lepo sam govorio, tolike budalastine napisane utoj temi samo pokazuju da je ljudska masta bez granica. Tako rece onaj nemacki genijalac.

ps. Voleo bih kad bi neko "oziveo" tu temu, cisto da vidimo kakve su sve gluposti izvaljivane

Trebalo ih je sve overiti na trgu,stoka shiptarska teroristicka.

Poruka
22.425

wet.gif

Ако је ова власт...
Немам више речи да изразим гађење....
wet.gif

Poruka
22.425
наши мајмуни пуштају кољаче...а Турци хапсе!

УХАПШЕН "ДОКТОР ФРАНКЕНШТАЈН"

Доктор Јусуф Сонмез, "главни хирург" у операцијама вађења органа на Косову, ухапшен у Истанбулу. Сонмез учестовао у међународној мрежи трговаца људским органима. Дик Марти тврди да су све афере са крађама органа организовали исти људи. Хапшење Јусуфа Сомнеза у турским медијима објављено је под насловом: "Ухапшен доктор Франкенштајн".

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=33998

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
42.706
Zanimljivo je da su boravak u internatu srednjoškolskog doma u Gnjilanu,gde su uglavnom počinili zločine nad Srbima,pripadnici “gnjilanske grupe” ovekovečili -fotografijama!!!

Na tim slikama, vide se teroristi OVK
kako “poziraju” u sobama internata – polugoli ili u uniformama, pa i sa sekirama u
ruci.

U SVAKOJ DRUGOJ ZEMLJI bili bi osudjeni na smrt ili maksimalnu kaznu...svuda,osim kod tadića,dačića,dinkića i koštunice koji je dok je bio na vlasti ,takodje pustio nekoliko stotina albanskih terorista na slobodu,što su svojim glavom i organima platili zarobljeni Srbi koje su albanci čuvali za razmenu do koje,zahvaljujući tadašnjem DOS-u,nikad nije došlo-albanci su pušteni,a Srbi su ubijeni.

zbog fotografije sa sekirom u ruci ne mozes nekoga osuditi na zatvorsku kaznu.Zlocinci treba da odgovaraju ali pravi dokazani zlocinci.Zamisli da si bio 99e na KiM kao vojnik stacioniran u Suvoj Reci gde je ubijena citava jedna familija sa preko 50 clanova.Da te par godina kasnije uhapse i terete za ubistvo clanova te familije,bio si tu negde ali nisi umesan. u konkretan zlocin.Nemoj misliti da pravdam ove pustene,ali neka odgovaraju spram dokaza oni koji su zlocin pocinili.
Jedini krivac je tuzilastvo koje je trebalo da obezbedi dokaze za sudjenje.Ako su oni aljkavo odradili posao ,zasto se cudite sto se pustaju osumnjiceni na slobodu

tropico

Zainteresovan član
Poruka
310
zbog fotografije sa sekirom u ruci ne mozes nekoga osuditi na zatvorsku kaznu.Zlocinci treba da odgovaraju ali pravi dokazani zlocinci.Zamisli da si bio 99e na KiM kao vojnik stacioniran u Suvoj Reci gde je ubijena citava jedna familija sa preko 50 clanova.Da te par godina kasnije uhapse i terete za ubistvo clanova te familije,bio si tu negde ali nisi umesan. u konkretan zlocin.Nemoj misliti da pravdam ove pustene,ali neka odgovaraju spram dokaza oni koji su zlocin pocinili.
Jedini krivac je tuzilastvo koje je trebalo da obezbedi dokaze za sudjenje.Ako su oni aljkavo odradili posao ,zasto se cudite sto se pustaju osumnjiceni na slobodu

sta ima da se dokaxzuje,bili su pripadnici teroristicke organizacije ...zamisli da spanci uhvate nekog pripadnika eta i onda ga puste,kazu nema dokaza da je pocinio nekakav zlocin....ovo moze samo u srbiji

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
42.706
sta ima da se dokaxzuje,bili su pripadnici teroristicke organizacije ...zamisli da spanci uhvate nekog pripadnika eta i onda ga puste,kazu nema dokaza da je pocinio nekakav zlocin....ovo moze samo u srbiji
nemoj da lupas, po toj logici Hrvati mogu da sude sve i iednom Srbinu za oruzanu pobunu u Hrvatskoj.Sta bi vise voleo da osude ove siptare bez dokaza, dok se na Kosovu baskare oni koji su zlocin pocinili,ili da odgovaraju pravi zlocinci?

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
35.274
А она три шљама Векарић, Зорић и Бруно ЋУТЕ К'О ЗАЛИВЕНИ. Хоће ли УЛОЖИТИ ЖАЛБУ НА ОВАКО СКАНДАЛОЗНУ ОДЛУКУ СУДА???

A sto bi ... NI jedan o njih nema nista protiv Gnjilanske grupe .
A pogotovo , zaista ne vidim razlog , zasto bi Vekaric ista reko ... on je covek hrvat .
Za nega je ovo veliki plus i jos jedan mala pobeda .

gost 204907

Elita
Poruka
22.655
наши мајмуни пуштају кољаче...а Турци хапсе!

УХАПШЕН "ДОКТОР ФРАНКЕНШТАЈН"

Доктор Јусуф Сонмез, "главни хирург" у операцијама вађења органа на Косову, ухапшен у Истанбулу. Сонмез учестовао у међународној мрежи трговаца људским органима. Дик Марти тврди да су све афере са крађама органа организовали исти људи. Хапшење Јусуфа Сомнеза у турским медијима објављено је под насловом: "Ухапшен доктор Франкенштајн".

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=33998

Паметном доста.

tomcat318

Ističe se
Banovan
Poruka
2.412
Vi demokrate,eldepeovci,naprednjaci i ostali evropejci koji gajite iste evropske vrednosti kao vaš idol hašim tači i vaši saveznici albanski koljači iz ovk...i vi Srbi koji se lažno predstavljate kao albanci,nemojte da se pravite naivni.

Zahvalite lepo i javno amerikanskoj ambasadorki,( ujedno je i direktor CIA-e za jugoistočnu Evropu) koja je ,najverovatnije ,ovo oslobadjanje albanskih monstruma i naredila nekom svom službeniku iz Vlade Srbije.

Nisu samo fotografije u pitanju,ovi albanci iz gnjilanske grupe su PRIZNALI masovno mučenje i likvidiranje srpskih civila.

Opisi likvidacija koje sam preneo iz arene92 jesu NJIHOVA LIČNA svedočenja!

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
nemoj da lupas, po toj logici Hrvati mogu da sude sve i iednom Srbinu za oruzanu pobunu u Hrvatskoj.Sta bi vise voleo da osude ove siptare bez dokaza, dok se na Kosovu baskare oni koji su zlocin pocinili,ili da odgovaraju pravi zlocinci?

Znaci Hrvati da osude, tj. obese na trgu, svakog Srbina koji je bio pripadnik vojske RSK, Srbi svakog Albanca koji je bio pripadnik OVK, Albanci svakog Srbina koji je bio pripadnik policije ili vojske Srbije tj. bivse Juge, partizani svakog pripadnika cetnickog pokreta, cetnici svakog pripadnika partizanske vojske... cudna je logika nekih foruamsa. Mada ih ja razumem, velika je zelja da se osudi bilo koja osoba koja nije Srbin, cisto da se vidi da su i drugi krsili pravila rata a ne samo Srbi. Sud oslobodja optuzene ako tuzilastvo ne podnese cvrst dokaz, ako svoje optuzbe zasniva na rekla kazala, ako optuzuje na osnovu neproverenih optuzbi koje prikiplja iz recomo "Kurira" i sl.

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Znaci Hrvati da osude, tj. obese na trgu, svakog Srbina koji je bio pripadnik vojske RSK, Srbi svakog Albanca koji je bio pripadnik OVK, Albanci svakog Srbina koji je bio pripadnik policije ili vojske Srbije tj. bivse Juge, partizani svakog pripadnika cetnickog pokreta, cetnici svakog pripadnika partizanske vojske... cudna je logika nekih foruamsa. Mada ih ja razumem, velika je zelja da se osudi bilo koja osoba koja nije Srbin, cisto da se vidi da su i drugi krsili pravila rata a ne samo Srbi. Sud oslobodja optuzene ako tuzilastvo ne podnese cvrst dokaz, ako svoje optuzbe zasniva na rekla kazala, ako optuzuje na osnovu neproverenih optuzbi koje prikiplja iz recomo "Kurira" i sl.

И тебе и даље НИЈЕ СРАМОТА да уопште ПРОМОЛИШ НОС НА ПДФ ??? Какво одсуство морала...:zcool:

mucenje-v.jpg

Ispovest kosovskog Srbina koga su mučili ljudi Agima Čekua
Cvikcanglama su mi čupali nokte!

Utorak - 11.01.2011

Žarko Đorđević iz kosovskog sela Čerkez Sadovine, koji je pred raznim domaćim i stranim istražnim organima već osam puta svedočio o šestodnevnom paklu kroz koji je zajedno sa sinom Milanom prošao kao zatočenik OVK, svoju poslednju izjavu na sudu za ratne zločine dao je pod pretnjom!?

- Da mi nisu zapretili kaznom od 100.000 dinara, ne bih otišao u Beograd da svedočim, jer sam se uverio da su to ćorava posla, od kojih ja i moja porodica nemamo nikakve koristi. Ali pošto nemam para da platim kaznu, praktično sam bio primoran da ponovo prođem kroz pakao koji već 10 godina bez uspeha pokušavam da zaboravim. Bilo bi mi lakše da o tome ne govorim, ali malo, malo, pa me neka delegacija pozove da im ispričam kako su me Šiptari mučili - priča Žarko Đorđević, koji je u rodnom selu ostavio devet hektara obradive zemlje i tri kuće, a danas sa suprugom Radmilom (55) živi u 20 kvadrata u izbegličkom kampu u Kaleniću.

Sredinom novembra, u beogradskom sudu za ratne zločine, pred tridesetak stranih posmatrača, Đorđević je poslednji put ispričao kako su se u junu 1999. godine, neposredno po povlačenju vojske Jugoslavije s Kosova, šest dana i noći na njegovom i telima još petorice Srba iživljavale njihove komšije Albanci, obučeni u uniforme OVK, koji je tada predvodio Agim Čeku.
- Tukli su me na smenu, skidali golog i pretili da će me uštrojiti, polivali me mokraćom, terali da pevam srpske pesme, pa me posle zbog toga prebijali motkama i lancima. Cvikcanglama su mi čupali nokte, nožem ubadali u noge i ruke, izvodili na streljanje i pucali iznad glave... Preživeo sam pravi pakao. Zbog tog stravičnog šestodnevnog mučenja godinama nisam mogao da spavam, a danas imam teške psihofizičke posledice - ogorčeno priča Đorđević.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } Iz zatočeništva su ga spasli vojnici Kfora kada ih je o mestu na kome se nalazilo logor obavestio njegov tada dvanaestogodišnji sin Milan, koga su mučitelji, posle dva dana žestokog batinjanja, ipak pustili na slobodu.
- U vojnoj bazi „Bondstil“, gde su me prebacili, sve vreme sam bio pod oružanom prismotrom. Jedan crnac me je držao na nišanu čak i dok sam se, sav crn od batina, s polomljenim rebrima, bukvalno vukao do improvizovanog poljskog klozeta. Odatle sam prebačen u Vitinu, gde sam samo uz pomoć supruge prezdravio. Jedno vreme sam se zanosio da će moji mučitelji biti kažnjeni, da će mi biti vraćena imovina koju sam godina mukotrpno sticao, da će mi neko na bilo koji način nadoknaditi muke kroz koje sam prošao. Danas sam izgubio svaku nadu. Čak sam stekao utisak da svi ti ljudi koji su me ispitivali samo perverzno uživaju u priči o torturi koju sam preživeo - razočarano zaključuje Žarko Đorđević.

Krvavi pir na putu do logora

Žarko i njegov sin Milan bili su zarobljeni 15. juna nadomak njihovog sela. Već na putu do logora vojnici OVK su počeli svoj krvavi pir. Pošto su mu vezali ruke, a na glavu stavili torbu, mučitelji su Đorđevića komandama, uz gromoglasan smeh, navodili na stabla koja bi mu se našla na putu. Ukoliko bi zastao, usledilo bi kundačenje. U logor koji se nalazio u selu Vrbane, gde je nastavljeno iživljavanje, nesrećni Žarko stigao je već potpuno krvav, sa slomljenim rebrima, nosem i obe arkade.

GANE ĐORĐEVIĆ

Али, Адеме кс, пошто ИМА БОГА - дубоко верујем ДА ЋЕШ ЗА СВАКО НАПИСАНО СЛОВО У ВЕЗИ ОВЕ ТЕМЕ "ДОБИТИ ПЛАТУ" КАКО НАША ВЕРА ПРАВОСЛАВНА ТУМАЧИ.

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
...........
Али, Адеме кс, пошто ИМА БОГА - дубоко верујем ДА ЋЕШ ЗА СВАКО НАПИСАНО СЛОВО У ВЕЗИ ОВЕ ТЕМЕ "ДОБИТИ ПЛАТУ" КАКО НАША ВЕРА ПРАВОСЛАВНА ТУМАЧИ.

Ja sam ti mitke nekako cepidlaka, ako procitam nesto sumnjivo, ja pocinjem odmah da istrazujem. Tekst koji si naveo je melodramatican, srceparajuci, ali bez linka, ali rekoh ajde da vidim iz kojeg vremena potice citat, i nadjem da se isti tekst, od istog autora pojavljuje istog dana [11.01.2111] na nekoliko mesta, tj. nekoliko razlicitih novina. Da li mi mozes reci razlog zasto je to tako?
teks..
http://www.alo.rs/vesti/34592/Cvikcanglama_su_mi_cupali_nokte

http://www.alo.rs/vesti/34592/Cvikcanglama_su_mi_cupali_nokte

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
Takva brljotina je nemoguća čak i za naše pravosuđe,ako su imali slike njih pored leševa i makar jednu izjavu bilo kog svedoku uključujući i nekog od njih ko bi se nagodio,oni su morali biti ''pečeni''

E moj goxy... Neki su bas naivni... U vreme kada Srbija na sve nacine pokusava da nacrni OVK, oni pustaju jednu grupu iako imaju toliko "dokaza" protiv istih. E svasta se moze procitati na forumu.