"Koljači, četnici, ubojice": Turisti iz Srbije u Poreču izgrebali kola i ostavili preteću poruku

Pogledajte prilog 751905
Komentari
cortesova arkebuza:
Od riječi do riječi istna.
salko1951:
Čovjek napisao istinu.U čemu je problem??
Oleoleoleole:
Kaj je tu degutantno.sve napisano istina
ddh:
Srbi jednostavno nisu dobrodosli u Hrvatsku. I dobro je da je to tako..
isruk.zgb:
Kaj je u ovom pismu degutantno i zakaj je čovjek koji ga je napisal, vandal??? Čovjeku treba čestitati, nakaze jedne!
AnteP:
Čobane idi na ciganliju pa se kupaj čemu si se nadao da te dočekamo sa karanfilom??
Osvetnik Ernesta Fulira:
Evo, i Istra konacno dolazi k pameti...
https://www.vecernji.hr/vijesti/van...eno-degutantno-pismo-1425403/komentari?page=2

Na desnom papiru ima neka njemačka tvrtka Fridrihštalen...i telefon...
Fridrih štalen?
Bečki konjušar?

Mozda cak i jeste Istrijan, ali sve da je tako, takvih je stvarno malo.

Nije isto parkirati auto u Splitu, kraj piciginU stana, ili u Istri.
Naravno da nije,ali kako Fabrika rece neki turista iz Nemacke naravno Hrvat(pogledaj reci na papiru),inace ja sam parkirao nekoliko puta u Splitu,Trogiru,Sibeniku,Zadru sa BG tablicama (valjda nisam naletio na budale)...i nikakav problem....cak se desavalo da sjebu u to vreme ZG auta

Naravno da nije,ali kako Fabrika rece neki turista iz Nemacke naravno Hrvat(pogledaj slova na papiru),inace ja sam parkirao nekoliko puta u Splitu,Trogitu,Sibeniku,Zadru sa BG tablicama (valjda nisam naletio na budale)...i nikakav problem....cak se desavalo da sjebu u to vreme ZG auta

Какав туриста, бауштелац бре.

Питам се да ли сам једини коме су апсолутно неинтересантне перипетије српског туристе у Хрватској.

Ti si čovek diplomirani seljak, osnova ti loša...
Prvo osiguraš auto od grebanja pa pustiš Cecu u Splitu...
Dok pojedinci koji nikome ne služe ni zakakvo dobro rade svoju svetu misiju,
ti pijuckaš kafućino i zivkaš osiguravajuće društvo da spreme novce...

I zahvaljujući tzv. Korisnim Rvatima si nabaviš novog Pežola

Цела Истра је препуна шиптара. Једва чекам да им се накоте.
Sad traže dzamiju u Puli.
Ja se ono pred koronu popišo na sred kapije od ulaza u dzamiju u Rijeci.Žena mi posle sr.ala da je sramotim.Meni svejedno.Pa nisam skidao gaće.Samo sam pišao.

Back