gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Razmišljam da tamo napišem svoju adresu i da ih pozovem da mi izgrebu auto.
To bi bilo baš zanimljivo.![]()
I snimi ih skrivenom kamerom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmišljam da tamo napišem svoju adresu i da ih pozovem da mi izgrebu auto.
To bi bilo baš zanimljivo.![]()
U pravu si,nisam primetio....svaka castМинКен бојна. Види папир, нека швапска свеска.
Mozda cak i jeste Istrijan, ali sve da je tako, takvih je stvarno malo.Nije to niko iz Istre napisao,vrlo verovatno neki Hercegovac po nacinu pisanja....
Pogledajte prilog 751905
Komentari
cortesova arkebuza:
Od riječi do riječi istna.
salko1951:
Čovjek napisao istinu.U čemu je problem??
Oleoleoleole:
Kaj je tu degutantno.sve napisano istina
ddh:
Srbi jednostavno nisu dobrodosli u Hrvatsku. I dobro je da je to tako..
isruk.zgb:
Kaj je u ovom pismu degutantno i zakaj je čovjek koji ga je napisal, vandal??? Čovjeku treba čestitati, nakaze jedne!
AnteP:
Čobane idi na ciganliju pa se kupaj čemu si se nadao da te dočekamo sa karanfilom??
Osvetnik Ernesta Fulira:
Evo, i Istra konacno dolazi k pameti...
https://www.vecernji.hr/vijesti/van...eno-degutantno-pismo-1425403/komentari?page=2
Naravno da nije,ali kako Fabrika rece neki turista iz Nemacke naravno Hrvat(pogledaj reci na papiru),inace ja sam parkirao nekoliko puta u Splitu,Trogiru,Sibeniku,Zadru sa BG tablicama (valjda nisam naletio na budale)...i nikakav problem....cak se desavalo da sjebu u to vreme ZG autaMozda cak i jeste Istrijan, ali sve da je tako, takvih je stvarno malo.
Nije isto parkirati auto u Splitu, kraj piciginU stana, ili u Istri.
Taj Poreč je prepun šiptara i katolika i muslimana što mu dođe na isto kad su Srbi u pitanju.
Ovo je jako važan detalj.
Šta ti je žensko.МинКен бојна. Види папир, нека швапска свеска, блок, шта ли је..
Naravno da nije,ali kako Fabrika rece neki turista iz Nemacke naravno Hrvat(pogledaj slova na papiru),inace ja sam parkirao nekoliko puta u Splitu,Trogitu,Sibeniku,Zadru sa BG tablicama (valjda nisam naletio na budale)...i nikakav problem....cak se desavalo da sjebu u to vreme ZG auta
Питам се да ли сам једини коме су апсолутно неинтересантне перипетије српског туристе у Хрватској.
Sad traže dzamiju u Puli.Цела Истра је препуна шиптара. Једва чекам да им се накоте.
U gaće?Sad traže dzamiju u Puli.
Ja se ono pred koronu popišo na sred kapije od ulaza u dzamiju u Rijeci.Žena mi posle sr.ala da je sramotim.Meni svejedno.Pa nisam dkifao gaće.Samo sam pišao.
Koliko god poruka nepismena bila, ipak nijedan siptar tako "dobro" ne pise hrvatski.Taj Poreč je prepun šiptara i katolika i muslimana što mu dođe na isto kad su Srbi u pitanju.
Ovo je jako važan detalj.
Ne izvadio ga kroz šlic i popišo se na sred ulaza dok je ona histerisala iz auta.U gaće?
Moguće međutim ima ih dosta koji su tamo 2-3 generacija.Ko će znati.Koliko god poruka nepismena bila, ipak nijedan siptar tako "dobro" ne pise hrvatski.
Prodavacica u pekari redovito se samnom gadja padezima.
Sve sto zelim napisati je da su milijun puta vece sanse da ces sa ZG tablicama najebati u Splitu, nego sa BG tablicama u Istri.Moguće međutim ima ih dosta koji su tamo 2-3 generacija.Ko će znati.
Ne izvadio ga kroz šlic i popišo se na sred ulaza dok je ona histerisala iz auta.

Nedužni prvi najebu....Videli tebe da pišaš pa izgrebali ovog mučenika za odmazdu
Pa možda nije dovoljno trošija?Izgleda da nas ovi ne vole a mi mislili![]()