koliko zena pre vas je ok?

radim ja to...al mene je ipak vise strah od hiva i hepatitisa c, koliko god bili retki u srbiji ako je neko baksuz, onda je baksuz, a stvarno ne zelim da zivim hiv pozitivna..realno, jer ja pazim na sebe i brinem o sebi,...ako neko ne zeli da brine o sebi to je licna stvar, ali necu ja da budem u takvoj prici zrtva.

Te pitam u cemu je problem daiscimas lika da ode u lab i odradi test..to je fazon 5minuta posla...

radim ja to...al mene je ipak vise strah od hiva i hepatitisa c, koliko god bili retki u srbiji ako je neko baksuz, onda je baksuz, a stvarno ne zelim da zivim hiv pozitivna..realno, jer ja pazim na sebe i brinem o sebi,...ako neko ne zeli da brine o sebi to je licna stvar, ali necu ja da budem u takvoj prici zrtva.

pa nemas frke sa njima ako furas kondom
a kad predjes u ozbiljnu vezu onda prvo na testiranje pa ako je negativan daj mu bez kondoma :lol: al sam se izrazila :lol:
e sad ostaje ono uvek da te moze prevariti i navatati od neke kurrve, al hbg jedino sto mozes je da sebe onda cesto testiras pa na vreme uhvais to i pocnes lecenje tj odrzavanje u zivot da se tako cinicno izrazim
nema tu pametnog resenja, osim da sve sto je u tvojoj moci preduzmes, tj kodom dok moze, a neces se sa nekim ceo zivot samo sa kondomom kresati, pogotovo ako krenetu u pricu sa pravljem dece i sl..

nikad necu zaboraviti onog mucenika na sistematskom za brod kad su mu nasli hep c :pop: majko mila kako ogavan nacin da saznas

Zar nijenormalno da se zene redovno pregeledaju...Svaki put moram dapodsetim sebe da ima zena sto se hvale sto nisu bile kod ginosa od pre hrista i sve imjekul prekul :dash:Dakle necu se nerviramal ocu..Mala digresija,nastavite dalje..:lol:

pa nije, eno nam forumaska dojija jednom bila na pregledu dojke a ide ovuda i serre o dojenju :lol:
mani se molim te, svakakvih nas ima
stvar kulture il cega vec....

pa nemas frke sa njima ako furas kondom
a kad predjes u ozbiljnu vezu onda prvo na testiranje pa ako je negativan daj mu bez kondoma :lol: al sam se izrazila :lol:
e sad ostaje ono uvek da te moze prevariti i navatati od neke kurrve, al hbg jedino sto mozes je da sebe onda cesto testiras pa na vreme uhvais to i pocnes lecenje tj odrzavanje u zivot da se tako cinicno izrazim
nema tu pametnog resenja, osim da sve sto je u tvojoj moci preduzmes, tj kodom dok moze, a neces se sa nekim ceo zivot samo sa kondomom kresati, pogotovo ako krenetu u pricu sa pravljem dece i sl..

nikad necu zaboraviti onog mucenika na sistematskom za brod kad su mu nasli hep c :pop: majko mila kako ogavan nacin da saznas

o boldovanom ja pisem...garancija nema...nije u pitanju prevara ko prevara, nego mogucnost prenosenja ebenih bolescina.

uradis jednom, a sta posle..cimanje svakih 7 dana ili do pojave simptoma, ako ima simptoma uopste. :mrgreen:

Furas zastitu,kad neces zastitu ili ako si na pilulama,ili ibez obzira na sve to ako osh odpocetka dabudes sigurna,lepo mu kazes sreco osh da naskaces mrs do laba:lol:.On sveto sto osh odradi za pet minuta,i cao zdravo,..A usput ga lepo zamolis da ako te ikadprevari koristi zastitu..Realno to ti je jedina situacija koju ne mozes da iskontrolies,i moz da senadas da ako dodje do toga da ce se setiti da ga obuce i ususka :lol:

o boldovanom ja pisem...garancija nema...nije u pitanju prevara ko prevara, nego mogucnost prenosenja ebenih bolescina.

sve te ja razumem, ja zato i radim povremene te sistematske briseve, volim ja tebe al cek da vidimo mi sta si ti radio poslednjih meseci :lol:

skoro sam bas radila, i ispadosmo sve negativni, kad sam ja pocela da se zezam sa laborantkinjom, reko hbt jak mi je to frajer, negativac, pa kaki je to ****** ni hlamidiju barem bre nema....ona zena pod sto od smejanja pala, kapiram da tako ludog pacijenta nije imala
reko ja cu sad da ga menjam, obrukao me nacisto, patofna jedna, nikad svaler od njega
:rotf:

Back