Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
I sta ce da radi sa tim dosijeom?
Mislim, sta ce da postigne u zivotu?
Pa, koliko sam primetio, obično ovi što ne pišu ništa o sebi posle toga koriste informacije koje su ljudi izneli kako bi ih diskreditovali.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta ce da radi sa tim dosijeom?
Pa, koliko sam primetio, obično ovi što ne pišu ništa o sebi posle toga koriste informacije koje su ljudi izneli kako bi ih diskreditovali.
Pa kako moze da me diskredituje neka no-name osoba na irelevantnom mestu, pred irelevantnim ljudima?
Okej, znam da ima masa no-lifera koji se bave tudjim zivotima, al sta da se radi, treba i njima dati malo hrane
probaj da se kandidujes za presednika drzave il u najmanju ruku, presednika grada..............ima oma da iscackaju sta si trabunjao ovde na forum.I sta ce da radi sa tim dosijeom?
Ne planiram da se kandidujem za predsednikaprobaj da se kandidujes za presednika drzave il u najmanju ruku, presednika grada..............ima oma da iscackaju sta si trabunjao ovde na forum.
Pa evo ja, na jedan moj komentar ovde na forum javio se jedan od NATO-redara i kaze mi "ti si Milune tad i tad reko to i to na tu i tu temu..........." A ZAMISLI DA OCE BUDEM PRESEDNIK ?
Pa zar nisu Trampu iscackali tamo neku babu koju je pre 50 godina ganjao ?
Uostalom, pitaj se dal je hegemon dozvolio drustvene mreze stvarno radi zabave covecanstva ?
Pa opet ti ne moze nista, moze da lupa svasta, i opet nema efekat od toga.Znaš na šta mislim...
Par ljudi napiše da ima ne znam kakvih problema, a onda dođe neki batica i kao razlog da diskredituje njihovo mišljenje izvadi taj njihov problem.
Pa opet ti ne moze nista, moze da lupa svasta, i opet nema efekat od toga.
A, prvenstveno, nema nikakvu licnu dobit od tog sakupljanja mojih podataka, mislim, sta ce mu/joj?
Mislim, ne razumem te ljude osim ono - nemaju sopstveni zivot pa eto, zive tudje zivote i zato prave dosijee
Pa nista, kad uocimo takvo nesto, uletecemo da podrzimo te ljude, a da iznapusavamo one koji ih cimajuBrate, ne može ništa ljudima koji nemaju problema, zamisli kako ljudima koji imaju ozbiljnih problema padne još kad im neko natrlja na nos to i to pred 1253426 ljudi?
Ne možeš uvek gledati samo iz svog ugla... I ja kažem ne može mi ništa, jer mi ne može zaista ništa, hajde što me zabole inače, nego i nema šta, ali imaš ovde ljude u ozbiljnim problemima životnim i teškim situacijama.
Jel' krvnih zrnaca?3500 legalno
Zato smo i okrenuli na sprdnjuOvo je prema bontonu jako nepristojno pitanje...
Већа је срамота што имамо старе људе без новчаних примања док у Хрватској сви имају пензије.Meni je fascinantno da je minimalna penzija u Srbiji samo 200 evra i da je prima oko 15% penzionera.
Kakva sramota!
Nisam znao da ima i togaВећа је срамота што имамо старе људе без новчаних примања док у Хрватској сви имају пензије.
Немају. Зависе од милости укућана, просјачења.. Родољуб Шабић је рекао још пре пар година, ако се добро сећам, да их у Србији има око 150.000. Ивица Дачић је у предизборној кампањи обећавао социјалну пензију али ништа од тога.Nisam znao da ima i toga
Imaju li bar neku vrstu socijalne pomoci?
Немају. Зависе од милости укућана, просјачења.. Родољуб Шабић је рекао још пре пар година, ако се добро сећам, да их у Србији има око 150.000. Ивица Дачић је у предизборној кампањи обећавао социјалну пензију али ништа од тога.
mesečno
neto (kad se odbiju potezi)
aktivni i pasivni prihodi
tebra 2200 plataJel' krvnih zrnaca?