KOLIKO ZAISTA VERUJETE LJUDIMA SA FORUMA?

polazetji od sebe, smatram da vetjina shta kazhe tu zaista misli, jer ne znam shto bi iznoslil mishljenja sa kojima se ne slazhu. Sad da li se u svom zhivotu ponashaju u skladu s tim, da li su dobri ili loshi, da li bi im verovala u nekom shirem smislu kao poznanicima ili prijateljima, to ne mogu da znam i time se ne zamaram previshe, ako bude prilike upoznatju se sa nekim, pa tju saznati, bar jedan deo te "istine" a ako ne, pa nishta...

Мислим да су многи на форуму искренији него у РЛ, да ли због одређене дозе анонимности, или зато што имају прилику да напишу оно што не би имали где и како да кажу, не знам.

Не размишљам о томе коме колико верујем, у животу имам потпуно поверење у само две особе, иако нисам неповерљива.

Мислим да се временом могу стећи пријатељства на форуму, али ми је то неважно.
Неки ми се људи више допадају, некима ценим ставове иако ми се чини да у РЛ не бисмо могли да се сложимо. Не постоји особа у РЛ са којом не говорим, тако да мислим да ми се не може ни овде догодити тако нешто.

По цео дан ми звони телефон, или се виђам са људима и углавном сам ја та која уваљује савете.
Овде од мене нико не тражи савет ( иако ја улећем да светујем и овде), а свиђа ми се то што могу да напишем кад хоћу.
А кад нећу, не пишем, и то је чар овог вида комуникације.

da li se i na forumu po vama odnosi grade vremenom ili sve ovo vise dozivljavate kao virtuelno iskustvo,razbibrigu i priliku da efektno prekratite dan :) :) :)

pa kad sam se ukljuchila na forum nisam razmishljala o mogucim poznanstvima ili prijateljskim odnosima sa nekim odavde ali je do nekih ipak doshlo... hm... za njihovu realizaciju mislim da vreme nije igralo neku ulogu vec samo sticaj okolnosti...

Verovao sam dok nisam svojim ocima video kako zena na Skajp iz [Ime]2 menja nik u [Ime], kad sam je upoznao sa drugarem sa foruma, valjda zato da se ne provali da je [Ime]2 isto tako njen skajp, posto kaze da "ima ljudi na forumu koji znaju njenog muza", a s obzirom da je [Ime]2 bilo za "pisanje stvari koje njen muz ne treba da zna" to je to napravila taj nalog da se kao ne kompromituje, ali nije mi to objasnila...

Naravno, nije mi objasnila zasto je odjednom promenila Skajp nejm nego sam morao sam da mozgam...

Da mi neko pred ocima menja ime kad ga upoznam sa nekim je jako neumesno...
To samo na forumu i chatu i skajpu moze da se desi postenom coveku.
Ista osoba ima i skajp [Ime]3... mislim, e bre...

Poslednja izmena:

Back