Koliko vremena uspevate da odvojite vi i vas partner samo za sebe,mi jako malo taman pomislimo da imamo sat ili dva kad ono oglasi se nasa bebica.Dajte par saveta kako doci do dragocenog mira?Beba je stara tri meseca
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:*******,jednom muz i i ja ostavili malenu kod moje koleginice na celu noc,ona nas ubedila da je bolje tako nego da dodjemo po nju u toku noci.i mi kao izasli a kad smo se vratili a kuca pusta bili smo skroz bezveze nije bilo ni sexa
ostavimo je jednom u sto godina nekome ali samo dok izlazak traje
hanibal77:pa dok je kod dadilje ili spava :?
nema vise spontanih dnevnih varijanti,kad nas je videla jednom da se ljubimo pocela da place
prvo on ti nije partner,nego muz........sto se tice vremena,to je u tom periodu tesko,bar ako mislimo na romanticnu samocu......ali zajednistvo u smisli ti oko bebe on u apoteku ili po pelenu......a sve to uz vedar duh........mislim da je dovoljno dok dete malo vise ne ocvrsne....MOJA:Koliko vremena uspevate da odvojite vi i vas partner samo za sebe,mi jako malo taman pomislimo da imamo sat ili dva kad ono oglasi se nasa bebica.Dajte par saveta kako doci do dragocenog mira?Beba je stara tri meseca
sidro:ja sam razveden i koliko god da provodim vremena sa mojim decacima, malo je ...
Juce ujutru ustane moja cerka, a na stolu ostala dva tanjiera od sinoc koja nisu tu bila kasda je legla. I ona pita ko je iz ovog jeo, mama, a ko je iz drugog. Ja kazem tata. I ona kao zakljucak:"I jel ste se posle ljubili, ali ne samo onako nego kao u bakinoj seriji na Pinku. Ma pokazacu ti!":shock:Aphroditi:Hehe, ljubomorni klinci.:-D
Nas sin za cudo nikad nije plakao ili ispoljavao bilo kakve znake ljubomore. LJubimo se i gnjavimo i mazimo u troje. :-D
I sada kad hoce da nas otkaci samo kaze, ajde mama i tata se ljube, a on zapali da radi sta mu je po volji.
lady me:Moj muž i ja smo noćne ptice vazda bili. S obzirom da smo oboje radili po ceo dan, romantični trenuci su bili rezervisani za večernje sate. Bebica (takodje stara 3 meseca) ide na spavanje oko 22:00 a mi oko 01:00, tako da je tih 3 sata vreme koje provodimo sami... kad ja nisam na net-u :wink:
xpajamacax:i tako ja odvedem jedno dete u vrtić a drugo kod bake (kada je bila beba ) i dotrčim kući gde me dasa čeka okupan i obrijan,ja sa vrata vičem skidajjjj gaćeeee i skidam se do spavače sobe...a onda se tuširam,oblačim i čarape navlačim u taksiju do posla na koji kasnim....
nemate pojma kolko put tako,jer noću je uvek neko u krevetu sa nama,
ako i nije umor odradi svoje...preko dana se radi,nemamo vremena za sex
mada se sada zezamo,jer smo mi sada u našoj firmi direktor i sekretarica
lakše je kada ste bar malo sami...
Strava ste:-Dxpajamacax:i tako ja odvedem jedno dete u vrtić a drugo kod bake (kada je bila beba ) i dotrčim kući gde me dasa čeka okupan i obrijan,ja sa vrata vičem skidajjjj gaćeeee i skidam se do spavače sobe...a onda se tuširam,oblačim i čarape navlačim u taksiju do posla na koji kasnim....
nemate pojma kolko put tako,jer noću je uvek neko u krevetu sa nama,
ako i nije umor odradi svoje...preko dana se radi,nemamo vremena za sex
mada se sada zezamo,jer smo mi sada u našoj firmi direktor i sekretarica
lakše je kada ste bar malo sami...