HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.946
Mozda ima tema ali nisam je nasao
Pitanje je jasno 
Evo prvo ja da odgovorim
oko 90 % slobodnog vremena ili u satima oko 5 u proseku 

Evo prvo ja da odgovorim

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bude neobicno kada nemas internet neki dan... ali ne znam ni sta radim...Jeste,da ga nema trebalo bi ga izmislitima bleja na netu je extra, sta drugo da se radi???

Fali opcija "preko 6 sati".
Nego, kako da tretiram 'online vreme' ?
Samo ono vreme u kom aktivno radim nesto na netu, kao sto sada ovo kucam, ili se broji drugacije? Sta ako ja budem ulogovan u neku igru 16 sati na dan, jel se i to racuna iako ja ne budem celo vreme za kompom.
Mislim na vreme dok sedis za kompom i gledas u ekranFali opcija "preko 6 sati".
Nego, kako da tretiram 'online vreme' ?
Samo ono vreme u kom aktivno radim nesto na netu, kao sto sada ovo kucam, ili se broji drugacije? Sta ako ja budem ulogovan u neku igru 16 sati na dan, jel se i to racuna iako ja ne budem celo vreme za kompom.

10 sati dnevno je upaljen komp,najvise zbog mail-a ,sve vreme je na netu,i ako ja nisam![]()
Mislim na vreme dok sedis za kompom i gledas u ekran
A ovo drugo,preko 6 sati,treba da odgovoris ``uvek u slobodno vreme``
Pa ne mogu ni ja na sve da mislim. Ako tvog odgovora nema u ponudjenim,pisi ovde![]()
![]()

Ista situacija i kod mene. Dobio sam pristojan net pre oko mesec i sad stalno sedimJa tek od skora imam neki ne-dial-up internet (kablovski), tako da se sad iživljavam za sve one godine pucanja download-a pesme nakon pola sata i sve astronomske telefonske račune, po pola dana sam za računarom..
Al planiram da smanjim, što je mnogo mnogo je, počeo sam da kržljam![]()
Nameravam i ja da smanjim al ne ide Ja tek od skora imam neki ne-dial-up internet (kablovski), tako da se sad iživljavam za sve one godine pucanja download-a pesme nakon pola sata i sve astronomske telefonske račune, po pola dana sam za računarom..
Al planiram da smanjim, što je mnogo mnogo je, počeo sam da kržljam![]()

Hmmm, znaci ja se na onoj skali nekako ne pronalazim
Oko 10-12 sati svaki je**ni dan, tako da po nekada stavim i naocare za sunce...
E j**i ga,jel to radis u slobodno vreme ili...?