Koliko vremena dnevno provedete na internetu?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko vremena dnevno provedete na internetu

• Do 1 sat

• Do 2 sata

• Do 3 sata

• Do 4 sata

• Do 5 sati

• Do 6 sati

• Uvek u slobodno vreme

• Retko,samo ozbiljne stvari

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Fali opcija "preko 6 sati".

Nego, kako da tretiram 'online vreme' ?
Samo ono vreme u kom aktivno radim nesto na netu, kao sto sada ovo kucam, ili se broji drugacije? Sta ako ja budem ulogovan u neku igru 16 sati na dan, jel se i to racuna iako ja ne budem celo vreme za kompom.

Ako ne odgovoriš tačno prijavićemo te miliciji....:D
------------------------------------------------------------------------------
Dva sata maximalno....nema se vremena, neko mora i raditi...

Fali opcija "preko 6 sati".

Nego, kako da tretiram 'online vreme' ?
Samo ono vreme u kom aktivno radim nesto na netu, kao sto sada ovo kucam, ili se broji drugacije? Sta ako ja budem ulogovan u neku igru 16 sati na dan, jel se i to racuna iako ja ne budem celo vreme za kompom.
Mislim na vreme dok sedis za kompom i gledas u ekran :D
A ovo drugo,preko 6 sati,treba da odgovoris ``uvek u slobodno vreme`` ;)

Pa ne mogu ni ja na sve da mislim. Ako tvog odgovora nema u ponudjenim,pisi ovde :rtfm: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ja tek od skora imam neki ne-dial-up internet (kablovski), tako da se sad iživljavam za sve one godine pucanja download-a pesme nakon pola sata i sve astronomske telefonske račune, po pola dana sam za računarom..
Al planiram da smanjim, što je mnogo mnogo je, počeo sam da kržljam :lol:
Ista situacija i kod mene. Dobio sam pristojan net pre oko mesec i sad stalno sedim :) Nameravam i ja da smanjim al ne ide :D

Ja tek od skora imam neki ne-dial-up internet (kablovski), tako da se sad iživljavam za sve one godine pucanja download-a pesme nakon pola sata i sve astronomske telefonske račune, po pola dana sam za računarom..
Al planiram da smanjim, što je mnogo mnogo je, počeo sam da kržljam :lol:

Znas sta... prirodno je da postoji period odusevljenja necim novim i dobrim. Ipak, posle par meseci ce odusevljenje da splasne i koristices net koliko zelis, bez onog cuvenog "ne diraj telefon, na internetu sam!!!". Meni je bilo potrebno vise od godinu dana da se odviknem :mrgreen:

Back