Koliko vredi redmi note 12 8/256 3 god garancije?

Preko telefona mi rekla jedno a na kutiji piše 8/256 ima 3 godine garancije. Nebi da se nasučem opet i nerviram. Iritira me sama pomisao na kršomi. Pitala za boje rekoh bela je lepa vidim da je teget. Možda ga je i menjala u međuvremenu ima mesec dana.

Ovom mom izašli neli pečati po dospleju kao mehurići teget boje. Iz čista mira.

Šta da vidim sve sami prevaranti nude pisanu garanciju od 6, 12, 15, 18, 24 meseca. Na fotkama neki blok račun napisan rukom ko od obućara što dobiješ potvrdu.

Ovaj sada kršomi koji se raspada sam kupio u vipu sa 2 god garancije i ima lažnu memotiju. Ovaj novi 8/256 opet u vipu sa 3 godine garancije. Neću opet isto da prođem. Kinez da me guzi u 21 veku neka hvala.

Šta da vidim sve sami prevaranti nude pisanu garanciju od 6, 12, 15, 18, 24 meseca. Na fotkama neki blok račun napisan rukom ko od obućara što dobiješ potvrdu.

Ovaj sada kršomi koji se raspada sam kupio u vipu sa 2 god garancije i ima lažnu memotiju. Ovaj novi 8/256 opet u vipu sa 3 godine garancije. Neću opet isto da prođem. Kinez da me guzi u 21 veku neka hvala.
Kad složiš sve to tako kako si složio, odgovor na naslov teme je NE VREDI NIŠTA. Svakako već sad manje nego što mu je puna cena, ali ti si ga toliko ispljuvao da bih se ja zamislio i da mi ga poklanjaš... šalim se, ne bih, ja imam 10-ku i zadovoljan sam.

Back