Koliko vrede Zvezdini biseri na ''Transfermarktu''? Ove sume uskoro će biti drastično uvećane?

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
29.350
Njihov kvalitet i veliki potencijal je vrlo brzo došao do izražaja, u toj meri da je dvojicu iz tog trilinga, Veljka Nikolića i Željka Gavrića, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić okarakterisao kao Zvezdine najbolje igrače u ovom trenutku.

Uz Gavrića i Nikolića, među prvotimcima je i sve bolji levi bek Marko Konatar, koji se za mesto u timu bori sa Milanom Rodićem.

Nema sumnje da će se tokom proleća ozbiljno računati na svu trojicu, s obzirom da su se na pripremama odlično snašli među starijim saigračima i da će istovremeno njihova tržišna vrednost postajati sve veća ukoliko opravdaju očekivanja.

Zato je zanimljivo sada pogledati ''Transfermarktove'' procene njihovih vrednosti, zapamtiti ih, i za nekoliko meseci ih uporediti sa novim koje će biti objavljene na pomenutom specijalizovanom sajtu.

Izvesno je da će se vrlo brzo ta ''Transfermarktova'' procena drastično promeniti, a u ovom trenutku, oni Nikolića procenjuju na 300 hiljada evra, Gavrića na 400.000, a Konatara na 200.000.

Od ovih momaka Zvezda svakako očekuje veliku zaradu kada su u pitanju njihovi naredni transferi, a njihovi aktuelni ugovori sa šampionom Srbije važe do juna 2023. godine.

Na njima je da i dalje napreduju, a novi trener Dejan Stanković će im dati najveću moguću podršku, što je već i pokazao na pripremama.

https://www.sportske.net/vest/domac...-uskoro-ce-biti-drasticno-uvecane-399939.html
 

Back
Top