- Poruka
- 10.398
OBOŽAVAM IRANSKU REVOLUCIONARNU GARDU

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pridruzi im se.OBOŽAVAM IRANSKU REVOLUCIONARNU GARDU![]()
Netanjahu kao njegov vrhovni komandant, svejedno je, to nije odgovor na moje pitanje. Galant kao ministar itd.Za krivicno delo ne moze biti optizen IDF, ili bilo koje apstraktne pojave, vec individualni ljudi sa centralnim nervnim sistemom.
IDF nema centralni nervni sistem.
IDF ne moze biti optuzen za krivicno delo.
Nastavi da ucis teoriju prava od Cavoskog, o ti veliki znalce prava iz vise pandurske skole, dok smo mi neznalice.
UN je potpuno besmislena organizacija, koja sluzi da diktatorima i masovnim ubicama daje legalitet, potpuno je nebitno sta njihovi sudovi kazu.
Ti si bar spreman priznati koliko smo vas dobro isprašiliVolim je više nego Izrael, to je sigurno.
Čak i Damien Thorna više volim od Izraela.
Pa jeste ono, u pravu si.Možda Iran ne želi arapsko proleće?
Ovde je par ljudi reklo da ima puno mosad plaćenika u Iranu.
NIko opet ne daje pravo bilo kome da se meša u unutrašnja pitanja suverene zemlje.
Pa jeste ono, u pravu si.
Svako ima pravo da izvede i predistrazni i istrazni postupak, donese presudu i izvrsi je, na ulici. Po mogucnosti, nad zenom.
Možda Iran ne želi arapsko proleće?
Nemoj da si taki.Нормално, кад нису Арапи.
Можда жели персијско пролеће?

Zbog CIA bandita danas imas desetine hiljada evra, platu, mozda i firmu
Ni najmanje.
Uzgred, nije loše da znate da je u Iranu prosečna plata oko 200 - 300 evra. Hej, takva sića u zemlji koja je prebogata naftom i gasom!
mislis nuklearnu bombu ili nuklearni reaktor?Prema iranskom Ustavu, clan 5. pravi vladar Irana je Imam Mahdi, nestali 12. imam tj. verovanje prema kome je nestali imam ziv, ali skriven a vratice se kada nastupi kraj vremena , kao mesijanska figura da podeli pravdu.
Tokom odsustva Presvetog Imama (Imama Mahdija), upravljanje drustvom preuzima pravedni i pobozni pravni strucnjak (Ajatolah).
To je pravna osnova za poziciju Ajatolaha i teoloski okvir za sistem vlast. To znaci da Ajatolah vrsi vlast dok se imam ne vrati. A to znaci i da Iran ima u svom konceptu utkan kraj sveta.
Dok, u preambuli statuta Islamske revolucionarne garde (koju cesto u neznanju nazivaju iranskom) pise da je zadatak garde da "siri boziju suverenost u svetu i pomaze potlacenima kroz dzihad" i gde se opisuje kao cuvar islamske revolucije.
Ovakvoj zemlji branite nuklearku, sram vas bilo.
Najbolje i najhumanije rješenje je iseliti Židove na Crozet, ali naravno o njihovom trošku.Najbolje i najhumanije rješenje je iseliti Palestince u ostale islamske zemlje, ali naravno uz pravično obeštećenje.
Zato jer im ne date da dišu skoro 5 decenija.
Nuklearka je u svakom kontekstu nuklearna elektrana, sem u slucaju kada je osoba polupismena.mislis nuklearnu bombu ili nuklearni reaktor?
Iran je bukvalno zeleo i finansirao arapska proleca u svim arapskim drzavama koje su imale arapska proleca.Možda Iran ne želi arapsko proleće?
Ovde je par ljudi reklo da ima puno mosad plaćenika u Iranu.
NIko opet ne daje pravo bilo kome da se meša u unutrašnja pitanja suverene zemlje.
Nuklearka je u svakom kontekstu nuklearna elektrana, sem u slucaju kada je osoba polupismena.
Iran je bukvalno zeleo i finansirao arapska proleca u svim arapskim drzavama koje su imale arapska proleca.
Ova poslednja recenica je posebno vrh, u kontekstu iranskih vlasti.
Šta me briga za njih! Ne podržavam ni njih ni izraelske ekstremiste. I jedni i drugi su verski fanatici. Treba rešiti palestinsko pitanje jednom za sva vremena i živeti u miru. Najbolje i najhumanije rješenje je iseliti Palestince u ostale islamske zemlje, ali naravno uz pravično obeštećenje.
Sveta zemlja je premala za sadašnji broj stanovnika (Jevreji + tzv. Palestinci). Tzv. Palestinci su Arapi, a kako Arapi imaju hrpu svojih država, najbolje ih je preseliti u neku od njih ili već na neko drugo mesto (Madagaskar npr.). Jevreji nemaju drugu državu.Zašto ih iseliti??
Hajmo da kažemo ovako: treba sve Srbe iseliti sa Kosova naravno uz pravično obeštećenje.
Mislim, može i tako, jel, samo je to vrsta kapitulacije pred agresorima.
Samo što si zaboravio da su odmah po dolasku na vlast pobili hiljade i zauzeli američku ambasadu uzevši nekoliko stotina ljudi za taoce. Valjda ti je poznato da je ambasada suvereni deo teritorije zemlje čija je. Prema tome oni su prvi počeli, kako prema svom narodu, tako i prema drugim. To je istorija, a sad možda vi u povjesti niste to učili, ne znam.Zato jer im ne date da dišu skoro 5 decenija. Velite, greše se o svojim ženama, a tamo žene sve funkcionišu i 99% fakultetski obrazovane. Starlete bar javno nemaju i nisu svesni koliko treba da časte zbog toga.
Međutim, glavni greh im je što žele da su Suverena država, i nema resursa kod Iranca džabe.