I
_Ivana_
Gost
Voleti sebe i baviti se sobom (a ne drugima) je predivno zaista, da li ste probali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga volis kada kazes "sebe"?_Ivana_:Voleti sebe i baviti se sobom (a ne drugima) je predivno zaista, da li ste probali?
_Ivana_:Kada kažem "sebe" mislim na Boga u sebi.
Zar si toliko ispravila sebe kada si se sjedinila sa Gospodom? Svaka cast, ako je to tvoje trajno stanje. Mene moje grehovno ponasanje poprilicno razdvaja, tako da to "sebe" ne mogu voleti. Volim samo Gospoda ka kojem tezim. I trudim se da volim i druge ljude, jer nalazim da je vecina bolja od mene._Ivana_:Kada kažem "sebe" mislim na Boga u sebi.
A kojim je putem Gospod ušao u tebe? Ja ga nemam u sebi, pa rekoh da čujem iskustvo iz prve ruke._Ivana_:Kada kažem "sebe" mislim na Boga u sebi.
Sizif:A kojim je putem Gospod ušao u tebe? Ja ga nemam u sebi, pa rekoh da čujem iskustvo iz prve ruke._Ivana_:Kada kažem "sebe" mislim na Boga u sebi.
MaranAta:Душо драга.. да ти преведем шта сам заправо рекао:
Широк пут води у нарцизам.
Уски путељак не води у нарцизам.
По правилима логике, шта мислиш куда ће отићи већина оних који нису довољно пажљиви ? :wink:
Zorana, pametnice mala, kako si samo pametna. Da li nešto jedeš naročito da bi bila u formi ili je u pitanju nasledni kvalitet u tvojoj porodici?zorana:Vjerujem ovim ateistima,da ne vole sebe...
maleni:"Voli bliznjega svoga kao samog sebe"
U tvom zivotu ljubav prema drugima mora biti ista kao ona koju imas za sebe. Ako volis sebe, voleces i druge, ako ne volis sebe neces voleti ni druge.
Ovde je samo u pitanju definicija ljubavi.
Milica3:Zaboravi!!!
Jedini pravi hriscanin je bio Isus.
Jel' on ogovorio: Volite svoje neprijatelje!?!?!
A vi, ljudi, ni svoje prijatelje ne umete da volite!!!
MaranAta:Ево нама још једног судије који нам пресуђује... а лепо нам Библија каже да не судимо, како нам се не и судило.
Него, реци ти нама лепо, како си ти то дознала да ми "ни своје пријатеље не волимо" ? Ха ? Јел кристлна кугла радила ? Или тарот карте ?![]()