Koliko vi duboko smete da odete da se kupate?

Доста, младост је глупа, жеља за доказивање, ваљда самом себи, пошто те неће ниједна девојка видети, нема девојака са друге стране бова, класично самољубље. Бове постоје са разлогом, нарочито у местима где је "густ" водени саобраћај, највише тим скутерима за воду, кретање према Сунцу ће њему омогућити да вас не примети у води од рефлексије светлости и то се дешава веома често него што људи претпостављају, чак и у Црној Гори. Прошле године је једна девојчица, на сву жалост, тако настрадала у Улцињу.

Dukoko da noga ne može dohvatiti dno

Medjutim ovog ljeta netju, plašim se ajkula

Hari Mata Hari

NA MORE DODJITE

U julu se ljubav trazi
skoljke na morskoj plazi
k’o plate su male suknjice

U meni se djavo budi
srce za morem ludi
moram da skvasim nogice

Pruzi mi obje ruke
nadjimo stare luke
gdje smo zapolovili mi

Zimi je ovde tuzno
vodi me negdje juzno
od Bara do Pule, isto je

Ref. 2x
Na more dodjite, nema gusara
jos samo vino s’ nogu obara

na more dodjite, nema ajkula
al’ ipak plivajte blizu obala

Некада сам се наравно блесавио, али сада отпливам двадесетак метара даље од бове и пливам паралелно са обалом напред назад испред спасиоца. На Ади, на море више не идем.
А следеће године у ово доба, ако Бог да, трајно овде:

Poslednja izmena:
Некада сам се наравно блесавио, али сада отпливам двадесетак метара даље од бове и пливам паралелно са обалом напред назад испред спасиоца. На Ади, на море више не идем.
А следеће године у ово доба, ако Бог да, трајно овде:

Само да не упропасте док не стигнем. Температура воде је константно била 28°C, па су нешто чепркали, као да продубе, пресекли неку жилу, па је пала на 26°C. Тренутно је бесплатна за коришћење, али када стигну тајфуни биће не више Бањица, него Бањиборча. Каква је то болесна потреба да нешто што је Бог савршено поставио "унапређујеш" а у ствари унеређујеш?

Back