Koliko vernika ovde veruje u astrologiju ?

Koliko ?

• Verujem

glasova: 1 16,7%
  • Ne verujem

glasova: 0 0,0%
  • Zasto bi polozaj planeta i zvezda imao bilo kakav dodir sa mojim zivotom

glasova: 1 16,7%
  • Biblija direktno zabranjuje ovo

glasova: 4 66,7%

• Ukupno glasova
    6
Ubi me neizvesnost i radoznalost. Haha
Black Cat GIF

I religija i astrologija su bajke za malu decu.
OK, imaš moć selekcije da sudiš ko je dobar, a ko loš čovek.
Nadam se da ne dolazimo na ideju da svako ko ne misli isto kao i mi-treba da je FAZON-goli otok.
Odvajati se po pitanjima je stvar osetljivosti, pa delim sa vama izuzetnu ideju Krešimira Mišaka-Posmatrao je ljude oko sebe sa željom da nađe ZLO od čoveka, i nije ga našao. Pričao je sa prijateljima, pa ni oni nisu pronašli tog koji je ZLO. I, sad... češkamo se svi po glavama jer su nas zastrašivali ZLOM u ljudima... ali kad malo bolje pogledamo, takvih ljudi nema!

OK, imaš moć selekcije da sudiš ko je dobar, a ko loš čovek.
Nadam se da ne dolazimo na ideju da svako ko ne misli isto kao i mi-treba da je FAZON-goli otok.
Odvajati se po pitanjima je stvar osetljivosti, pa delim sa vama izuzetnu ideju Krešimira Mišaka-Posmatrao je ljude oko sebe sa željom da nađe ZLO od čoveka, i nije ga našao. Pričao je sa prijateljima, pa ni oni nisu pronašli tog koji je ZLO. I, sad... češkamo se svi po glavama jer su nas zastrašivali ZLOM u ljudima... ali kad malo bolje pogledamo, takvih ljudi nema!
Za mene je tvoje razmišljanje viša matematika, treba mi prevod, ja sam pragmatik. Svaka čast na intelektu.

Back