LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.013
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati indeks.Ponekad uđem na horoskop i vidim šta kaže ili se nekad potegne tema vezana za to. Nekad ljudi idu po šablonu karakteristika svog znaka, nekad uopšte. ¯\_(ツ)_/¯

Vrati mozak.Vrati indeks.![]()
Jesu to reči budućeg psihologa? Da li je pedagoški?Vrati mozak.![]()

Buduće psihologe blago zabole za imbecile sa foruma, jer naš život se ne svodi na pedagoški način 24/7, zato što smo ljudi a ne veštačka inteligencija koju toliko volišJesu to reči budućeg psihologa? Da li je pedagoški?![]()
Misliš da sam i ja imbecil?Buduće psihologe blago zabole za imbecile sa foruma, jer naš život se ne svodi na pedagoški način 24/7, zato što smo ljudi a ne veštačka inteligencija koju toliko voliš![]()
Ma ne, onako sam rekla, opušteno.Misliš da sam i ja imbecil?
Ako misliš da sam i ja imbecil jer voliš taj moj komentar onda te to svrstava u pacijente a ne u buduće psihologe. A ako misliš uopšte na sve, tu si i ti među njima/nama na forumu kao forumaš. I sve što govoriš, govori o tebi a ne o nekom drugom.Ma ne, onako sam rekla, opušteno.
Da li imam razloga da mislim da si imbecil?Ako misliš da sam i ja imbecil jer voliš taj moj komentar onda te to svrstava u pacijente a ne u buduće psihologe. A ako misliš uopšte na sve, tu si i ti među njima/nama na forumu kao forumaš. I sve što govoriš, govori o tebi a ne o nekom drugom.
U pravu si.Da li imam razloga da mislim da si imbecil?
Ali što onda voliš taj moj komentar? HeheDa li imam razloga da mislim da si imbecil?
Ali što onda voliš taj moj komentar? Hehe

Ubi me neizvesnost i radoznalost. Haha
Ubi me neizvesnost i radoznalost. Haha
I religija i astrologija su bajke za malu decu.Astrologija je đavolja podmetačina.
OK, imaš moć selekcije da sudiš ko je dobar, a ko loš čovek.I religija i astrologija su bajke za malu decu.
Za mene je tvoje razmišljanje viša matematika, treba mi prevod, ja sam pragmatik. Svaka čast na intelektu.OK, imaš moć selekcije da sudiš ko je dobar, a ko loš čovek.
Nadam se da ne dolazimo na ideju da svako ko ne misli isto kao i mi-treba da je FAZON-goli otok.
Odvajati se po pitanjima je stvar osetljivosti, pa delim sa vama izuzetnu ideju Krešimira Mišaka-Posmatrao je ljude oko sebe sa željom da nađe ZLO od čoveka, i nije ga našao. Pričao je sa prijateljima, pa ni oni nisu pronašli tog koji je ZLO. I, sad... češkamo se svi po glavama jer su nas zastrašivali ZLOM u ljudima... ali kad malo bolje pogledamo, takvih ljudi nema!
Čak i radnici za nacistiške logore u kojima su ljudi-žrtve propatili nezapamćene strahote, u objašnjenje svojih zlodela su svi imali slične iskaze, oni koji su doživeli da išta kažu:Za mene je tvoje razmišljanje viša matematika, treba mi prevod, ja sam pragmatik. Svaka čast na intelektu.
Čak i radnici za nacistiške logore u kojima su ljudi-žrtve propatili nezapamćene strahote, u objašnjenje svojih zlodela su svi imali slične iskaze, oni koji su doživeli da išta kažu:
"Radili smo po naređenju/zadatku!"