Koliko vernika ovde bi prestalo da veruje u Boga ako bi prihvatili evoluciju?

Sta ti je ono Big beng?

PA veliki prasak...
DA je sve počelo sa jednim boom...

Hm...ne bih rekao, jer naše postojanje nije samo fizičko. Postoje i nefizičke sile(ono što nije energija, frekvencija ili vibracija). I van univerzuma Univerzum...

Iako sve što posmatram(o) vidimo iz fizičke perspektive prvo.

Ali nebitno. Živimo u fizičkom svetu.

Pojasni da je "samo zivot stvara zivot" dokaz da bog postoji.
Ovo sti si napisao bez pojasnjenje je isto sto i "vrana vrani ne vadi oci" odlican dokaz da bog postoji.
To mi tako sinulo na i jeste simple.Ko je meni dao tebi dao zivot pa neko ko ima zivot .E tako ko je nama dao zivot.Neko ko ima zivot

Ajde ne mora bog nek bude vanzemaljac ali to je neko ko ima zivot.

Sad sam malo bolje pogledao , uopste nije tacno da samo jedna caplja ovo radi , cela vrsta to radi i mnoge slicne vrste imaju slicna ponasanja

https://www.audubon.org/news/watch-black-heron-fool-fish-turning-umbrella

" Other herons like the Reddish Egret have variations on this hunting technique. Rather than carefully creeping along like the Black Heron, though, the Reddish Egret is a captivating dancer. The coastal North American wader will wildly zig-zag with its wings outstretched, often leaping to different locations to disturb and confuse the fish before forming a partial canopy. The fish will unwittingly swim toward their doom as they seek cover from all the commotion "

Kaufman agrees that the different strategies could have evolved over time, and that they might provide several advantages that benefit the birds today.

Znaci kao i kod vecine ostalih vrsta , mnoge jedinke unutar vrste rade ovo , bar ne postoje dokazi da to radi samo jedna.
Izvini prijatelju,a jel znas ti engleski...!??
A da prvo posaljes ovog linka nekom profesoru iz engleskog pa da nam se onda vratis i koregiras ovu tvoju tvrdnju,da se ne brukas...!???

A dok to ne uradis daj molim te neki video gde cvemo videti da i neka druga versta caplje koristi isti cador sistem lova i resio si onda trenutno jedan od naozbiljnijih problema evolucioniste u 21 veku...

Dakle ???

\U suprotnom ocekujemo izvinjenje zbog ovog tvog ...ispada...!!! :D

o mi tako sinulo na i jeste simple.Ko je meni dao tebi dao zivot pa neko ko ima zivot .E tako ko je nama dao zivot.Neko ko ima zivot

Ajde ne mora bog nek bude vanzemaljac ali to je neko ko ima zivot.
Ako sam dobro razumeo ti mislis da zivot postoji oduvek. To naravno znaci da smatras da i ovaj svet u kome zivimo postoji oduvek.
U redu to je tvoje misljenje.

Ako sam dobro razumeo ti mislis da zivot postoji oduvek. To naravno znaci da smatras da i ovaj svet u kome zivimo postoji oduvek.
U redu to je tvoje misljenje.
To ne mogu da tvrdim ni za svet ni za onogo koji napravi svet.Mozda je i taj koji je napravio svet napravljen od nekoga koji ima isto zivot.Bitno je ovo da smo mi stvoreni od nekoga ko ima zivot i kome je cefnulo da ga i drugome da.

Ne zanima me raspravljanje o tome da li je evolucija cinjenica ili ne , zanima me koliko verika ovde bi prestalo da veruje , ili bi im ozbiljno prodrmalo veru ako bi bili ubedjeni u to da su svi ovi naucnici u pravu i da je evolucija cinjenica ?
Samo totalni moron danas može da negira evoluciju pored svih naučnih dokaza i činjenica.

Menjanje može biti svašta. Rekao si da veruješ u evoluciju. Evolucija
podrazumeva razvoj, napredak.

Kakva je to evolucija u kojoj je čovek postao rob, pa zatim ljudski
resurs, što je zapravo roba, a sada se teži da postane robot?
on misli na fizičke promene. jednog dana izrašće nam krila ko pegazu.

Najozbiljiji problem evolucionista je neka specificna osobina neke vrste. Majko moja mila. Boze ima li te.
Aha,jer upravo ovaj primer rusi koncept evolucije na svim nivoima,kataklizma za pobornike te teorije,prosto ne znaju odakle da krenu i sta da rade...
...prostim recima,trenutno nemaju resenja za tu malu,nezgodnu crnu caplju...gde se ona nadje da im kvari matematiku a lepo su drzali pricu vec dva veka i sad odjednom... :D

Izvini prijatelju,a jel znas ti engleski...!??
A da prvo posaljes ovog linka nekom profesoru iz engleskog pa da nam se onda vratis i koregiras ovu tvoju tvrdnju,da se ne brukas...!???

A dok to ne uradis daj molim te neki video gde cvemo videti da i neka druga versta caplje koristi isti cador sistem lova i resio si onda trenutno jedan od naozbiljnijih problema evolucioniste u 21 veku...

Dakle ???

\U suprotnom ocekujemo izvinjenje zbog ovog tvog ...ispada...!!! :D
On je rekao da samo jedna caplja to radi , u tekstu jasno pise da cela vrsta to radi , ne samo jedna jedinka , u tome je poenta , mada da to radi i samo jedna jedinka to opet ne bi islo protiv evolucije , tako da ovde problema nema.

On je rekao da samo jedna caplja to radi , u tekstu jasno pise da cela vrsta to radi , ne samo jedna jedinka , u tome je poenta , mada da to radi i samo jedna jedinka to opet ne bi islo protiv evolucije , tako da ovde problema nema.
Izneli ste tvrdnjiu koja navodno porice moje navode i ja sam vam potrazio dokaza da bar jedna druga vrsta caplje ima isti sistem lova i jos cekam konkretnog oficijalnog stava i svakako - video dokaza...onakvog kakvog sam recimo ja dao !!!
Dok mi ovo ne prilozite dalje je diskusija bespredmetna...
...ili lepo priznajte da toga nema pa da nastavimo s detaljima koji su to postu;ati TE sruseni upravo ovim ";slucajem". :kafa:

Dakle ???

Izneli ste tvrdnjiu koja navodno porice moje navode i ja sam vam potrazio dokaza da bar jedna druga vrsta caplje ima isti sistem lova i jos cekam konkretnog oficijalnog stava i svakako - video dokaza...onakvog kakvog sam recimo ja dao !!!
...ili lepo priznajte da toga nema pa da nastavimo s detaljima koji su to postu;ati TE sruseni upravo ovim ";slucajem". :kafa:

Dakle ???
Majko bozja i svi sveti. Neverovatno. Covek mu lepo na slavenoserbskom objasni i nista, on tera dalje. :hahaha:

Dakle ???
Tvoja tvrdnja je smesna zato sto ni jedna druga caplja ne mora da ima isti sistem lova.
Mada dobra ti je taktika , izmisli nesto sto ne ide protiv evolucije ali tvrdi da ide i onda guraj tu pricu i pravi se da si na internet forumu srusio najjacu teoriju u nauci.

Back