Nona2
Poznat
- Poruka
- 8.754
jao Džordži samo se ukopavaš dublje i nižeIma 1 skrndelj dragana iz jazasa,pusi samo preko kondoma
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao Džordži samo se ukopavaš dublje i nižeIma 1 skrndelj dragana iz jazasa,pusi samo preko kondoma
Samo se ti cuvaj jeebes sexjao Džordži samo samo se ukopavaš dublje i niže
Pogledajte prilog 1670936
samo ti širi zarazeSamo se ti cuvaj jeebes sex
Sire zene u njih se ubacujesamo ti širi zaraze
Htedoh reći sad si sahranio svoju reputaciju,Sire zene u njih se ubacuje![]()
Ne vredi nece ti se posreciti necu da ga stavim!Htedoh reći sad si sahranio svoju reputaciju,
a onda se setih da je nikad nisi ni imao
Jako si poželjan, hodajuća zarazo, lol.Ne vredi nece ti se posreciti necu da ga stavim!
Bas se trudis samo za sebe da me dobijesJako si poželjan, hodajuća zarazo, lol.
Posle tebe ne treba sesti ni na istu stolicu a ne nešto drugo.
Želim te za sebe koliko i Hepatitis BBas se trudis samo za sebe da me dobijes![]()
Pa niko ne menja jebačeZnam da izaberem one koje se sexaju bez kondoma,prevod ne menjaju jebace
A sta je s onom forom, prvi put treba da imate, sve super i zaustavis, krenes da vadis kondom a ona ce: to si sve isplanirao, cak si i kondome kupio, svinjo jedna, mislila sam da je ovo sve spontanou.
Ok, to je kod inteligentnih i svesnih zena, kojima zapravo to nije ni pitanje, ali zene cesto idealizuju stvari, tako i na seks gledaju. Kondom im dodje neka vrsta ubijanja magije i romanske spontanosti.Pa, spontano draga ga i nosim
Kad nam dođe spontano da ga izvadim
Aha znaci sire zaraze od ladnog betona pa zato koriste kondomPa niko ne menja jebače![]()
E pa nisi ni ti odgovorila na pitanje iz naslova kao i @Nona2A jedno pitanjce.
Da li ste vi kojima ne odgovara kondom probali i onaj super thin ili ste samo imali one debele starinske kondome?![]()
zato biraš partnericu koja ima isti predumišljaj kao i ti, pa kad izvadiš kondom ona izvadi lubrikant i kaže znala sam da nam je potrebna dodatna oprema za kafu čim sam te ugledalaA sta je s onom forom, prvi put treba da imate, sve super i zaustavis, krenes da vadis kondom a ona ce: to si sve isplanirao, cak si i kondome kupio, svinjo jedna, mislila sam da je ovo sve spontanou.
jesam, nisi čitaoE pa nisi ni ti odgovorila na pitanje iz naslova kao i @Nona2
Ako pretpostavimo da imaš stalnog i vernog partnera i ne smeta ti rizik od trudnoće, koliko na skali od 1 do 10 ocenjuješ sex sa kondomom u odnosu na bez.
E bajo! Znas li ti koooolikoooo je tesko naci takvu partnerku ovde?zato biraš partnericu koja ima isti predumišljaj kao i ti, pa kad izvadiš kondom ona izvadi lubrikant i kaže znala sam da nam je potrebna dodatna oprema za kafu čim sam te ugledala![]()
ne znamE bajo! Znas li ti koooolikoooo je tesko naci takvu partnerku ovde?
Kakav lubrikant covece? Prvi seks, mislis da zene mahom vade lubrikante i igracke iz fijoke cim joj udjes u sobu?ne znamali mislim da nije, pa ne treba u pauzi da vadi igračke, samo kondom i lubrikant za početak
![]()
E bajo! Znas li ti koooolikoooo je tesko naci takvu partnerku ovde?
Kakav lubrikant covece? Prvi seks, mislis da zene mahom vade lubrikante i igracke iz fijoke cim joj udjes u sobu?
To se desava na drugom sastanku. A tad je vec kasno.