bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.465
Zurka tek pocinje, ne bih da te plasim, ni da kvarim ovu finu temu ..Ma dajem im i sada, to je spas, koliko toliko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zurka tek pocinje, ne bih da te plasim, ni da kvarim ovu finu temu ..Ma dajem im i sada, to je spas, koliko toliko
Bolescure nema sanse da pomene neko ko upraznjava sexBukvalno ni mužu ni ženi ne može čovek 100% da veruje.
To i jeste najveći problem kod prevare. Ne sad kao izneverio te, emocije, šmrc, jao mene, već ti još pokloni i neku boleščuru od svoje fukse.
Nisu to moji klinci, ali prenet ću njihovim roditeljimaZurka tek pocinje, ne bih da te plasim, ni da kvarim ovu finu temu ..
kondom sam istrpela možda dva puta u životu a onda sam odlučilaAko pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?
Recimo da je 10 normalan seks bez kondoma, gde ste vi na skali od 1 do 10 ako koristite kondom? (1 - ne pali me takav sex.uopšte, 10 - ne primećujem ga uopšte)
Pitanje važi i za žene i za muškarce.
![]()
znači ti si taj prenosilac boleščuraBolescure nema sanse da pomene neko ko upraznjava sex
Sad si mi zabiberila a moglo je da im se posreci
HIV je jedna od bezopasnijih stvari koje ti on može prenet
nemoj posle da kažeš ups kako sam zakačio HIVSad si mi zabiberila a moglo je da im se posreci
Znam da izaberem one koje se sexaju bez kondoma,prevod ne menjaju jebacenemoj posle da kažeš ups kako sam zakačio HIV
Bitno da ti znasa ko zna šta imaš a da ni ne znaš
lol, nisam znala da si tako naivan pa veruješ sve što žene kažu,Znam da izaberem one koje se sexaju bez kondoma,prevod ne menjaju jebace
Lol odakle ideja da vas slusamlol, nisam znala da si tako naivan pa veruješ sve što žene kažu,
А да објасниш деталјније у чему је разлика са и без кондома, шта осјећајш са или без кондома?kondom sam istrpela možda dva puta u životu a onda sam odlučila
ako moram sa kondomom onda ne moram uopšte.
znači na skali od jedan do deset sex sa kondomom je nula.
Sve si rekao, ali srecom po tebe ima ovde dosta neodgovornih pikmijuša pa što se kaže:Lol odakle ideja da vas slusam
Ima 1 skrndelj dragana iz jazasa,pusi samo preko kondomaSve si rekao, ali srecom po tebe ima ovde dosta neodgovornih pikmijuša pa što se kaže:
Samo jaši svi ste vaši.
da ti objasnim šta osećam malo bliže, pa jaoА да објасниш деталјније у чему је разлика са и без кондома, шта осјећајш са или без кондома?
https://www.facebook.com/share/r/12DWS58xAVf/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Ne budi cepidlakada ti objasnim šta osećam malo bliže, pa jao
![]()