Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.396
То је митУ најбољем случају достигне се 50% ужитка који се има без употребе кондома. Реално је 20-30%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је митУ најбољем случају достигне се 50% ужитка који се има без употребе кондома. Реално је 20-30%.
То би мени био блам, чуј ево ти брис.Nego sad ima fora, nude ti muškarci koji su u prometu rezultate brisa. Kažu ja idem svaka tri meseca na bris i evo ti rezultata.... ne želim kondom !
Što opet ništa ne mora da znači , jer je možda baš pre 10 dana bio sa nekom zaraženom, ko će ga znati, ljudi se ne čuvaju a neki i prikrivaju šta rade. Prikriva nekada i neko ko je tvoj, a kamoli neko ko nije.
No, osnovna je stvar da se čovek čuva, to su velike komplikacije. Tako da odnos užitak / zdravlje uvek mora da ide u korist zdravlja.
kad biste vi morali da abortirate ne biste otvarali ovako glupe teme iz pećinskog doba i naprasno bi vam ideja o kondomu bila 10/10
sačuvaj bože
pa kao neće kondom, ne voli, kao neki ovde na temei daju mu ocenu 0. Više kao voli da ide redovno na preglede.То би мени био блам, чуј ево ти брис.
Боље онда кондом сто пута.
Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".
Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti sa HIV-om.
Realno, najbolje samo sa jednim jedinim partnerom. Sigurnim. Ili sam svoj majstor, ko takvog nema. Mnogi fasuju bolescinu preko orala jer ne kapiraju da se i tako mogu zaraziti.Logika je čudna. Ako si zaražen moraš da se lečiš. Znam više žena koje su zbog nekih bakterija morale na operaciju odsecanja dela grlića materice, kad se zapate neke bakterije pa daju promene.
Mene više brine da ne zaradim neku boleštinu, jer danas teško da možeš verovati nekome na reč.Slazem se sa @Nona2 da pitanje kondoma nikad nije samo pitanje zadovoljstva jer su nastali sa razlogom. Naravno, postoji mogucnost podvezivanja kod muskaraca gde bi se rizik nezeljene trudnoce sveo na minimum, sa minimumom nelagode prilikom intervencije kod konkretnog muskarca.
Podrazumeva se da koristis kondom ako menjas partnere, cuj verovanje na rec osobi koju si tu noc upoznaoMene više brine da ne zaradim neku boleštinu, jer danas teško da možeš verovati nekome na reč.
Podrazumeva se da koristis kondom ako menjas partnere, cuj verovanje na rec osobi koju si tu noc upoznao
Zasto citiras mene a ne coveka koji ima taj problem? Lakse izdvojiti zenu na temi pa je napadati da je k*va ili si to prosto tako naucio u porodici?Онда не идеш у кревет са особама коју ноћу упознајеш.
Zasto citiras mene a ne coveka koji ima taj problem? Lakse izdvojiti zenu na temi pa je napadati da je k*va ili si to prosto tako naucio u porodici?
Kad vas se spusti na vase mesto, onda je zena lajava. Tipicno.Ти си у својој породици научила да будеш лајава, очигледно.![]()
pa nije lajava, već si zaista nju citirao, a ne nekog koga je ona citiralaТи си у својој породици научила да будеш лајава, очигледно.![]()
pa nije lajava, već si zaista nju citirao, a ne nekog koga je ona citirala![]()
Kad vas se spusti na vase mesto, onda je zena lajava. Tipicno.
pa mislim, hej... još se i ne viđa sa muškarcima. Ajde de, izviniš se ako vidiš da si pogrešno citirao, sve se to dešavaТи од свог места никад ниси ни отишла.
Mizoginija ne poznaje granice.pa mislim, hej... još se i ne viđa sa muškarcima.
pa mislim, hej... još se i ne viđa sa muškarcima. Ajde de, izviniš se ako vidiš da si pogrešno citirao, sve se to dešava
nemoj s tim zamenama teza, samo stavi kondomDa se trudimo malo više da se ne krljamo s kim stignemo nego sa ljudima sa kojima ni beba nije smak sveta.
Od mojih partnerki nijedna ne bi abortirala i da je ostala trudna
Šta da ne brkamo?Cisto da ne brkamo, Hiv moze da se zakaci i bez da se stavi kondom, na milion nacina.
znas onaj vic, udje Bosanac u apoteku i kaze kakvi su vam ovo kondomi, cim ga stvavim pukne, a lala dobaci i spadajuNeki muskarci se zale da je mnogo tesko naci dovoljno velike kondome. Kako ce onaj sa cipelama 47 da ugura nogu u cipelu 45. Ne ide.