Koliko vas pali seks sa kondomom?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego sad ima fora, nude ti muškarci koji su u prometu rezultate brisa. Kažu ja idem svaka tri meseca na bris i evo ti rezultata.... ne želim kondom !

Što opet ništa ne mora da znači , jer je možda baš pre 10 dana bio sa nekom zaraženom, ko će ga znati, ljudi se ne čuvaju a neki i prikrivaju šta rade. Prikriva nekada i neko ko je tvoj, a kamoli neko ko nije.

No, osnovna je stvar da se čovek čuva, to su velike komplikacije. Tako da odnos užitak / zdravlje uvek mora da ide u korist zdravlja.
То би мени био блам, чуј ево ти брис.
Боље онда кондом сто пута.

Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".

Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti sa HIV-om.

Снајка турај два одједаред! Гре’ота је да се баци.

Logika je čudna. Ako si zaražen moraš da se lečiš. Znam više žena koje su zbog nekih bakterija morale na operaciju odsecanja dela grlića materice, kad se zapate neke bakterije pa daju promene.
Realno, najbolje samo sa jednim jedinim partnerom. Sigurnim. Ili sam svoj majstor, ko takvog nema. Mnogi fasuju bolescinu preko orala jer ne kapiraju da se i tako mogu zaraziti.

Slazem se sa @Nona2 da pitanje kondoma nikad nije samo pitanje zadovoljstva jer su nastali sa razlogom. Naravno, postoji mogucnost podvezivanja kod muskaraca gde bi se rizik nezeljene trudnoce sveo na minimum, sa minimumom nelagode prilikom intervencije kod konkretnog muskarca.
Mene više brine da ne zaradim neku boleštinu, jer danas teško da možeš verovati nekome na reč.

Да сам имао среће оженијо би се као за време Византије за 14 године.

Ово шта ми радимо је тотално лудимо, чекамо до 35 за женидбом.

И тамо само без, кад неђеш децу онда календарски метод.

Back