bird again
Elita
- Poruka
- 16.194
10 u smislu da je jednako dobro kao i bez kondoma.
Nije jednako dobro sa i bez.
Bez je bolje.
Ne znam gde ti je to na skali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10 u smislu da je jednako dobro kao i bez kondoma.
A zar nije potrebna ženska za sex?Ako pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?
Recimo da je 10 normalan seks bez kondoma, gde ste vi na skali od 1 do 10 ako koristite kondom? (1 - ne pali me takav sex.uopšte, 10 - ne primećujem ga uopšte)
Pitanje važi i za žene i za muškarce.
![]()
Није. Зависи како си оријентисан.A zar nije potrebna ženska za sex?
Ocena 8. Umnogome ograničava većinu blagodeti, ali eto nije loše računaće se da je bio sex.Ako pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?
Recimo da je 10 normalan seks bez kondoma, gde ste vi na skali od 1 do 10 ako koristite kondom? (1 - ne pali me takav sex.uopšte, 10 - ne primećujem ga uopšte)
![]()
Da se trudimo malo više da se ne krljamo s kim stignemo nego sa ljudima sa kojima ni beba nije smak sveta.kad biste vi morali da abortirate ne biste otvarali ovako glupe teme iz pećinskog doba i naprasno bi vam ideja o kondomu bila 10/10
sačuvaj bože
ne bih trebao da ti pisem, posto si se zalila na mene, al iz radoznalosti, kako ti kao zensko znas?Nije jednako dobro sa i bez.
Bez je bolje.
(Nisan se nikada zalila na tebe. Ko si ti, uopste?)ne bih trebao da ti pisem, posto si se zalila na mene, al iz radoznalosti, kako ti kao zensko znas?
mislio sam da vama nema razlike(Nisan se nikada zalila na tebe. Ko si ti, uopste?)
znam, jer ponekad ucestvujem u sviom sexu
![]()
E, Luka, vidis, nisam se ja zalila na tebe, mozda si opomenut jer si isao za mnom, a neko je jasno video da mi se to ne svidja! Ne mozes uznemiravati ljude ovde.mislio sam da vama nema razlike
Pa Luka pise![]()
Eto, izvini, samo sam se sprdao nisam nista lose mislioE, Luka, vidis, nisam se ja zalila na tebe, mozda si opomenut jer si isao za mnom, a neko je jasno video da mi se to ne svidja! Ne mozes uznemiravati ljude ovde.
Cisto da ne brkamo, Hiv moze da se zakaci i bez da se stavi kondom, na milion nacina.Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".
Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti sa HIV-om.
Ne pali nikako, imao sam situacije gdje zena nece nista da korisiti jer je lose za zdravlje a ja necu kondom,rjesenje je bilo da ga vadis na vrijeme ali i to je dosadilo vremenom.Ako pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?
![]()
Tema nije o bebama, bolestima i sl. već o tome kakvo je zadovoljstvo sa kondomom i bez kondoma.Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".
Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti sa HIV-om.
Pa to je negde od 1 do 5.... (1 znači "seks sa kondomom mi nije nikakvo zadovoljstvo", a 5 bi bilo otprilike "ne sviđa mi se sa kondomom, al' prihvatam.", dok bi 10 bilo "fantastično mi je sa kondomom".)Nije jednako dobro sa i bez.
Bez je bolje.
slabo 3Pa to je negde od 1 do 5.... (1 znači "seks sa kondomom mi nije nikakvo zadovoljstvo", a 5 bi bilo otprilike "ne sviđa mi se sa kondomom, al' prihvatam.", dok bi 10 bilo "fantastično mi je sa kondomom".)
Tema nije o bebama, bolestima i sl. već o tome kakvo je zadovoljstvo sa kondomom i bez kondoma.
Ti si odgovorila na sva pitanja osim na to što je zapravo bilo pitanje.