Koliko vas pali seks sa kondomom?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?

Recimo da je 10 normalan seks bez kondoma, gde ste vi na skali od 1 do 10 ako koristite kondom? (1 - ne pali me takav sex.uopšte, 10 - ne primećujem ga uopšte)

Pitanje važi i za žene i za muškarce.

200.gif
A zar nije potrebna ženska za sex?

Ako pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?

Recimo da je 10 normalan seks bez kondoma, gde ste vi na skali od 1 do 10 ako koristite kondom? (1 - ne pali me takav sex.uopšte, 10 - ne primećujem ga uopšte)

200.gif
Ocena 8. Umnogome ograničava većinu blagodeti, ali eto nije loše računaće se da je bio sex.
Gubi se ta opuštenost jer, prvo ga stavi, pa vodi računa da ne spadne, da ne pukne, slabiji osećaj, nema oralnog sexa, rukom ne može da te pipne takođe...

Ja kondom gledam kao prelazno rešenje eventualno dok ne vidite sa kim imate posla i da li je ta osoba zdrava. I ako nekad imate sex rekreativnog tipa.
Sve ostalo nema smisla. Eventualno pred kraj sa redovnim partnerom.

Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".

Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti sa HIV-om.
Cisto da ne brkamo, Hiv moze da se zakaci i bez da se stavi kondom, na milion nacina.
Poenta svega je sto su odnosi presli u povrsni i pitko zadovoljavanje ega, nagona i
kako sam par pita cula" da se isprazni".
Doziveti seks bez kondoma je stvar poverenje!

200.gif
Ne pali nikako, imao sam situacije gdje zena nece nista da korisiti jer je lose za zdravlje a ja necu kondom,rjesenje je bilo da ga vadis na vrijeme ali i to je dosadilo vremenom.

Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".

Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti sa HIV-om.
Tema nije o bebama, bolestima i sl. već o tome kakvo je zadovoljstvo sa kondomom i bez kondoma.

Ti si odgovorila na sva pitanja osim na to što je zapravo bilo pitanje.

mislim oko 6.

Ali to možda nije zbog kondoma već što se obično kondom stavlja sa neproverenim osobama, kada znaš da je nešto prolazno, da imaš nekog stalnog partnera koga nećeš da zaraziš (da vam pokvariš užitak), kada ta osoba nije uradila pregled na viruse/bakterije neko vreme, jednostavno sumnjaš u "ispravnost". A kada se viđam samo sa jednom osobom i bila sam tokom toga kod lekara više puta i potvrđeno da je sve u redu, onda i ne treba, ali sa takvom osobom je sex uvek mnogo bolji (kod mene) i onda je naravno ocena veća.

Nego sad ima fora, nude ti muškarci koji su u prometu rezultate brisa. Kažu ja idem svaka tri meseca na bris i evo ti rezultata.... ne želim kondom !

Što opet ništa ne mora da znači , jer je možda baš pre 10 dana bio sa nekom zaraženom, ko će ga znati, ljudi se ne čuvaju a neki i prikrivaju šta rade. Prikriva nekada i neko ko je tvoj, a kamoli neko ko nije.

No, osnovna je stvar da se čovek čuva, to su velike komplikacije. Tako da odnos užitak / zdravlje uvek mora da ide u korist zdravlja.

Back