Koliko vas pali seks sa kondomom?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
60.800
Ako pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?

Recimo da je 10 normalan seks bez kondoma, gde ste vi na skali od 1 do 10 ako koristite kondom? (1 - ne pali me takav sex.uopšte, 10 - ne primećujem ga uopšte)

Pitanje važi i za žene i za muškarce.

200.gif

Ako pretpostavimo da je normalan seksualni odnos ipak bez kondoma (kao što je i bio milionima godina), ali ste danas verovatno u situaciji da morate da ga koristite, koji je vaš stepen (ne)zadovoljstva dok upražnjavate seks sa kondomom?

Recimo da je 10 normalan seks bez kondoma, gde ste vi na skali od 1 do 10 ako koristite kondom? (1 - ne pali me takav sex.uopšte, 10 - ne primećujem ga uopšte)

Pitanje važi i za žene i za muškarce.

200.gif
Ovo je konfuzno.
Prvo pise 10 bez kondoma
Zatim naredni bold 10 - ne primetis kondom?

Poslednja izmena:
Ne znam, nevezano za abortus i sve to, nekako je preemotivno i preintenzivno bez kondoma, trebalo bi ipak ostati obuven
Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".

Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti sa HIV-om.

Kako nevezano za abortus?
Iza svakog abortusa je jedan "ne osećam ništa sa kondomom".

Ajde sad i to, gde su prenosive polne bolesti. Takav muškarac je baš red fleg jer ne misli ni o sebi a o drugima da ne pričam. Nikad ne znaš kad neko može da te počasti HIV-om.
Ako izuzmemo sve te faktore, tj ako zamislimo svet u kojem se deca ne prave spermijumskom oplodnjom jajne ćelije i u kojem konkretne osobe nemaju spolne bolesti, čak i u tom slučaju treba zadržati dostojanstvo.

Pa ne pali me preterano. Sad bas od 1-10 ne mogu ali ume da bude smor. Pogotovu u pocetku odnosa (a tada i najvise koristis kondom)
I nije samo do osecaja, vec i ceo taj deo, sad treba da zaustavljas magiju, taman si je smotao i skinuo joj gace, prekidas da cepas ono da ga navlacis, ona izraz lica- last minute predomisljaj, opadne erekcija, pa nadrkavaj, pa opet stavljaj dok vecina njih ce da lezi i da gledaju ko jelen pred farovima sta se desava.
I na kraju se svodi opet sa kim imas seks. Kada je vrh, mozes da se igras i uzivate zajedno, sta god da je.
Ako nije (a jbga, zivot nije savrsen i moras da pravis kompromise) e onda je smor. I nista, navuces tu kesetinu ko hudini u mraku i pravis se da se nista nije desilo.Svakako si izbegao komplikacije.

Pa ne pali me preterano. Sad bas od 1-10 ne mogu ali ume da bude smor. Pogotovu u pocetku odnosa (a tada i najvise koristis kondom)
I nije samo do osecaja, vec i ceo taj deo, sad treba da zaustavljas magiju, taman si je smotao i skinuo joj gace, prekidas da cepas ono da ga navlacis, ona izraz lica- last minute predomisljaj, opadne erekcija, pa nadrkavaj, pa opet stavljaj dok vecina njih ce da lezi i da gledaju ko jelen pred farovima sta se desava.
I na kraju se svodi opet sa kim imas seks. Kada je vrh, mozes da se igras i uzivate zajedno, sta god da je.
Ako nije (a jbga, zivot nije savrsen i moras da pravis kompromise) e onda je smor. I nista, navuces tu kesetinu ko hudini u mraku i pravis se da se nista nije desilo.Svakako si izbegao komplikacije.
Много то компликовано.

Back