LazaB
Iskusan
- Poruka
- 5.385
Ja sam otisao dovoljno daleko psihicki da postoji samo jedna opcija , psihici su skupi ali nmam drugog izbora , koliko vas je trazilo istu pomcz , i ako nije tajna da li je pomoglo ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ја идем брате. На лековима сам. Мешовити анксиозно-депресивни поремећај мада су ми мењали дијагнозе и ја сам променио много лекара. Баш ми се све нешто вуче по том питању...Ja sam otisao dovoljno daleko psihicki da postoji samo jedna opcija , psihici su skupi ali nmam drugog izbora , koliko vas je trazilo istu pomcz , i ako nije tajna da li je pomoglo ?
Тако јеRijetko ko će ti to priznati. Bez obzira na odgovore tvrdim da ih ide nedovoljno. Ljudi imaju predrasude, kočnice i otići kao i pričati o tome. Naravno da trebaš, ako osjećaš da ti je potrebno, otići i sigurna sam da će ti pomoći. Sa srećom ti bilo!
Ja sam otisao dovoljno daleko psihicki da postoji samo jedna opcija , psihici su skupi ali nmam drugog izbora , koliko vas je trazilo istu pomcz , i ako nije tajna da li je pomoglo ?
Moji kromanjonski ispadi na stranu,DA,trebaš otići kod psihijatra,pomogli su mnogima(pa i meni)Ja sam otisao dovoljno daleko psihicki da postoji samo jedna opcija , psihici su skupi ali nmam drugog izbora , koliko vas je trazilo istu pomcz , i ako nije tajna da li je pomoglo ?
Jbt,...mogao si lepo samo promeniti posao.Išao sam ja nekih 8 mjeseci zbog noćnih, anksioznih napadaja panike.
Navodno stres na poslu.
Antidepresivi me opravili.
Misliš da nisam?Jbt,...mogao si lepo samo promeniti posao.![]()
Znaci treba ti neko da ti prepise lekove? Psiholog i psihajar je isto, samo sto psihijatri daju bombonice... imas i drzavne kao opciju, prijavi seJa sam otisao dovoljno daleko psihicki da postoji samo jedna opcija , psihici su skupi ali nmam drugog izbora , koliko vas je trazilo istu pomcz , i ako nije tajna da li je pomoglo ?
Išao sam kod 3 psihologaJa sam otisao dovoljno daleko psihicki da postoji samo jedna opcija , psihici su skupi ali nmam drugog izbora , koliko vas je trazilo istu pomcz , i ako nije tajna da li je pomoglo ?
Pa,...meni je mnogo pomogla grupna terapija. Individualno i sa terapijom, nisam ništa postigla. Lekove sam vremenom batalila, osim kad sam u težoj depresiji. Onda idem na bolovanje,...minimum 30 dana dok se ne dovedem u red. U firmi već svi znaju,...tako da funkcionišem prilično dobro.Misliš da nisam?
Iako, ta moja je jedna od najblažih F dijagnoza koje postoje, minimalna doza antidepresiva me dovela u red, svejedno je bilo gadno.
Mogu tek zamisliti koliko je teško ljudima sa snažnim poremećajima.
Prvi put mi se to dogodilo prije sedam, osam godina, zbog stresa na trgovačkom sudu.Šta,jesil sanjo crne dečke??
To se zove narcisoidni poremećaj ličnosti.Respekt ljudima koji zaista prolaze kroz teške trenutke psihički, za njih imam i vid podrške u bilo koje vreme dana i noći, ali kako ja to vidim, pojedini ljudi nemaju psihičkih problema-oni su prosto zli, bezobrazni i usmereni samo na sebe, i kao što je par ljudi pokušalo mene da opiše-centar sam sebi.
Vernik sam. Za mene je to prosto zloba, kvar ljudskog bića, nema tog "narcisoidnog poremećaja". Hiljadu puta ukažeš lepu reč, gest, pokažeš da ti je stalo... i opet ti se vraća trnjem do živog blata, ne trnjem do zvezda.To se zove narcisoidni poremećaj ličnosti.![]()