G
Gost1
Gost
Ako moze bez laganja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gost1:Ako moze bez laganja!
Peta W.:Probala sam jednom sa drugaricom i drugom i nije nista posebno..nije lose ali nije nista posebno..
Gazdarica:Sinoc sam isla na veceru s prijateljom iz Sarajeva, koji je poslovno dosao u moj grad...
Tip je svinger pa sam ja, naravno, iskoristila priliku da ga ispitam o tome...
Ono sto mi je istakao kao bitno jesto to da takav odnos moze biti uspjesan samo ako su svi ucesnici zaista zainteresovani jedni za druge... Kako kaze, i tu mora postojati "hemija"... Cim jednom od njih, neko drugi "ne legne", ili jedno od njih i nije bas sigurno ili spremno, nema tu nekog uzivanja, cak i ako se upuste u "igru"...
Kumo, on kaze da njegova djevojka, strahovito uziva kad se nalazi u sendvicu izmedju dva muskarca...![]()
Kasandra:Ja mislim da bi to moglo biti malo nezgodno za neke.
Primer: Grupni sex, mrak, Lala pali svetlo a drugi vicu : Ta gasi svetlo Lalo, a ovaj ce: Ta ljudi ajd da se organizujemo,ja vec treci put pusim.ops:
![]()
Anonymous:Mislim da ova prica ne pije vodu, prvo ljudi ne idu okolo i pricaju naglas o tome, diskrecija je prva i osnovna stvar, drugo hemija je za klince, trece u sendvicu je super i nema veze ni sa cim drugim osim sa fizickim dodirom i suvim sexom.
pozdrav drustvu