Koliko vas ima metalaca, a koliko...

Metalac ili nesto drugo...

• Metal, metal, metal!

• Nesto drugo......

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao prvo, ja ne slusam BM... Slusam (od metala) uglavnom avantgardni metal, i doom, gothic.

A aj mi kazi samo koje si ti BM bendove slusala uopste?

I ovako, nesto cu ti reci, posto stalno stavljas taj Death Metal u usta... Sviram u jednom death metal bendu i dosta smo poznati u NS (Anguish Sublime). I vecina drustva slusa death metal. I za pocetak...
...jedan od najuticajnijih death metal bendova jeste Morbid Angel... vecinu njihovih tema cine okultisticki textovi, protiv religije, protiv hriscanstva... E sada, da ne pricamo o tome koliko je death metal inspirisan religijom...
...dalje, cak i u thrash metalu se o tome govori... Slusaj Testament, slusaj Megadeth, cak i Metallica ima religijske textove...
...cak i G'n'R ima textove inspirisane religijom...
...ali problem je ocigledno u tome sto ti ne volis kada neko govori nesto sto se ne slaze sa tvojim misljenjem, a to je BM...

Ne bitno koje sam godiste.
Ali nabroj mi jednu stariju osobu koja slusa black.
I koja misli da je black super

Bas je cool black,sad ce svi da me se plase.
Ja sam zao....
A o cemu ti mislis kad slusas black metal?

Mislim mozes se isprazniti i kad slusas rock,heavy,death.
Zbog toga su metalci na losem glasu.
Sad svi PRAVI metalci moraju da slusaju black.
(ovo sam JA mislila kad sam slusala black i shvatila koja je to komercijala)

evo ja ću ti reći da ima starijih ljudi koji slušaju blek i ‚‚misle da je blek super‚‚ - roditelji moje drugarice 8-) al ozb :)

to ‚‚ja slušam blek ja sam opasni satanista i jako sam zao‚‚ je u glavnom razmišljanje dece koja su tek otkrila blek.

ima u bleku komercijala, ali kao i svim drugim podvrstama metala. u svakoj muzici ima i komercijala...ali kako reći za one mrtve ili u zatvoru blekere, ili pak one što su spaljivali crkve, da su komercijala? radili bi to samo zbog publiciteta? nešto baš i ne verujem...

u glavnom je blek kao i sva druga muzika, kao što su i oni što ga slušaju samo ljudi. nisu zli, nisu satanisti itd. jednostavno im odgovara ta muzika.
jeste da bendovi često preteruju sa ‚‚satanizmom‚‚ ali kao što i svaka podvrsta ima svoju tematiku tako blek ima religiju i taj neki imidž. u svakom slučaju, muzika kao i sva druga 8-)

evo ja ću ti reći da ima starijih ljudi koji slušaju blek i ‚‚misle da je blek super‚‚ - roditelji moje drugarice 8-) al ozb :)

to ‚‚ja slušam blek ja sam opasni satanista i jako sam zao‚‚ je u glavnom razmišljanje dece koja su tek otkrila blek.

ima u bleku komercijala, ali kao i svim drugim podvrstama metala. u svakoj muzici ima i komercijala...ali kako reći za one mrtve ili u zatvoru blekere, ili pak one što su spaljivali crkve, da su komercijala? radili bi to samo zbog publiciteta? nešto baš i ne verujem...

u glavnom je blek kao i sva druga muzika, kao što su i oni što ga slušaju samo ljudi. nisu zli, nisu satanisti itd. jednostavno im odgovara ta muzika.
jeste da bendovi često preteruju sa ‚‚satanizmom‚‚ ali kao što i svaka podvrsta ima svoju tematiku tako blek ima religiju i taj neki imidž. u svakom slučaju, muzika kao i sva druga 8-)

Da ali ti kinci misle da ti ljudi sto su,spaljivali crkve very cool.

Retki su ljudi koji nisu istripovani a slusaju black.
Ja sam jedno vreme slusala black i bila sam istripovana.
To sam davno prerasla.
Ok ti ljudi sto stvarno vole tu muziku

Ali i dalje mislim da muziku i religiju ne treba mesati.

fazon je u tome sto svi metalci misle da se razlikuju od okoline,a kada ih pogledate ovako sve zajedno skontate da su svi oni sami isti.
slusam metal vise nego svi ovi klinci i pozercici po forumu zajedno,ali shvatila sam da me uzasno nervira kada me neko nazove metalkom.
ja sam metalka,opasna sam,furam nitne,martinke,bodlje dza bu,uau,ludilo,idemo.
pali.

fazon je u tome sto svi metalci misle da se razlikuju od okoline,a kada ih pogledate ovako sve zajedno skontate da su svi oni sami isti.

slusam metal vise nego svi ovi klinci i pozercici po forumu zajedno,ali shvatila sam da me uzasno nervira kada me neko nazove metalkom
ja sam metalka,opasna sam,furam nitne,martinke,bodlje dza bu,uau,ludilo,idemo.
pali

image.php

image.php

Datum rođenja:
29.05. ???
Biografija:
c'mon , rape my dirty soul , suck my pretty blood . . .
Mesto:
but your lips are made to suck my breath....

:lol:

Da ali ti kinci misle da ti ljudi sto su,spaljivali crkve very cool.

Retki su ljudi koji nisu istripovani a slusaju black.
Ja sam jedno vreme slusala black i bila sam istripovana.
To sam davno prerasla.
Ok ti ljudi sto stvarno vole tu muziku

jooooj koliko stvari!!di da pocnem??
ako si ti bila istripovana a sad si utripovana to ne znaci da generalno svi blekeri tripuju nesto
(trip= rec koja za mene nema znacenje)

u Bog te jebbo ti nisi nikad bila u crkvi??:shock::shock:
koja izvala.isto imas i hriscanki blek!sve u svemu isto krljanje i silovanje instrumenata samo sto su textovi citati iz biblija i preradjene crkvene pesme

to sto ja slusam blekei sto mi je preeeee imidz bio da kazem "blekerski" i sto znam o paganizmu podosta pa cak i o satanizmu to me ne cini sektasom i te munje.
mada jos cekam objasnjenje za roots

And all I want to see
Set us free

Pretci su kroz rat doneli snagu da zive jos sutra.
On zeli da se oslobodi tih korena.
Da nema vise rata.
Dase istorija ne mora ponavljati

Objasni ti bolje,ako znas.
Ovo je moje misljenje a mozda gresim.

znaci po TVOM tumacenju pesma je poziv za"oslobadjanje" od rata.a kako ce se osloboditi?
tako sto ce pobiti ove sto ratuju?:lol:

znaci pesma je puna gneva i mrznje...isto poput nekih blek textova...i koja je razlika?
ne kolje se u ime satane vec u ime "slobode"

image.php

image.php

Datum rođenja:
29.05. ???
Biografija:
c'mon , rape my dirty soul , suck my pretty blood . . .
Mesto:
but your lips are made to suck my breath....

:lol:

kiss,baby,kiss,glam,baby,glam....29.05.1991.
c'mon,rape my dirty soul,suck my pretty blood;iz pera Davida Gorgora,pesnika za kog pretpostavljam nikad nisi cuo/la i koji nema nikakve veze sa metal muzikom.
- but your lips are made to suck my breath-,marilyn manson,deo pesme.
nesto nije jasno?

jooooj koliko stvari!!di da pocnem??
ako si ti bila istripovana a sad si utripovana to ne znaci da generalno svi blekeri tripuju nesto
(trip= rec koja za mene nema znacenje)

u Bog te jebbo ti nisi nikad bila u crkvi??:shock::shock:
koja izvala.isto imas i hriscanki blek!sve u svemu isto krljanje i silovanje instrumenata samo sto su textovi citati iz biblija i preradjene crkvene pesme

to sto ja slusam blekei sto mi je preeeee imidz bio da kazem "blekerski" i sto znam o paganizmu podosta pa cak i o satanizmu to me ne cini sektasom i te munje.
mada jos cekam objasnjenje za roots

Ovako nisam rekla da si sektas.(niti ista tome slicno) nego da je black komercijala.
Slusala sam black 1 mesec.
Ajde vidi onu Aleksandru BLACK METAL FREAK (xaxaxaxxa)

Ja ne kritikujem muziku vec tekst

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back