Koliko vas ima metalaca, a koliko...

Metalac ili nesto drugo...

• Metal, metal, metal!

• Nesto drugo......

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dumbledore :p

njah, ne napadajte te klince, nek uzivaju malo

Он воли дечаке, ја не, тако да... :razz: Е да, лепе слике качиш 8-) нема везе са овом темом, али нема то везе xD

Eno ga, ja ga taman pohavlih a on... :shock:

Naravno da je Gandalf mudriji :lol:

Па то бре 8-) Сад треба да стигне овде заједно са Јахачима Роханским и да потера сву ову гамад 8-)

Шале никад доста, btw :razz:

Dumbledore je bolji lik, jer je on umro for real
Gandalf je samo ostavljao utisak :p

rider of rohan <-- interesantan naziv

Шта му то вреди, кад за живота није имао позадинску част :razz:

Шта хоћеш да кажеш са овим рајдер оф рохан, спава ми се, па не капирам баш xD

Pa slusam metal, ali mnogo vise slusam recimo pop, industrial, electro.
Nekada sam slusao metal mnogo vise, i procesljao sve metal pravce, ali onda sam shvatio da se vecina bendova jaaaaaaaaako ponavlja nakon nekog vremena, a da ne pricam o bendovima koji su kopije od samog pocetka, i od tada pratim samo nekoliko (10-15) bendova za koje mislim da stvarno i dalje mogu nesto da pokazu.

PR: Trail of Tears, OPETH... Ako se setim dopisacu...:)

I bendovi koji su se raspali, ali ce mi uvek biti u srcu jer su donosili nesto novo svakim albumom: Arcturus, Diabolical Masquerade, i Death.

Aleksandra da pitam nesto ali samo ako stvarno slusas black metal.

Treba li mesati muziku i religiju?9
Zar nije bolje slusati death metal,Sepulturu (bloody roots) nego li muziku koja govori o satanizmu,nasilju.....

bloody roots???

e onako..mene zanima o cemu se radi u pesmi roots bloody roots??

a da!samo nemoj text da mi pises...negu sustinu objasni...ako znas

Ljudi... Kao prvo, kao i rock muzika, i glavni MOTIV metala je bunt! DA li bunt protiv ljubavi, bunt protiv rata, protiv nekog drustvenog sloja, pa cak i protiv religije.

Cinjenica je da su metalci uglavnom ateisti. Ali zasto pljuvati black metal zbog satanizma? Ljudi ne vole boga... Ok? Kao sto hipici ne vole rat, kao sto feministkinje ne vole muskarce, isto tako blackeri ne vole religiju,. ne vole boga, ne vole hriscanstvo.

Btw, imas super black metal bendove koji su doneli nesto sasvim novo u BM zvuk, poslusaj neki avantgardni Bm bend, recimo predlazem ti Arcturus, Borknagar, i pogledaj jos na metal arhivi neki bend slican njima. Tematika je kosmos, covek, nastanak, poceci, filozofija, i ludilo. Nije muzika koju ces prihvatiti na prvo slusanje, jako je komplexno i drugacije od svega sto ste verovatno culi, ali nije li to i poenta?

PS: Mrzim bendove koji se ponavljaju.

Ne bitno koje sam godiste.
Ali nabroj mi jednu stariju osobu koja slusa black.
I koja misli da je black super

Bas je cool black,sad ce svi da me se plase.
Ja sam zao....
A o cemu ti mislis kad slusas black metal?

Mislim mozes se isprazniti i kad slusas rock,heavy,death.
Zbog toga su metalci na losem glasu.
Sad svi PRAVI metalci moraju da slusaju black.
(ovo sam JA mislila kad sam slusala black i shvatila koja je to komercijala)

Ljudi... Kao prvo, kao i rock muzika, i glavni MOTIV metala je bunt! DA li bunt protiv ljubavi, bunt protiv rata, protiv nekog drustvenog sloja, pa cak i protiv religije.

Cinjenica je da su metalci uglavnom ateisti. Ali zasto pljuvati black metal zbog satanizma? Ljudi ne vole boga... Ok? Kao sto hipici ne vole rat, kao sto feministkinje ne vole muskarce, isto tako blackeri ne vole religiju,. ne vole boga, ne vole hriscanstvo.

Btw, imas super black metal bendove koji su doneli nesto sasvim novo u BM zvuk, poslusaj neki avantgardni Bm bend, recimo predlazem ti Arcturus, Borknagar, i pogledaj jos na metal arhivi neki bend slican njima. Tematika je kosmos, covek, nastanak, poceci, filozofija, i ludilo. Nije muzika koju ces prihvatiti na prvo slusanje, jako je komplexno i drugacije od svega sto ste verovatno culi, ali nije li to i poenta?

PS: Mrzim bendove koji se ponavljaju.

Moje misljenje je da religiju i muziku ne treba mesati
Ja nisam bas ispljuvala black ali preteruju.
I nisam ateista pa mozda bas zbog toga ne volim black metal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back