Koliko vama kosta Kosovo i malo vise?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nebitna sam

Obećava
Poruka
58
Zamislite,znam coveka koji je sam poceo njegov nazovi projekat vracanja onoga sto je nase,Zapanjicete se koliko je lako i skroz nenasilno.Naravno jedini problem sa kojim se on susreo je nedostatak vremena da se tome posveti vise.Da kazemo da ima 3-4 sata vremena da na tome radi i ne bas svaki dan,otprilike jednom nedeljno...a treba da napise nekoliko knjiga,trebaju mu crtezi a ni on ni ja ne znamo da crtamo,trebaju mu neke knjige na engleskom....i naposletku lektori,prevodioci i stampa....treba mnogo.a najvise sto mu treba je mir neke planinske pecine sa internetom i hranu da prehrani porodicu dok to stvara.
Pa da vas pitam? Koliko bi ste vi pozajmili coveku koji ti na tu pozajmicu kaze da stavis kamatu koju hoces a sve u cilju da ovom narodu otvori racun u nebesima:bye:

novi nacin prosidbe slican zajmu za srbiju i nemojte nuditi ono sto nemate

Poslednja izmena:
Zamislite,znam coveka koji je sam poceo njegov nazovi projekat vracanja onoga sto je nase,Zapanjicete se koliko je lako i skroz nenasilno.Naravno jedini problem sa kojim se on susreo je nedostatak vremena da se tome posveti vise.Da kazemo da ima 3-4 sata vremena da na tome radi i ne bas svaki dan,otprilike jednom nedeljno...a treba da napise nekoliko knjiga,trebaju mu crtezi a ni on ni ja ne znamo da crtamo,trebaju mu neke knjige na engleskom....i naposletku lektori,prevodioci i stampa....treba mnogo.a najvise sto mu treba je mir neke planinske pecine sa internetom i hranu da prehrani porodicu dok to stvara.
Pa da vas pitam? Koliko bi ste vi pozajmili coveku koji ti na tu pozajmicu kaze da stavis kamatu koju hoces a sve u cilju da ovom narodu otvori racun u nebesima:bye:

Ајде ти сестро изложи основни концебт.Уколико је идеја добра и реална, лако ће се реализовати.

Ајде ти сестро изложи основни концебт.Уколико је идеја добра и реална, лако ће се реализовати.

Čudno kako takvi spasitelji imaju priličnog smisla za ekonomiju.

Pa da vas pitam? Koliko bi ste vi pozajmili coveku koji ti na tu pozajmicu kaze da stavis kamatu koju hoces a sve u cilju da ovom narodu otvori racun u nebesima

"Vracanje onoga sto je nase" je cinodejstvovanje protiv vlade, njenog supermena, nastampanih diploma, i protiv najvecih partnera premijera: siptara i svaba.
U ratu smo.
Izabrali smo vladu koja se sistematski bori protiv Srba. Sve sto ima odrednicu "srpsko" za deceniju nece postojati.
Izabrali smo vladu koja ce nas izbrisati iz istorije, kao da nikada nismo postojali.
Izabrali apsolutnom vecinom glasova.

Nema nama leka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back