Koliko vam treba za sreću?

Pitanje je dugačko i široko. :lol:

Naime, šta je za vas sreća?
Šta vas čini srećnim?
Koliko vam treba za sreću? ;)

Tako malo, zaista. Umem da se radujem svemu i nisam neko kome trebaju neke megalomanske stvari i nešto puno da bih bila sretna. Dobro zdravlje i ljubav. Tada sam najsretnija, kada sam zdrava, dobrog zdravlja i voljena, odnosno kada volim. To je moj recept. :heart:
A, čudno je još možda i čudnije kako nam baš to malo, uvek nedostaje i fali. :sad2:
Možda je istinita ona....kada tražite malo, dobijete još manje..kada tražite više, dobićete sve što poželite. Moraću da isprobam. :besna:

Pitanje je dugačko i široko. :lol:

Naime, šta je za vas sreća?
Šta vas čini srećnim?
Koliko vam treba za sreću? ;)

Sreca.... pojam koji je tesko definisati recima. To je trenutak, to su trenuci zbog kojih se vinem daleko, zbog kojih mogu sve da uradim.
Srecnom me cini decko, porodica, drustvo, kad su ljudi oko mene srecni, veseli, zadovoljni. Nekad mi je za srecu potrebno tako malo, a nekad cak i previse.

hm..za neke stvari mi ne treba vise nista...srecna sam
za neke mi treba malo da bih bila ono potpuno srecna
a neke su mi nedostizne...zato ni ne merim koliko mi treba..jer koliko god da je to..tesko da mogu da dosegnem tu srecu
u proseku...dobra sam:D
ps
kad kazem stvari naravno da ne mislim na materijalno...mada moram priznati da bi me materijalno dodatno usrecilo:D

Back