koliko vam smeta

ako kojim slucajem mislis na mene, moram ti reci da ja uopste nisam gabor. prvo, na baduu svi su mi govorili prelepa si uau, najleosa si ovde...drugo imam smedju kosu i zelene oci a tako se opisuju i devojke u Juliji, Veneri, Esmeraldi...ja sam ozbiljno prelepa :D :DDDDD

- - - - - - - - - -

:heart:
Nisam nikoga komentarisao, prica je nastavak razmisljanja o lepoti i muskim svinjama.

- - - - - - - - - -

Istina je da mi je zanimljiv detalj o popravci laptopa, ali i komentar pre toga.

neka tamo lepotica je sama dok se ona baskari sa njim...ok znam da sam uzasna znam ali sta cu kad...

:(
Po meni je izgled nije važan. Svako ima u sebi više osobina koje su suprotnom polu privlačne a izgled je samo jedna od njih. Ako zbir ostalih preovlađuje, izgled se ne primećuje.

Lično poznajem jednu mladu ženu, kada sam je ugledao prvi put zadivio sam se njenoj lepoti. Slučajno sam kasnije imao priliku da je bolje upoznam.

Rezultat: više bih voleo da sam sa zvečarkom nego sa njom.:huh:

dok cekam svog buduceg dragog da se vrati sa mora, pogledala sam jedan profil na fejsbuku.
sustina je: on lep, a ona ne. koliko vam to smeta? licno ne volim nepravdu i uvek sam volela da vidim par gde su oboje lepi, znam da sam uzasna, to mi je tako nepravedno!
neka tamo lepotica je sama dok se ona baskari sa njim...ok znam da sam uzasna znam ali sta cu kad...

zenama su uvek bili mnogo dostupniji partneri izvan njihove lige nego muskarcima

Sto bi mi smetalo?
Svako ima pravo da bira.
Uostalom, nije sve u lepoti, mada kazu da je zivot laksi kad si lepsi..

To je tacno. Ako je neko lep i zgodan, vece su mu sanse u svim segmentima zivota.
Dok sam bila mladja vidjala sam svakojake parove.
On ko Adonis, a ona debela i obrnuto.
A vidjala sam i kad je par "skladan", tj. oboje zgodni i lepi.
Nema tu pravila u toj igri privlacenja i zavodjenja.

cista klasicna predrasuda...mozda je neko asocijalan, mozda neko zivi na periferiji, kao ja, nema drustva...nema kontakta...:)

- - - - - - - - - -

razmisljanje ti je savrseno. sa Hitklifom i ketrin...

Hvala, a ti imas intrigantni, tajnoviti, veoma lep nick.
O tom sajtu sam svasta cula, mogu reci prilicno losih komentara, da se tamo ljudi uglavnom lazno predstavljaju i da svi traze samo neke brze kombinacije, za jednu noc i da niko nije tamo ozbiljan.
Ne bih smela da se usudim da se tamo pojavim, a sama sam. A necu semu za jedan dan.
Eto. Uvek sam iskrena.
Imam samo jednu drugaricu koja je isto tako sama, ali ona nije zainteresovana za izlaske gde bi mogle da nadjemo neke postene, normalne ljude...

Koje crne normalne ljudove u izlazku,pa to nema više,jel vi ne vidite kako su svi odlepili?
Što se teme tiče,užasno mi smeta šema ona lepa-on ružan,osim ako nisam ja u pitanju

- - - - - - - - - -

Elisa uopšte nije gabor,samo što je luda ko struja:)

dok cekam svog buduceg dragog da se vrati sa mora, pogledala sam jedan profil na fejsbuku.
sustina je: on lep, a ona ne. koliko vam to smeta? licno ne volim nepravdu i uvek sam volela da vidim par gde su oboje lepi, znam da sam uzasna, to mi je tako nepravedno!

ne smeta mi .

Hvala, a ti imas intrigantni, tajnoviti, veoma lep nick.
O tom sajtu sam svasta cula, mogu reci prilicno losih komentara, da se tamo ljudi uglavnom lazno predstavljaju i da svi traze samo neke brze kombinacije, za jednu noc i da niko nije tamo ozbiljan.
Ne bih smela da se usudim da se tamo pojavim, a sama sam. A necu semu za jedan dan.
Eto. Uvek sam iskrena.
Imam samo jednu drugaricu koja je isto tako sama, ali ona nije zainteresovana za izlaske gde bi mogle da nadjemo neke postene, normalne ljude...

Iskrenost je kao istina, svako ima svoju iskrenu istinu. :)

Back